❤️Майски бебета 2024-Тема 1❤️

• 24 894
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
+1
Интересувам се от същото!

Момичета, как да разбера дали имам диастаза на корема? (в момента имам един кат мазнинки, ама ще ги изчиствам скоро) Чудя се кога мога вече да стягам корема - медец-два ?

# 676
Е това не можеш да го разбереш сам според мен, на мен ми го гледа рехабилитатор в болницата и каза, че имам лека. Попринцип натискаше корема, за да разбере, но те знаят какво точно се усеща.

# 677
Сутринта по БНТ в някакви повторения на 100% будни едно момиче обясняваше точно за диастазата и как да разберем дали има. Прегледайте го. Полезно ще ви е според мен.

# 678
  • София
Моето момче стана на 40 дни. Четоха му молитва. Той я проспа, но здраве да е. Simple Smile
По-късно ще се съберем с близки да хапнем и това ще е. Погачата е много хубава!

Буквите ги поразвалих, ама пак е хубава.

# 679
  • София
Muffin, ти ли си я месила?

Ем, за диастазата потърси сайт или клипчета на Ваня Висарионова (има даже нейна тема във форума), тя има цяла програма за възстановяване след раждане и обръща специално внимание на диастазата. Има начин да провериш сама за наличието ѝ, но и аз имам някакви мазнинки по корема и ми е трудно да преценя сега с напипване.

# 680
  • София
За съжаление, не. Не се научих да меся. Но пък е много вкусна.

# 681
Хубава е 🌈майка ми и тя направи питка за малката и там две букви паднали и ги залепила с мед 😁занесох аз последния б от лл до работа,остава декларацията август.
И аз не мога да меся

# 682
Момичета,къпете ли бебетата във ваничка вече и ако да,колко време след като падна пъпчето започнахте?На моето дете му падна преди 7 дни и мисля днес във ваничката да го къпя.Изглежда добре пъпчето,още го мажа със 75% спирт.

# 683
Ние си го къпем във ваничката. Не знам точно колко дни бяха след като падна пъпчето, като спря да има секрет. Около 10 дни +/-

# 684
Ние 4-5 дена след като падна пъпчето започнахме. Продължихме да си третираме пъпчето докато не се изчисти съвсем.

# 685
Аз още къпя на мивката, но тези дни ще купувам вана. Даже имам въпрос - първо глава и гръбче, после обръщате и корем и крачета - така ли миете във ваната?

Мими, каква е тази декларация, която ще носиш август?

# 686
Аз още къпя на мивката, но тези дни ще купувам вана. Даже имам въпрос - първо глава и гръбче, после обръщате и корем и крачета - така ли миете във ваната?

Мими, каква е тази декларация, която ще носиш август?

Em22, колко често къпеш бебето в мивката? След всяка смяна на памперс ли го правиш?
Как сте се преборили с подсичането?

# 687
Аз мия дупе само при наакан памперс, но тя все още има акита почти на всяка смяна, на 25 дни сме. Мажа с бепантен, хип или бочко. Все още не съм си избрала конкретен фаворит. По принцип бепантен го използвам ако вида повече зачервено. Имам и една кутия судокрем, но все още не съм го ползвала.

# 688
  • София
Ние къпем Гого все още с подвижния душ. Има хубава ваничка и трябва да започнем да я ползваме. Дупе мия на мивката при наакан памперс. Мажа с Бепантен и Бочко. Судокрема и при мен още не е отворен. Но и той не се е подсичал досега.

# 689
Момичета някоя от вас ходила ли е на контролен преглед след раждане?

Общи условия

Активация на акаунт