Четвъртокласници 2024/2025

• 25 249
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
Значи с теб ще сме и в другата наборна тема за първолаците догодина. И ние сме така  брат й ще е в първи клас от есента. При нас ще са в едно и също училище, защото поне е до 7ми клас и за сега логистично ни устройва.
Завъртяха смените и е лудница - вечер свършват в 17.30 и е една изморена...Изобщо не й се ходи на спорт след това.

# 481
  • Пловдив
Нашите в началното училище са само първа смяна, от догодина ще видим как е втора.
Едно време, на тяхната възраст, втора смяна по едно време ми харесваше повече, защото не трябва да бързаш сутрин, но наистина води до резултат като този.

# 482
Трети и четвърти клас при нас свършваха втора смяна в 18:25 така, че има и по-късно свършване от 17:30. От тази година началният курс е на една смяна, започват в 8:20 и свършват в 13:10

# 483
Само на мен ли ми се струва ,че децата в начален курс са малки за двусменен режим?🙄

# 484
Аз от първи клас съм била на двусменен режим и шестдневна учебна седмица.

# 485
Аз също съм на това мнение. При нас първи срок са първа и втори срок сменят. Когато са втора смяна, сутрин от 8 са на занималня. Пишат домашни и учат цял предиобед и после още по- сериозната част още 5 часа... Меко казано каталясват. Аз по себе си съдя, че следобед едва се концентрирам на работа например. Но училището ни е малко и няма достатъчно стаи, за да могат да са в една смяна. Само първи клас са винаги първа смяна.

# 486
Аз предпочитах втората смяна, защото нормално се събуждат около 8, а за първа трябваше да ставам в 6 и не ми достигаше сън, следобед ми се спеше и че болеше глава, затова предпочитах да си уча уроците сутрин на свежа глава.
Моите и двете тази година вече са на едносменен режим.

# 487
Нашите са на 2 смени от II клас, малкият даже предпочита да бъде такава.

# 488
Как сте? При нас вчера е минало състезанието Spelling bee. Нашата мома. е минала първи кръг и на втори е била.аут. Тя вчера се върна на училище от боледуването и веднага слкъсюта клечка със Spelling bee. А се насдяваше, че ще го направят когато нея я няма, за да не се излага 🤣

Да не се ядосва. Това е много измислено състезание. Спелуване.

# 489
Над нещата е тя, което до някаква степен е хубаво качество. Паднало се е да спелува Salad и тя си го спелувала с Т накрая. Казала на госпожата - ама тези англичани много неправилно си изписват думите 😅🤣😆. Как така ще го пишат с Д.

# 490
  • Варна
Моят е сгрешил label. Обърнал е последните две букви.

# 491
А при нас утре има Европейско кенгуру по английски. Звучи по-интересно от това със спелването. Съдържа 6-7 вида задачи.

# 492
Ще разкажете после какво представлява то. Аз лично зя първи път чувам за ЕК по английски, на нас не са ни казвали. Но и да ни бяха казали, девойката като чуе ЕК и ако ще и по физкултура и музика да е ( любимите предмети) ще избяга с 200....

# 493
То е състезание по английски език за ученици от Асоциацията на Кеймбридж училищата в България. Няма нищо общо с математическото Simple Smile

# 494
При нас на 23ти януари, след часовете, се проведе някакво състезание по английски, за което и двете госпожи (класна и следобедна), с които имам връзка, не знаят как се казва 🙄 съвсем нормално, за тоталната дезинформация, която цари в това училище… но детето всеки път забравя да попита госпожата по английски, та да разбера къде да търся резултатите, поне…

Общи условия

Активация на акаунт