Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 22

• 58 179
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
Имам 2, но не съм стигнала до тях и не мога да дам мнение. С талоните бяха.

# 736
Почти всички аромати харесвам на показания парфюм, преди да започна да купувам маркови, си използвах тях. За мен бяха достатъчно трайни за бюджетен парфюм.

# 737
Според мен за цената са окей. Имам един в чантата, понеже размерът ми е много удобен и съм изненадана колко е траен. Купувала съм си по-скъпи, които не издържат толкова. Но на мен всички аромати са ми твърде сладникави..

# 738
Има нови талони, главно на Loreal

# 739
  • Бургас
Само, че дезинфектанта на ДМ е с цена 4лв за 1,5л, Хейтман е към 7-8лв, а ариел 10лв. за едно и също количество.
Все пак е наличен за онлайн поръчка, което говори, че скоро ще го заредят и по магазините.

Според опаковката този на Ариел е за повече пранета, нищо че е 1 литър. Явно е по-концентриран.

# 740
Как е слънцезащитата на дм, оставя ли жълти петна по бели дрехи, че съсипах една бяла риза със слънцезащитно олио на sien, изхвърлих го и търся нещо друго?

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 10:07 от ranimi

# 741
Аз взех един бяло син пръскало детски на ДМ оставя следи,да. Предпазва добре кожата, но съсипва дрехите. Оставих го настрана и взех Нивеа 50 фактор нещо на спиртна основа мисля че е, с него съм окей. Даже вече втора опаковка взех от него.

# 742
И аз взех бял спрей със сини надписи, само че за възрастни. Разликата в състава беше минимална. Добре пази, а и за суха кожа се оказа чудесен - не изсушава, попива добре, не оставя следи. Пробвах го дори и на лицето, но малко люти, ако попадне в очите.
За бели дрехи не мога да дам мнение, тъй като, за съжаление, не съм от вампирите, които могат да носят бяло.

# 743
Аз пак да похваля антиейдж слънцезащитата на Нивеа, фактор 50! Голям късмет извадих с нея, направо шестица от тотото. Simple Smile Като за пръв  единствен опит, идеална!
Ходих на плаж много пъти, в тяло доста почернях, лицето не съм си пекла, естествено, но и предишни години пак не го печах, а почернявах. Сега няма и следа от слънце, нито петна, от които много ме е страх.

# 744

Общи условия

Активация на акаунт