Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 22

• 58 179
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Зехтин, паста, горчица, шипково сладко, растителна сметана за готвене, сокове - всичко харесах. Не ми допадна разядката с авокадо.

# 706
  • Бургас
Аз купувам от чайовете им.

# 707
Двете неща, които купувам непрекъснато са бариста млякото и другото Not milk. Имам в шкафа разни мюслита, корнфлейкс, брашна, бульон, ленено масло, за проба съм ги взимала общо взето. Често купувам за племенниците ми снаксове на Babylove и  DMbio. Консервирани храни не съм пробвала, защото имаме домашни такива.

# 708
Аз си взимам от конопеното им семе (като допълнителен източник на протеин - добавям към салата, шейкове, бъркани яйца), бутилките им финно пасирани домати, фусили от леща, черна леща, био сухарчета с микс от семена, от различните видове веган пастети за мазане, чайове, сок от червено цвекло, какао, ябълков оцет, понякога взимам и от протеина им на прах с вкус на карамел. От всичко съм доволна.

# 709
  • Deutschland
Чайове, брашно, солети, леща, сладки бисквити съм купувала, подправка за коледни сладки (не знам дали я има целогодишно). Освен това близалки с гроздова захар.
Като цяло не заглеждам много храните там. Преди бях редовна на рафтовете с бебешки пюрета, каши и подобни. Сега само козметики гледам.

# 710
Здравейте,
Идвам топла от ДМ. Искам да питам дезинфектантът за пране е изчерпан. Какъв друг дезинфектант мога да ползвам. От вас научих за този и съм много благодарна. Благодаря още веднъж!

# 711
В Кауфланд също продават дезинфектант за пране, не си спомням сега марката.

# 712
Heitmann е марката.

# 713
Да, Heitmann е марката - тубата и продуктът за мен са идентични.

# 714
  • Бургас
Здравейте,
Идвам топла от ДМ. Искам да питам дезинфектантът за пране е изчерпан. Какъв друг дезинфектант мога да ползвам. От вас научих за този и съм много благодарна. Благодаря още веднъж!

Аз ползвам на Ариел. Много съм доволна. Използвам го и като пера маратонките на сина ми. Миризмите изчезват.

# 715
Къде мога да купя?
Здравейте,

Аз ползвам на Ариел. Много съм доволна. Използвам го и като пера маратонките на сина ми. Миризмите изчезват.

# 716
  • Бургас
Аз го купувам от магазин за препарати, внос от Европа или Турция. Не съм го срещала по веригите. Сега видях че го има в еМаг. Ето това е. В магазина до нас е 9.90лв.
https://www.emag.bg/ariel-techen-dezinfektant-za-tekstil-za-vsic … ari/pd/DYJQ2TYBM/

# 717
  • София
Само, че дезинфектанта на ДМ е с цена 4лв за 1,5л, Хейтман е към 7-8лв, а ариел 10лв. за едно и също количество.
Все пак е наличен за онлайн поръчка, което говори, че скоро ще го заредят и по магазините.

# 718
Не позволява да се поръча онлайн този на ДМ. Благодаря Ви, момичета, ще пробвам и другите, които ми препоръчвате

# 719
Виждат се два в приложението, от единия може да се поръча онлайн.

Общи условия

Активация на акаунт