ЯНУАРИ мина вече, плаче вкъщи малкото човече

• 14 426
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
  • София; Дружбето
Ние днес няма да се разхождаме, татито не може пак да идва да взима количката Sad Sad А иначе сега се връщам от консултацията. За една седмица сме наддали 250 грама и сме пораснали с 1 см Mr. Green Mr. Green Бихха ни и ваксината и беба се държа геройски. Разплака се за малко и после сам ококори очи и започна да гледа наоколо. Педито ни даде направление за ортопед сама Mr. Green  и ми препоръча д-р Димитров от Военна. Само дето незнам как ще стигна до там newsm78 направо ми е скръб. Също така ми препоръча пентаксима и аз реших, че това ще се слага. За сокове не е споменала дума, така че съм доволна от жената Peace вече си я харесвам.

# 196
И ние вчере бяхме при доки, пъпа ни е добре за което съм много щастлива  newsm44. Благодаря на всички който ни подкрепяха и се молеха да се оправим. (най-специално на Ивонска)  bouquet В петък ще ни мерят, теглят и боцкат.

Та и ние вчера доста обикаляхме, после с тати ходихме на покупки  newsm71 и станаха 7 часа в който Вики не беше яла, но си навакса. То не е добре, че ще й се раздуе коремчето, ама беше много гладна. smile3504

Леле, как ме е яд, че съм изпуснала срещата.  Crossing Arms Ако се уговаряте за утре може и ние да дойдем и после смятам да ходя на контролен преглед, че утре става 1 месец от раждането.

Оле, това с товаренето и разтоварването на колички, столове е доста тежка работа, ако можеше някой друг да я върши. На вас не ви ли тежи?  1stroller

# 197
Ползвам Памперс 2, от 3 до 6кг. дето е и досега само един е пропуснал, ама то и количеството си беше бая  Laughing

За количките - Гале напълно те разбирам. Направо ми е ужасно да се мъча сама, а като тръгнем с таткото към центъра с колата - то са столчета, одеалца, колички - цирк голям  Simple Smile Гледаме да спираме в по-затънтените улички, че докато се натуткаме сме пълна скръб  ooooh! Ама се надявам скоро да влезем във форма  Simple Smile

# 198
Здравейте мами, ние пак изкарахме една форумска среща в парка Peace Много се кефя на тия срещи, а да ви издам Ивонска и Нинище са пили винце Crossing Arms в друга градинка...
Качих актуални снимки на Ая, много сме фиешън Joy

# 199
  • София
Като стана дума, сватке куде си се покрила днес??? Да не водиш Шош пак по сгледи,а?  bash

Аз нали съм амбициозна свекърва, отскочих да нагледам и Симонка на Ним...  Mr. Green Ма тя май си хареса Наско на Нинище...   Cry
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Беше страхотно да ги видя и тях!!!  Hug Hug Hug Само дето моят Шош си показа харектера.... Опищяхме къщата...

Цвета, ша доидим и при вас!!! Мама Ивонска си е професионално миткало пък и всички ми липсвате ужасно!

# 200
здравейте
и аз имам проблем с памперсите.пропускат на кан бебе,пропускат и на памперс,сега ще пробвам на либеро дано всичко е наред.

# 201
  • София
Здравейте мами, ние пак изкарахме една форумска среща в парка Peace Много се кефя на тия срещи, а да ви издам Ивонска и Нинище са пили винце Crossing Arms в друга градинка...
Качих актуални снимки на Ая, много сме фиешън Joy
Верно сте фиешън  Grinning
Утре пак сме на линия. Чакаме новопопълния....

# 202
  • София
Товаро-разтоварната дейност на колички, кошчета и т.н. вече я свикнах. Изплаща ми се с приятни и разнообразни часове с желана компания, така че...  Whistling

А при памперсите сме доволни и от Либерото, и от Памперс. Днес ползвах и Молфикс - подаръка от декемврийското списание Мама - приятно съм изненадана....  newsm78
Шош отдавна не се опикава, защото пишката ни е надолу. Осираме се, но това е така, защото вече акаме 1 на ден и почти не се "опръцкваме"междувременно.

Обаче, януарските ни бебчета са уникални сладури... И днес, за пореден път се убедих в това. Симонка една такава деликатна, мъничка... Пък Наско е целия едни големи, топли очи!

# 203
Мамчета, много се извинявам за въпроса, който ще задам, но в сайта на http://www.youngnutrition.net от където много от вас имате сладурски тикерчета трябва ли да се регистрирам? Много ми се иска и аз да сложа моя Мартинко. Извинете ме пак и благодаря предварително.

# 204

Верно сте фиешън  Grinning
Утре пак сме на линия. Чакаме новопопълния....

Така ми се идва и на мен, ама от площад Журналист до Южния ми се вижда много за пеша, нищо че съм любител на ходенето. Да направим едно НДК някой път,а?

# 205
  • София
Мамчета, много се извинявам за въпроса, който ще задам, но в сайта на http://www.youngnutrition.net от където много от вас имате сладурски тикерчета трябва ли да се регистрирам?

Без регистрация не става.  Wink

# 206
И ние днес бяхме да се теглим - Тоти е качил 400гр. за 10 дни  newsm68 и мама е мнооого хепи  dance Изкарахме голяма разходка от 12 до 17ч. и мъника се държа добре  smile3501
Цветелинке трябва да се регистрираш в сайта,не е сложно.
Аз виждам в албума,че сме най-сладките бебета -  smile3560 ама то с такива шармантни мами... newsm51

# 207
  • София; Дружбето
Малей спим вече 3 часа, мирше ми на кокорене нощеска Mr. Green
Айде една среща на НДК, до там мога да се пробвам да стигна, пък ако не ми помогне никой с количката в автобуса, само ще се повозя Joy
Аз нали съм заплес отидох на преледа на малката пък забравих да си взема болничен Crazy сега пак трябва да се влача до там в петък

# 208
Здравейте мамчета! Ако знаете как ви завиждам за вашите срещи по паркове и градинки ! Simple Smile Аз все още на разходките имам компания. Тези дни майка е с нас, а днес даже и мъжо дойде. Но от другата седмица вече самички ще си обикаляме улиците.
Мимоза, аз съм в Кичука. Доколкото си спомням ти май беше от Кършака. Далечко сме, но може да измислим по-нататък някоя среща в централния парк.
Нашата млада госпожица вчера и днес е много нервна.   Confused Снощи и се бяха събрали 6 часа будуване. После едва я приспах. Днес пак беше така. И чак преди малко се усетих, че най-вероятно е от кафето. Уж все гледам да пия само по 4-5 глътки, но то явно е достатъчно да и подейства. От утре го спирам, ако ще да спя права.  Crazy

# 209
Кажете утре къде ще е срещата, защото и аз умирам да ви видя?! Hug

Общи условия

Активация на акаунт