❤️Майски бебета 2024-Тема 1❤️

• 25 013
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
Благодаря ви момичета. Знам, че ще е гнусна история, но няма начин явно.

# 361
Никога не съм текла 🤔 Не знам от какво зависи, но не е задължително. Обаче като мога, ходя без сутиен. Само като се налага от благоприличие. Това стягане под гърдите не е особено здравословно.

# 362
Аз си взех 2 пробни сутиена тип бюстие от Temu. Удобни са ми и имат 5 опции за закопчаване отзад. Допълних с още 3 броя от H&M, за да сравня.. ами китайските не отстъпват. Взех 2 размера по-големи от стандартния ми размер, за да мога да поставям и помпата в тях. Придържат я стабилно и си шетам спокойно из вкъщи. Стандартни сутиени не нося от години, лятото пък съвсем нищо по принцип, но сега си слагам дори и вкъщи. Опитвам се да преча на гравитацията да работи в пълна сила и да минимализирам щетите накрая.. 😄

# 363
Давам д в лъжичка първо него от вс капки 😃

# 364
Аз си взех 2 пробни сутиена тип бюстие от Temu. Удобни са ми и имат 5 опции за закопчаване отзад. Допълних с още 3 броя от H&M, за да сравня.. ами китайските не отстъпват. Взех 2 размера по-големи от стандартния ми размер, за да мога да поставям и помпата в тях. Придържат я стабилно и си шетам спокойно из вкъщи. Стандартни сутиени не нося от години, лятото пък съвсем нищо по принцип, но сега си слагам дори и вкъщи. Опитвам се да преча на гравитацията да работи в пълна сила и да минимализирам щетите накрая.. 😄

Може ли линк от Тему, че там е китайска работа и също си е късмет да нацелиш.

# 365

Днес моето момиче навърши един месец❤️
Започваме да броим месеците 🐣

# 366
  • София
Честита месечинка на Гери! Simple Smile

# 367
Честита месечинка, Гери! 🌞🩷

# 368
Честита месечинкааа❤️

Огнян вчера стана на 40 дена, утре ще правим погача, направо не мога да повярвам кога мина.

За цедящите се майчета, вижте тази статия на хедра, става дума за недоносени в случая, обаче има много съвети за цедене и масажа и стимулацията преди цедене за мен направиха чудеса.
https://xedra.wordpress.com/2009/11/14/premie/

# 369
Честита месечинка на малката госпожица Гери  Heart

# 370
Честита месечинка!! Heart

Момичета, дайте предложения как да мажа пъпките на Борис с антибиотичния крем без да си търка лицето с ръце и ръкавички. Пробвах докато яде.. не стана. Ще пробвам като сои ама нали все е на една страна..

# 371
Момичета, някоя дава ли билков чай за колики? Аз взех един от ДМ, но много се чудя да й дам ли, пише че става от раждането, но не смея без да питам педиатъра първо. Той каза не на пробиотика и сега аз го пия, сигурно и за чая ще е така.

# 372
Момичета, някоя дава ли билков чай за колики? Аз взех един от ДМ, но много се чудя да й дам ли, пише че става от раждането, но не смея без да питам педиатъра първо. Той каза не на пробиотика и сега аз го пия, сигурно и за чая ще е така.

Моята педиатърка каза, че може и давам. Аз взех някакъв на Хип с копър, анасон и още нещо. Тя много го харесва и си пие с кеф.

# 373
Ем,

Как разбраха, че е сатифлокок? И моя има пъпчици и има секрет от очите и мисля, че може да са свързани, да е някоя бактерия. Ще се радвам за кажеш как са установили.

Витамин Д директно в устата по една капка докато реве му капя. Малко е въпрос на уцелване, но тази една капка иначе, ако я сложа първо в лъжица, пък после в устата кой знае колко от нея реално ще отиде в бебчо.

Момичета, днес бяхме на педиатърката и се оказа, че пъпчиците по лицето на Борис да стафилококи (има и тип гнойни). Изписа ни антибиотичен крем. Някоя чувала ли е за такава инфекция на новородено? Чудя се от къде ли е.. постоянно чистя, мия ръце.. знам ли.

Вие вит Д капки как давате - в мляко или с пипета/лъжица?

# 374
На Борко освен малките пъпчици по бузките има и такива с бял връх и гнойни. Все си мислех, че е изчистване на хормони или от брадата на моя мъж. Вчера педиатърката като го видя и директно каза “стафилококи” и предписа крем. Зачудих се и аз не трябва ли изследване да се пусне, но може да е още малък, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт