Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 22

• 58 964
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Уу, хубаво че го написа това, че талонът е до днес а се канех да го използвам и забравих...
Ще събера смелост да изляза в тоя пик, близо ми е много ама все ми се стои вкъщи на сянка Grinning
Точно рибеното масло ми привършва, това с намалението съвсем добре излиза и се канех да си взема.

# 481
провери приложението, мисля, че талонът за марката беше до 17, не до 07

# 482
Права си, разбира се Joy Не че в следващите дни ще е по-малко горещо но наистина не било до днес. Отразила съм 7цата но не и 1цата преди нея Grinning

# 483
Рибеното масло при висок холестерол ли го приемате?

# 484
То е храна, не е лекарство... Аз лично го приемам защото не ям никакви риби и подобни, а омега 3 са есенциални, не е като да мога аз да си ги произведа.

# 485
При висок холестерол, освен диета и спорт, дали е подходящо?

# 486
Разбира се, то си е част от диетата, омега 3 на всички трябват.

# 487
Да разбирам че тази Омега на ДМ е хубава и си заслужава покупката? И аз трябва да приемам Омега, а се офлянквам.

# 488
основно тази омега купувам, не мога да преценя дали е хубава
разчитам на това, че е произведена за немския пазар, тук само е внесена

# 489
При висок холестерол, освен диета и спорт, дали е подходящо?

Даже е задължително.
Подходяща е за всички хора.

# 490
И аз така, като наближи да купувам оглеждам от няколко коя ми е най-изгодно де, в случая е тази, особено с намалението.
А колко е "хубава"... Само производителят знае. Както и с всяка друга добавка.
Ще си взема няколко опаковки и докато ги изпия ще стане време за голямото намаление на iHerb за годишнината им, основно тогава се зареждам с големи опаковки от всички добавки и имам за дълго.

# 491
За кремчето с хумата мога да дам добри отзиви. Моята кожа стана мазна напоследък. Крема го комбинирам със сапун с хума. Доволна съм от ефекта. Става въпрос за синьото кремче, което регенерира. Heart

# 492
Уу, хубаво че го написа това, че талонът е до днес а се канех да го използвам и забравих...
Ще събера смелост да изляза в тоя пик, близо ми е много ама все ми се стои вкъщи на сянка Grinning
Точно рибеното масло ми привършва, това с намалението съвсем добре излиза и се канех да си взема.

Талонът е до 17ти

# 493
Лирично отклонение, но кога се очаква да е голямото намаление на iHerb?

И аз така, като наближи да купувам оглеждам от няколко коя ми е най-изгодно де, в случая е тази, особено с намалението.
А колко е "хубава"... Само производителят знае. Както и с всяка друга добавка.
Ще си взема няколко опаковки и докато ги изпия ще стане време за голямото намаление на iHerb за годишнината им, основно тогава се зареждам с големи опаковки от всички добавки и имам за дълго.

# 494
  • София
Аз съм малко резервирана към тези dm добавки - купих си едни мултивитамини, ами... никакъв ефект не усетих от тях. Купих си на друга фирма, веднага имаше промяна. Купила съм си и един вит. Д, с помпичка, дано да е ефективен, че поне е лесен за дозиране и приемане.

Общи условия

Активация на акаунт