Четвъртокласници 2024/2025

• 25 238
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
То е състезание по английски език за ученици от Асоциацията на Кеймбридж училищата в България. Няма нищо общо с математическото Simple Smile

KGL се казва на училищата Кеймбридж, няма общо с ЕК (поне аз незнам).
Синът ми ходи за втори път тази година. Каза,че му се е сторило лесно. Иначе се води трудно състезание по английски.
И моите ненавиждат ЕК.
 Но е добър опит.

# 496
Супер звучи! Доста е добре, че се занимавате сериозно с английския. При нас все още е тогава след травмата от тройките от миналата година точно по английски... Пак че се пречупи да отиде на спелуването. При нас отново су повдигна въпроса с края на годината и 'тържеството повод завършването- да сме мислели идеи....

# 497
  • Пловдив
Здравейте,
Зациклихме с домашната по компютърно моделиране. Дали някой може да помогне?

# 498
Супер звучи! Доста е добре, че се занимавате сериозно с английския. При нас все още е тогава след травмата от тройките от миналата година точно по английски... Пак че се пречупи да отиде на спелуването. При нас отново су повдигна въпроса с края на годината и 'тържеството повод завършването- да сме мислели идеи....

Вече мислят и за края на годината?!
На синът ми класната е много обсебваща.
Значи настръхвам с тоя край на година.

# 499
Мислят... от първи срок се е започнало. Края на първи клас имахме празненство и сега пак се очаква нещо. Другия клас се били организирали....пък ние още не сме.

# 500
Здравейте,
Зациклихме с домашната по компютърно моделиране. Дали някой може да помогне?

Имате ли все още нужда от помощ? Нещо съм пропуснала този пост, иначе щях да питам девойката вчера. Пишете, ако все още е актуално.😀

# 501
Здравейте, как мина днес Знам и мога? Трудно ли е било?

# 502
Здравейте, как мина днес Знам и мога? Трудно ли е било?
Според сина ми е било по-лесно от общинския кръг. Тема "Денят на доброто". Имало задачи по история, свързани с Асеневци, Съединението. Много лесна била задачата по математика. Изречение за редакция, писмо до приятел по случай Деня на доброто...общо взето това изкопчих.

# 503
И според дъщеря ми е било лесно, но ще видим след като излезнат резултатите 😁

# 504
  • Варна
Имало е и за жизнения цикъл на калинката,  както и нещо си за вибрации и трептения.

# 505
Момичета, на "Аз и числата" отговори ще пуснат ли, имаме някои съмнения за една от задачите.

# 506
Не зная къде пускат отговорите ва Аз и числата... Ние имаме трагичен резултат - 38 точки... Кой знае къде е бляла пак, та и на мен ще ми е интересно да видя задачите.
Тотално не я харесва вече тази математика момата, за разлика от брат си.
Отказва да ходи на ЕК и на Пролетното математическо. Няма да кандидатства никъде, но не е лошо за тренинг малко. Не и не. Ако съм я запишела, щяла да излезе на 10та минута (не зная дали е възможно това ).

# 507
  • Пловдив
Отговори не знам, но ако имате задачите, дайте тук да ги решим.
Моята има 47 точки. Какъв е максималният брой, 50 ли?
Объркала задача за най-малкото петцифрено число с различни цифри - решила, че е 12345, докато то е 10234. "Ама това е логическа задача за големи!". Grinning

И тя така тотално разлюби математиката, вече е гадна.

# 508
моите и двамата са омазали пейзажа на "Аз и числата".
А смея да кажа,че решават задачи. Каква е причина незнам - концентрация, затруднения...и аз искам да видя задачите какво толкова е било.

Магдена, 47 е много добър резултат, отличен. Вероятно дребна грешка. Макса е 50т.

# 509
  • Пловдив
Извинявам се - Пролетното математическо състезание не е просто състезание, а нещо като конкурсен изпит за МГ, така ли?
Питам, защото не ми става ясно от интернет, искам моята да участва в него по възможност, но нямаме планове за кандидатстване в МГ.

Общи условия

Активация на акаунт