Бучка в гърлото и задух.

• 1 576
  • 16
  •   1
Отговори
Здравейте. От 6месеца имам усещане за стягане, бучка в гърлото и задух в областа на гърлото. Много трудно си взимам въздух, сякаш ми пречи нещо в гърлото, много често имам и нещо като бучка.
Кашлям понякога.
Преди да получа тези симптоми, имах вирус с повръщане...
Ходих на двама унг-нищо, чак единия ме гледа с камера в гърлото, през носа.
Пих за рефлукс, нищо, че нямам киселини и връщане на храна. Не отминава(чувството е нонстоп) Ходих на гастроентеролог, нямало проблем за него там.
Ходих на кардиолог, викам да не е нещо задух от сърцето- перфентно сърце.
Ендокринолог- всичко точно!
Пулмолог, снимка с рентген-нищо!
А аз едва си взимам въздух и мине мнооого мъчителен всеки ден! Страшно некомфортно е! прикачам последна пкк да я видите.

# 1
Как си със стреса и тревожността? Имаш ли паник атаки?

# 2
Учудвам се, че при толкова много лекари и точно тези симптоми, още не сте посетили алерголог.
Типични алергични симптоми са.

# 3
Паник атака?
Да си се притеснила за нещо?

Точно същите симптоми имах и аз, и все още ги имам отвреме-навреме, но не и цял ден както се случваше.

# 4
Аз също подркерям за паническо разтройство...бях със задух и бучка в гърлото ,а после и още огромен букет от други симптоми месеци наред...и аз като т н обикалях лекари и всички ми казваха здрава си...оказа се ПР

# 5
А стрес някакъв имаш ли или тревожност? Прилича ми на Глобус хистерикус.

# 6
започнах и лекарства за ПР и пия антидепресанти и ксанакс, пак не минава, пия и ериус за алергия пак нищо, ако е от стрес може ли да е толкова дълъг период от време, вече 7ми месец.
Много благодаря, че отговаряте. ❤

# 7
Може много месеци да продължава...трябва да мине време да подействат антидепресанти те...с ако не подействат да се сменят

# 8
Здравейте от месец и половина имам бучка в гърлото,кашлица и запушен нос ходих при двама уши нос гърло,правиха ми снимка на хранопровода с бариева каша казаха че нямам нищо по хранопровода като преглъщам имам вкус на гной в устата И като преглъщам едно такова като тежест в гърдите и гърлото не знам вече какво да правя

# 9
Здравейте от месец и половина имам бучка в гърлото,кашлица и запушен нос ходих при двама уши нос гърло,правиха ми снимка на хранопровода с бариева каша казаха че нямам нищо по хранопровода като преглъщам имам вкус на гной в устата И като преглъщам едно такова като тежест в гърдите и гърлото не знам вече какво да правя много е дразнещо това и то по отразено е от дясно не знам вече всички вкъщи ги побърках и аз се побърках отделно все се уригвам мисля си какви ли не лоши неща само това мисля 24/7 не знам вече

# 10
Освен на УНГ, на гастроентеролог бяхте ли? На рентгена не откриха рефлукс, така ли?
 Някакъв стрес да сте имали скоро? Прочетете за "глобус хистерикус".

# 11
четох за миастения грависми се шашнах

# 12
Еее то всички хипохондрици като започнем да четем в интернет за симтомите си може да има 1000 безобидни и 1 сериозно заболяване и естествено веднага си поставяме рядкото,тежко и смъртносно

# 13
охх ужас, стегнато гърло и вече над 1г имам задух постоянен. Сякаш имам бариева в гърлото и не минава.

# 14
Ахах аз съм с абсолютно същите симптоми!

Общи условия

Активация на акаунт