Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 22

• 58 877
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Ужас, точно в медицинската козметика ли е?!? Мернах малко инфо наскоро за въпросната съставка, но не се зачетох и не съм си гледала състава на козметиката.

Терминът "медицинска козметика" е маркетингов трик. Всичко е козметика, някои марки са скъпи, други не.
Възможно е, не съм се замисляла. Но пък ги предлагат само в аптеките и явно от там медицинска козметика и се очаква да са с по-изчистени съставки и т.н. Което разбирам, че не е така, на Sun Dance слънцезащитните се оказват с по-читав състав от La Roche.
Ей, само да има време човек етикети да чете!!! ThinkingNerd

# 466
  • Сливен
Снощи бях като луд с картечница,проверявах си почти цялата налична козметика с това приложение inci  и се оказа,че почти всички продукти на Балеа ,които ползвам са доста добре от към състав.За сравнение имам от новите шампоан и балсам с гликолова киселина на лореал,там е средна работа.

# 467
В аптека продават всичко което сметнат че би се продавало и си струва занимавката, друг критерий нямат. От скъпа козметика с големи претенции до евтин катранен сапун и крем Арома с невен или евтино бебешко олио, крем за ръце на Билка или Лавена и т.н.
В това отношение са си като всеки друг търговски обект, специфичните регулации там са за лекарствените продукти и медицинските изделия а не за друго.
Някои марки са си решили маркетинга така, да си разпространяват нещата само в аптеки, но това си е тяхно решение.

# 468
Момичета,
Аз се включвам, за да благодаря, че ме насочихте за кремчето с хума. Днес си го купих от Ремедиум. Два вида са - розово и синьо. Аз си купих синьото, защото то регенерира, а розовото хидратира, имайки предвид мазната ми вече кожа. Ще го пробвам и ако някой се интересува, ще дам отзив след няколко дни. Дано не е проблем, че съм в темата за ДМ, но аз съм им голям фен Heart

# 469
Аз бих се радвала на отзив за крема. Привлече интереса ми, но не съм ползвала нищо от тази марка.

# 470
  • София
Е, сега за заредили доста талони в приложението и са по-добри (че миналите хич ги нямаше!).

Да, споделя какво открих без да искам Grinning - на Gliss спрей балсамите били с термозащита (имам празна спрей бутилка и си я напълних с дезинфектант и слагам си мой етикет и така обърнах внимание какво точно пше на оригиналния - косата ми е суха и много дълга и такива спрейчета ги изпръсквам бързо-бързо). Та, загледах в приложението да си купя друг и гледам козметиката за грижа за косата е със степени 1-2-3, според колко е увредена / суха косата. Много интересно и полезно! Явно е от скоро на новите опаковки, моят флакон няма номерче.

И да питам - отзиви за течните маски за коса? Тази, например? Или пък черната?

# 471
  • Deutschland
Ако си с руса коса, черната течна маска е прекрасна за блондинки. Имала съм и синята, не бях впечатлена.
На кои нови опаковки, тоест на кой продукт има отбелязано степен на увреждане на косата? На Глис балсамите? Аз не съм купувала отдавна, понеже вече са по 5 евра, а аз толкова няма да дам.

# 472
  • София
Да, с руса (изрусена) и естествено къдрава, та по дифолт сухичка коса. Синята я гледам е степен 1, затова не ти е допаднала. Wink https://www.dm-drogeriemarkt.bg/schwarzkopf-gliss-techna-maska-z … 000101658613.html

Номер за степен има на спрей балсамите, маските, шампоаните... Ето това е напр. от спрей:

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 11:16 от Аня♥♥♥

# 473
Момичета,подарявам всички талони.Който има нужда,нека ми пише.😊

# 474
И аз подарявам всички талони.

# 475
  • София
Мацки, понеже ме заинтересувахте с тези течни маски, в момента в Нотино са на същите цени....с 30% надолу, т.е. 9,80 лв. Ако се поръчва от app, сваля още 3%

# 476
  • Deutschland
Аня, благодаря. Много полезна информация. Признавам, че не съм обръщала внимание.

# 477
За  Глис спрей балсам отдавна пише за термозащита до 230 градуса, но тези 3 степени ги има отскоро и само на новите опаковки. Имам предвид тези опаковки, които от няколко месеца ги пускат по магазините, но още не навсякъде. Все още попадам на старите.  Разлика виждам само в капачката и в тези 3 степени най-долу. В сайтовете на ДМ и Лили са показани новите, та може да се разгледат степените.

Иначе аз съм чупливо-къдрава със сухи, на няколко кичура постоянно цепещи краища. Спреят пръскам за разресване след баня +  освежаване между 2 миенета. Като цяло съм фен затова пробвах и течната  маска /жълта серия като картинката/. Косата става мека и гладка, но с краткотраен ефект при мен 1 ден макс. Аз не съм и редовна, та не знам колко съм критерий и какво реално може да се очаква. Минус е, че е много маслено това нещо и усещам филм и по косата /знам, че така май действа ама../ и гърба ми. Плакна с максимално гореща вода и пак трудно отмивам.

Фрау, интересно за цената. В БГ точно в ДМ тези спрейове още са с най-ниски цени около 7.50-8 лв.

# 478
  • Deutschland
5, 45 € струват, а бяха 2 €. Ами не, благодаря.

Някоя от вас ползва ли боята Pallete Naturals? Покрива ли бели коси? Благодаря.

# 479
използвах талон за отстъпка, много съм доволна от покупките си

Общи условия

Активация на акаунт