Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 22

• 58 856
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Само да кажа, че тези продукти Вазелин другата седмица са с -25% на Кауфланд.

Ееее, не може все на далавера да сме. Simple Smile  Добре се запасих  с продукти на Vaseline.
Вчера ползвах крема за ръце с кератин на марката. Доволна съм.

# 586
Лятото нямам възможност много да ви следя, толкова ми е тъжно Sad и когато отида в ДМ не си купувам нищо, така както когато ви следя Simple Smile
Последно от лайка взех слънцезащита, много в подходящ момент ми дойде талона. Обаче когато веднъж гледах лайф, но не до края, ми направи впечатление, че нямах всички талони, които коментирате тук...странно!
Последния лайф не успях да хвана, работих до късно, пуснах преди 19, но те понякога са кратки, не траят 1час...та нямам купони. Нищо, следващия път.
Връщам се да ви прочета Simple Smile

# 587
@ni, ако искаш талон, пиши ми. Няма да го ползвам.

# 588
  • Пловдив
Само да кажа, че тези продукти Вазелин другата седмица са с -25% на Кауфланд.
Понякога базовата цена в Кауфланд е силно преувеличена.
Мен ме устройват цените в dm , но няма да успея да стигна до магазин. Пуснах поръчка да хвана последния срок с БД над 25 лв.

# 589
  • Бургас
Отскоро съм в темата. Реших за първи път да поръчам за да се възползвам от намалението на витамините и безплатната доставка. Докато се усетя бях си напълнила порядъчно кошницата, че даже достигнах лимита за плажната хавлия за 0.01лв Grinning Днес пристигнаха. Някои от нещата бяха малко посмачкани, но за щастие няма нищо счупено и разтекло се. След време ще дам отзиви за някои от нещата, които си купих.
Иначе хавлията ми харесва. Мека е на пипане. Като я изпера и изсуша ще видя как ще е.

# 590
Много ме изнервиха с тази хавлия, не откривам логика защо не може да се комбинира с талон за рожденик и това си е. Да си ги държат.

# 591
  • София
Много ме изнервиха с тази хавлия, не откривам логика защо не може да се комбинира с талон за рожденик и това си е. Да си ги държат.
Комбинира се идеално. Какво точно се опитваш да направиш? Да я намалиш под 1 стотинка?

# 592
  • Бургас

Аз в моята поръчка приложих талон 5% за добре дошли (или нещо подобно беше) и намалението на Mivolis.
Да не би като приложите талона и общата сума за пада под 100лв?

# 593
Сега 5% ли е за "Добре дошли"?
Беше 15, както и за РД.

# 594
От месеци е 5%, пише го на сайта.

# 595
Не съм обърнала внимание.
Много са стиснати. Grinning

# 596
Абсурдно е и да не може да се купи от магазина. Досега всичките им оферти са били за онлайн и за покупки на място. Да не говорим, че минималната стойност за получаване на хавлията е супер висока. Хората за такива стойности коли раздават.

# 597
  • Бургас
О, имаме нужда от нова кола. Къде да си напазарувам за 100лв, че да ми дадат?

# 598
  • София
Не съжалявайте за плажната кърпа. Служителка на ДМ ми каза, че не си заслужава да правиш поръчка за 100 лв. Кърпата не е хубава. Sad

# 599
  • Бургас
Като за 10лв е добре. Аз за повече пари съм си взимала по-големи боклуци.

Общи условия

Активация на акаунт