ЯНУАРИ мина вече, плаче вкъщи малкото човече

• 14 413
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
качих няколко снимки от днешното ни гости при Ним. Симончето е много нежна и деликатна дамичка - сладурче. Нашия Наско естествено проспа цялата среща докато Шош не пусна майка си  breastfeeding - голема работа е  thumbsup Много готинко беше да се видим  Hug
Момичета, ще е готино да се съберем софийските форумки някъде. Гледах веднъж една голяма среща в Mall of Sofia - беше яко.

# 211
  • София
Кажете утре къде ще е срещата, защото и аз умирам да ви видя?! Hug

Чакай да видим какво ще е времето...  newsm78 Дано имаме късмет!

# 212
  • София
качих няколко снимки от днешното ни гости при Ним. Симончето е много нежна и деликатна дамичка - сладурче.

... и се е "огледала" в Наско...  Party

# 213
  • София
Айде една среща на НДК, до там мога да се пробвам да стигна, пък ако не ми помогне никой с количката в автобуса, само ще се повозя Joy
Кажете утре къде ще е срещата, защото и аз умирам да ви видя?! Hug

Чакай да видим какво ще е времето...  newsm78 Дано имаме късмет!
Времето ще е хубаво newsm44 и ние сме навити и за НДК. Виждам, че може да се съберем повече. smile3521

# 214
Времето ще е хубаво newsm44 и ние сме навити и за НДК. Виждам, че може да се съберем повече. smile3521

Хубаво ли ще е? Колко градуса казаха, че ще бъде?

# 215
  • София
Днес беше погачата на беба! bowuu Беше много забавно и емоционално. Получихме много подаръци, смяхме се много и малко си поревахме (беба малко, Шош повече, а Наско никак). Laughing

Траех си до сега, тъй като у нас мястото е доста кът и просто нямаше възможност да побера повече хора плюс родата. Надявам се да няма обидени. Ще кача снимки вероятно утре, защото вече нямам сили да гледам и отивам да подремна, докато беба спи.

Моля, ако утре се събирате в НДК, непременно някой да ми звънне и идвам с количката! Моля ви, не ме забравяйте и ми звъннете поне 1 час по-рано! Времето ще е прекрасно, слънчево и топло като днес. После идва студ и сняг, така че аз предлагам по обяд към 12-13 часа да се видим там. Какво ще кажете? Ако има навити, чакам да ми се обадите, че си лягам.

# 216
  • София; Дружбето
Ми казаха пролетно че ще е, а днес си беше бая жега. Айде решавайте, аз отивам да хапна (ако ми дадат) и си лягам (ако ми дадат Mr. Green). Утре ще ви чета какво сте решили

# 217
  • София; Дружбето
Днес беше погачата на беба! bowuu Беше много забавно и емоционално. Получихме много подаръци, смяхме се много и малко си поревахме (беба малко, Шош повече, а Наско никак). Laughing
Траех си до сега, тъй като у нас мястото е доста кът и просто нямаше възможност да побера повече хора плюс родата. Надявам се да няма обидени. Ще кача снимки вероятно утре, защото вече нямам сили да гледам и отивам да подремна, докато беба спи.
Край, поЕче нЕма ти пишем Що мноУ са засегнаФме smile3534 Да ти е жива и здрава дребната и много да слушка
Ние правим 40 в събота ама погача няма да има, няма кой да я омеси Mr. Green

# 218
  • София
Тъй! Не се сдържах и качих няколко снимки, вместо да спя! Tired Моля, не се блъскайте! Ще има за всички! bowuu

Ей тук мойта госпойца лежи между двама ергени и се хили кат ряпа: http://images13.snimka.bg/002238372-big.jpg

Особено държа да обърнете внимание на младите влюбени гълъбчета тук: http://images13.snimka.bg/002238447-big.jpg

Ми то сватята май е ясно коя е и с Нинище ще се сродяваме. Той младежът е кротък, тих, майка му само го набеждава, че реве. Спа като ангелче през цялото време. Само да се научи да мие чинии и съм го одобрила за зет. Тъй де, младите като се харесват, нека се вземат.

Айде лека нощ!

ПП - да не пропуснете да разгледате компроматните снимки на Шош, легнал в розовото легло на беба. Но снимката е само заблуда за бъдещата снаха. Той въобще не спа в това легло! Laughing

# 219
Пу-пу-пу големи са сладури.Нимски да ти е жива и здрава сладуранката-много е Фубавка с тоя чАрпогаШник и рокличката,а със зетя са  невероятни. Hug Ама Шош спи и хич нИ му пука  Mr. Green Mr. Green

# 220
Ей, Ним, страхотни снимки наистина! Да ти е жива и здрава девойката, все така красива да расте и все от такива хубави младежи обградена! Mr. Green Ма те и господата много апетитни - хич не са за изпускане (аз нали и аз съм с госпожица, та съм взела да се оглеждам Mr. Green). Та, Ним, кво викаш- Наско само оставало да го научим чинии да мие, а.....? Ма тогава и аз да се кандидатирам??? newsm78

# 221
  • София
Ааа, жмЪ прощааш! Naughty Наско е плюФ заплют за каузата. Виж само как влюбено се гледат и се държат за ръце. Ако ще се преварваме за младежа, не държа даже и да мие чинии, ще си купят миялна! Joy

Мимоза, Мими, благодаря ви много за милите думи за беба! Simple Smile

# 222
Ninishte, Ivonska, Ним, чудни са ви бебоците, пу-пу. Наско в жълтото гащеризонче е като малко патенце.  Hug

# 223
  • София
Ей, супер среща сте си направили. Искам и ааааааааааааз!  Cry Cry Cry
Иначе ние ходихме на кино, Дани е невероятно кротко хлапе, само се събуди, за да си изяде млякото и пак заспа. Като кукла е милия. Мислим в петък пак на кино.

# 224
Ох аз пак ще се оплаквам smile3518 днес цял ден сме по доктори. Сутринта отидохме при лекарката при която водя нашия бати в терапията, тя го прегледа и реши, че е за системи и инжекции. Изпрати ни в един частен център, където също често ходим, там му сложиха абокят и му включиха система и после му сложиха антибиотика и така цял ден. Много съм изморена, притеснена   та чак не мога да се понасям. Сега баткото заспа а малкия бяс мрънка, чакам го да заспи, че и аз да полегна, надявам се тази нощ да е по-лека от снощи.
Лека вечер на всички.

Общи условия

Активация на акаунт