Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 22

• 58 179
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
Да, сега видях, може да се поръча, защото са останали 6 бр. в магазина на Пиротска. Мерси Flowers Hibiscus

# 721
А в кое отделение се слага дезинфектанта? От самото начало с праха ли?

# 722
Аз го слагам от самото начало директно в пералнята на 95 градуса.

# 723
А в кое отделение се слага дезинфектанта? От самото начало с праха ли?

В отделението за омекотител. За това и избираш дали да слагаш омекотител или дезинфектант. Когато ми се иска прането да има допълнителен аромат, а се налага да дезинфекцирам, слагам в барабана на пералнята от парфюмните перли - най-разпространените са на Ленор, но има и други марки.

# 724
аз слагам и дезинфенктант и омекотител заедно в отделението за омекотител, мисля че така пишеше и на опаковката..

# 725
И аз така слагам. Последно дезинфектант поръчах он-лайн като имаше БД. Наистина вече почти никъде го няма наличен.

# 726
Централният склад на ДМ се намира на 500-600 метра от взривилия се склад за пиротехника край Елин Пелин.
Та е възможно да няма наличности на различни артикули в магазините, тъй като в склада на ДМ не са били на работа тези дни.

# 727
Няма да си ползвам талоните за Листерин, Елмекс, Парадонтакс, Орал би и Донтодент. Ако някой иска да се възползва, да ми пише.

# 728
  • София
Централният склад на ДМ се намира на 500-600 метра от взривилия се склад за пиротехника край Елин Пелин.
Та е възможно да няма наличности на различни артикули в магазините, тъй като в склада на ДМ не са били на работа тези дни.

Заради взрива може служителите да нямат достъп. Нали има още огнища, опасно е. Може това да е причината да няма доставени стоки във филиалите.

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 15:42 от Amiamo

# 729
Имат достъп служителите на ДМ и склада работи, казвам го от доверено лице, което работи там. Вероятно просто логистиката им е трудна към момента, защото района на склада е отцепен от полиция и пожарни.

# 730
  • София
Двете неща, които купувам непрекъснато са бариста млякото и другото Not milk. Имам в шкафа разни мюслита, корнфлейкс, брашна, бульон, ленено масло, за проба съм ги взимала общо взето. Често купувам за племенниците ми снаксове на Babylove и  DMbio. Консервирани храни не съм пробвала, защото имаме домашни такива.
Много харесвам Not milk млякото, любимо ми е, за мен най-много се доближава до прясното мляко, което не мога да пия...
Плодови паучове купувам на малкия (който е всъщност 9 годишен, като бебе не е ял толкова плодови пюрета, във 2ри клас се запалиха по тези паучове и колкото и да взема се омита). За мен взимам протеиновия хляб, който е доста по-изгодна алтернатива от същия на друга марка (май в Била и Кауф. го имаше).
С някои от последните талони си взех и куркума, канела, джинджифил (все на прах), пакетираните им чайове също харесвам. Изобщо, имам ли талон на dm bio доста пари намествам.

# 731
  • Варна, Пловдив
Здравейте, включвам се в темата заради рекламните кърпи на Дм. Извинявам ако е коментиран назад този въпрос. Няколко пъти поръчвам онлайн и все ми се падат от белите кърпи - имам 3бр. Харесвам ги, но ми се искаше и от шарената, 2та броя са ми чисто нови. Ако някой иска от белите, съгласна съм на размяна поне на 1бр, просто ми е мерак и другата разцветка. Ако някой иска да ми пише, благодаря.

Иначе като цяло харесвам нещата на Дм, техните прахове ползвам, от Дм Био имам доста добри попадения, винаги с техен купон доста се охарчвам. Ще следя темата с интерес.

# 732
Аз хваля този шампоан. Няколко години съм мъчила детето с детските дм-ски,  този път реших да разнообразя и воаля-косата е коренно различна-мека, пухкава и обемна. Чак се изкушавам и аз да го пробвам 😁

И търся отзив за тези парфюми, знам че имаше талони за тях преди и са коментирани, но съм ги позабравила, а няма тестери. Искам нещо малко за чантата

# 733
Имат приятни аромати, но са доста нетрайни.

# 734
  • Пловдив
Г-жа Шантал, нищо особено не е парфюмчето.

Общи условия

Активация на акаунт