Четвъртокласници 2024/2025

• 25 406
  • 724
  •   1
Отговори
# 120
  • София
За помощи подадохме,, профилактичен минахме, снимки, всичко. Матурите остават за 4ти клас нали? Знам че нещо се коментираше. 3, 4 юни нали? Да не бъркам нещо Grinning

# 121
На 3 и 4 юни са матурите, да. Добре ме подсещате за профилактичен и за снимки.

# 122
  • София
Матурите остават за 4ти клас нали? Знам че нещо се коментираше. 3, 4 юни нали? Да не бъркам нещо Grinning
Уффф… така се надявах да ги махнат.

# 123
Снимки за лична училищна карта направихме,а проф.картон в понеделник  ще е.Помощи също подадох и дори вече взех първите 150лв. JoyИмате ли вече списъци за купуване на тетрадки и др.неща?

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 16:42 от Еlpida

# 124
Ето че септември дойде.
Минахме профилактичния преглед. Даже взех направление за очен лекар, че не съм я водила.  Подсетихте ме за снимки и за помощта да подам тази седмица.
Днес минахме през Джъмбо. Купих само 10 тетрадки и подвързии за тях. Другите неща си има. Може би бои за рисуване ще купя нови. Сега по скоро се каня да мерим дългите панталони, ама и така знам че са окъсели. Ще трябва да се организирам за пазар. Но почивните дни в моловете е лудница, а през седмицата нямам време.

# 125
  • София
Още почиваме ние. След поредната седмокласна сага си трябва по-дълга почивка.

Само голямата е ок щото вече спря да расте. Наборката и брат й - ужас на квадрат. Тя дръпна с 2-3 см, синчето - 5-6 см. Не ми се мисли как ще търсим дрехи и обувки.

# 126
  • Върху лъчите на Слънцето.
Заповядайте!
Споделете мнение!
https://www.facebook.com/share/p/BKa6YPND6FF8UDo9/

# 127
  • Пловдив
Подсещате ме да ги премеря моите хора. И да ги претегля. Щерката вече и сама се тегли на кантара и пита дали е дебела (не е, дано така си остане).
Ние имаме планирано кратко море другата седмица с каката и братчето тримата. После ще ходим при личния лекар за прегледи. Трябва да се престраша и аз за себе си да отида най-после за редовните профилактични изследвания, защото все ме е страх хипохондрично от резултатите и не ходя, но това е за друга тема. Малкият има и ваксина за поставяне. Той ще е ученик догодина.
Имаме вече насрочена родителска среща и предварителен списък с допълнителни помагала.
Раницата е здрава и ще изкара поне още година.

# 128
Ние също минахме профилактичен преглед, очен, зъболекар, направихме картона, тази седмица подадох и за помощите. Още нямаме дата за родителска среща, но и миналата година беше след първия учебен ден. Кажат ли какво трябва, ще ми извади душата да купим веднагически 🙄 Щом е за шопшнг, полудява, даже и за тетрадки.  Дрехи може би ще пазарувам онлайн, че имам и една 2 годишна, нея пък ще стягам за ясла. Днес се прибра от поредното море с баба си и от вратата ме започна с организация за рождения ден през декември 😏

# 129
Магдена,
Нашия доктор направо започна с мен. Аз влизайки казвам "идваме за профилактични прегледи на децата", а той отвръща " и ти не си минала, започвам с теб". 😁 Взех си и аз направление за очен лекар, мамограф. За АГ ще искам след като си запазя час.
Вчера минахме през Джъмбо и взех малко тетрадки за децата и 1 речник за мен, че започвам курс по английски другия месец. 😁

# 130
Бележка от профилактичен преглед взехме,снимки ще трябва нови,имаше 3 ,но отидоха за прословутата футболна картотека 🙄.Дрехи вече му пазарих,че сега в началото на септември хем е лудница,хем новите им колекции не се пипат.Раницата и тя дойде, след като имах няколко неуспешни опита на отказани поръчки поради изчерпан артикул.Остава да мине през зъболекаря.
Родителска среща ще имаме на 11.09 по неофициална информация.Тази година класната каза,че ще им трябват и няколко тетрадки голям формат по математика.Мисля да изчакам списъка за по-сигурно,макар че едва ли ще има нещо по-различно от миналата година.Тогава тетрадки му взех от Лидл,Кауфланд,но сега гледам,че са с много тъмни редове и ще търся от друго място.
Споделете,моля,вашите деца с какви моливници са?

# 131
  • Варна
Всичко е готово. След 2 дни заминаваме на последна почивка пред училище и ще се върнем на 14ти. Дори тетрадките са надписани. Дори и родителската ще хвана(утре), че тази година рано ги направиха, а не пак 2 дни преди 15ти. Списък с нужните неща получихме със списъка с книги. Вбесяват ме как учебниците раздават на 15ти(в случая 16) и почва борбата в книжарницата кой ще е пръв за подвързването им, но.... това е.
Ваканциите... гледах, че пак разместиха и още по-зле ги измислиха, но за сега изпитите отидоха на 3 и 4.06. Когато тогава, а и аз не се трогвам за тях като дори съм готова да не го пусна да отиде, ако мислят цяла година да ни подлудяват с тях.

Моливници имаш предвид несесери за раницата или друго?

# 132
  • Пловдив
Моята има и твърди моливници, и от плат. Току-що я попитах кой от тях ползва за училище, защото и аз не знаех, и ме изненада - един с форма на доста голяма твърда кутия с чекмедженца, от Джъмбо.
Нашата родителска е на 4-ти, ние тогава заминаваме за морето, поръчала съм на баща и да отиде, той измрънка, че там било скучно и щял да види. Предполагам, че ще отиде, разбира се.

# 133
Да,несесер имам предвид,грешно се изразих.Винаги до сега е бил с такъв  като първия (друга марка),но изкарва един срок и все се къса някъде.Пак ще го питам какъв иска,но ми се струва ,че с тези от другия тип нещата ще са много разхвърляни вътре.

# 134
  • Варна
Моят е с модел като последния(чисто черния) и от меките кръгли. От средата на 2ри клас е с такива, тогава сменихме раницата и вземахме нейните несесери, и няма проблеми.
С един не става, че е хаос.
В твърдия носи химикали, линия, графитни моливи в тънката част с мрежа, в дълбокото второ разделение носи цветни моливи, маркери, гуми, острилки и ножица.
В мекия кръгъл за флумастри, резервна линия, гума, острилка.
В основния, твърдия са нещата, които за всеки час се ползват. Останалите рисувателни неща са в папката по изобразително и се вадят само за часа.

https://www.orangecenter.bg/uchenicheski-neseser-neoxx-cheren.html

Този е основния.
За флумастрите е обикновен кръгъл и мек.

От Neoxx съм много доволна. Доста от раниците, които гледах бяха с едни много тънки прегради, тип найлонови, а тук си е плат. Издръжлива излезе и си изби парите. Пак ще е с нея, не иска нова.

Общи условия

Активация на акаунт