Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 22

• 58 929
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Малко по-различен профил мастни киселини е, в тялото се преобразува до нужните (тези които са наготово в рибеното). Това естествено не минава без загуби и резултатът е по-малко количество от началното. Те и затова растителните не се считат за оптимални, 1 грам ленено масло не е еквивалентен на 1 грам рибено и трябва по повече да се вземат.
В някои случаи лененото е по-полезно:
https://biomall.bg/blog/lenenoto-seme-uniklanite-mu-polzi-za-zdraveto-na-choveka
Но това е за здравната тема.

# 526
Не е за тук наистина, много избягахме от темата. А и ленено семе и ленено масло все пак не е едно и също, тук идеше реч за капсули и какви са ако човек има проблем с рибени неща.

# 527
  • София
От рибата и добавките да скочим на етеричните масла. Grinning В dm има ли цитронела (не лимонена трева)? Не откривам в сайта, а не успях днес да отида в обедната.

# 528
В ДМ има ли масло от мента, което да е подходящо за консумация?

# 529
Извинете, може ли линк към здравната тема?
Благодаря!

# 530
# 531
Не, те поначало нямат голям избор в това отношение. По-добре търси където продават неща за сладкарство.

# 532
  • София
Не, те поначало нямат голям избор в това отношение. По-добре търси където продават неща за сладкарство.
Има в Зоя, Софармаси и в аптеки Медея гледах са пуснали марка, която специално е обозначена, че могат за вътрешен прием.

# 533
Благодаря ви. По-скоро към аптека май ще се ориентирам.

# 534
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Момичета, благодаря че споделихте приложението inci. Насканирах огромна част от козметиката си и се отчаях. Цялата ми по-скъпа козметика е отрова, по-евтината е къде, къде по-изчистена и безопасна. На ДМ нещата повечето са по средата и съм приятно изненадана. Приложението е топ, вече няма да купувам нищо без него.

# 535
Аз също съм на мнение, че евтините неща, които са пренебрегвани заради скромните си опаковки и скромна цена, са много по-добри откъм състав и действие.

# 536
Не намирам inci за супер обективно. Голяма част от понижаването на рейтинга на продукт се дължи на алергени, които е добре да са описани, в случай че някой е алергичен, но не са вредни по същество, а напротив. Не виждам защо нещо трябва да е с нисък рейтинг , ако съдържа мед, примерно. За други пък няма как да са полезни, май пудри или фон дьо тен и бях разглеждала, и всичко беше с ниска оценка, независимо от марката, което не позволява сравнение.

# 537
  • Бургас
Аз също съм на мнение, че евтините неща, които са пренебрегвани заради скромните си опаковки и скромна цена, са много по-добри откъм състав и действие.

Така е. И евтините и скъпите кремове за лице например са бухани с глицерин, който е много евтина съставка между другото. Но скъпите марки са скъпи заради бранда, не заради съставките.
Глицерина в inci е със зелено, т.е. напълно безвреден, но за мен това е съставка, която категорично трябва да се избягва от хора с акнеична и проблемна кожа на лицето, защото действа като "запечатва" кожата и задържа влагата в нея (уж нали я хидратира), а от това още повече ти избиват пъпки. За съжаление трябваше за го разбера по трудния начин.

# 538
Понеже стана дума за сканиране на продукти с INCI Beauty, да кажа. Много добри резултати дава за продуктите на https://www.dm.de/search?query=hej%20organic&searchType=product& … ame=hej%20organic
Дано ги има в България, ползвам някои от тях и съм много доволна.

# 539
  • Пловдив
Напомням за лайфа днес в 18 ч.

Общи условия

Активация на акаунт