Програма за разпределение на времето и действията

• 903
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте. Всички живеем във време в което е много динамично и исках да ви попитам за някаква програмка - органайзер на времето.Аз сега ползвам evernote,но е ограничена и иска вече да плащам,а може би има някаква по-добра.Доста имам да разчиствам записки и от evernote.Също ми трябва някакво приложение ,което да ми напомня , че имам да свърша нещо като reminder.Очаквам вашите предложения.

# 1
  • София
Демек програма за график?
Аз съм ретро - с тефтера.
С Гугъл календара не ми е удобно.

# 2
Google keep има напомняне, списъци, бележки, вкарване на снимки, етикети, но най-вече всичко може да се търси. Аз по-добро не съм намерила.

# 3
Onenote с Outlook вече ги има на всеки компютър.
Google keep има напомняне, списъци, бележки, вкарване на снимки, етикети, но най-вече всичко може да се търси. Аз по-добро не съм намерила.
Е да, обаче гугъл има навика да прекратява изневиделица услугите си и току го закрили и това.

# 4
 Keep ползвам от доста години. Нямам тревоги, че ще прекъснат поддръжката. Закриват само неуспешните си проекти. Gmail имам от 2005 когато беше с покани. Google drive от 2012. Не са ги спрели "току".
Отделно може да се  експортира информацията, която е в keep  и да се импортне в друго подобно. Тоест миграция е възможна, без загуба на данни.

Друга алтернатива, която съм ползвала, но не харесвам толкова много, е one note на Microsoft. 

Последна редакция: ср, 29 май 2024, 21:22 от metal.vixen

# 5
Ползвах Гугъл календар в някакъв период, когато беше натоварено. В някакъв момент установих, че първо рядко свършвам навреме част от дребните задачи, които все се забравят, защото съм заета с големите. Второ - че тези дребни задачи не са изобщо спешни или чак толкова важни.  Тогава спрях да ползвам календара.

# 6
  • София
Аз си чертая графика на ръка, тъй като искам дните ми да да хоризонтално, а не вертикално като в приложенията.
В свободните дни намествам по една голяма задача и оттам нататък - каквото друго успея, успея.

# 7
И за телефон има куп приложения които правят същото.

Общи условия

Активация на акаунт