ЯНУАРИ мина вече, плаче вкъщи малкото човече

• 14 423
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Клеми, аз съм в 4, ама не пречи да си направим и ние люлински срещи  Wink
За памперсите - и на нас ни се случва да сме мокри, но мисля, че е когато не слагам добре памперса и го "накривя" на една страна - случва ми се като бързам  Embarassed Иначе сме с Памперс2, мисля че 3-ката ще ни е доста голям все пак е от 4-9кг?!
Мими пък от няколко дни хапва вечер последно в 10-11, а после чак сутринта към 5, а после задължително към 7-7.30, таман да събудя и каката за градина.... Grinning
Аника75  Praynig Hug !

# 181
  • София; Дружбето
Какви памперси ползвате? И при нас като при Цвети сме опикани нощем до ушите. Вместо само да го накърмя го преобличам целия. Ползвах Памперс за новородени и нямах проблем, но като ги смених със следващия размер - ужас. сега съм взела Канбебе но и с тях сме мокри. Помагайте
Същата работа, с първия номер (2-5кг) нямаше проблеми, като минах на 2 номер и настана ужаса. Обаче имам още към 150 броя, нали все се презапасявам, та няма да ги хвърля Naughty И стягам и не стягам обърне ли се на една страна край. Ако си лежи само по гръб няма проблеми. Май за нас трябва да правят специален модел Mr. Green Joy

# 182
Анджелина , докито за баткото ми е изписвала Универтан, Клотримазол и Гентамицин, смесват се по съвсем малко и се маже.Става и за подсечено и зачервено. Пробвала съм и без Универтана, пак става.

Има Клотримазол, бяха ми го изписали, понеже се зачервих от превръзките, гъбки някакви.
Дали от памперсите не му се е подразнила кожичката? Миличкото Heart Eyes

ejkajujka, снощи четох статията за лековитата сила на майката и много ми допадна Hug

# 183
  • В офиса
Цвета, от дупе до дупе има разлика. Пробвай с Либеро.
Кво давам съвети, като и аз го имам този проблем. Понякога не знам накъде му отива пишока, предполагам еректира и се приклещва настрани в ластиците и пикае върху тях. Те са здрави и не пропускат, обаче и не попиват. И пишото се стича и излиза отстрани на гърба. Иначе друго обяснение защо гърбът му е опикан не намирам. Аз сменям на всяко ядене, а то е на 2-3 часа, даже и нощем. И пак се опикава по няколко пъти на ден. Пикльо.

# 184
Викс, разбрахме се със Саша в 13.30 пред входа на Нишава. Ако има и други желаещи да се включват Peace

# 185
И Любо беше опикан тази сутрин. Използваме Памперс. Май аз в просъница му го сложих накриво Confused

# 186
  • София
Викс, разбрахме се със Саша в 13.30 пред входа на Нишава. Ако има и други желаещи да се включват Peace
Ок там сме, но ще водя и щерката. Ваште сигурно са на градина  newsm78

# 187
И днес чудесен ден за разходки! Пък и гледам, че се уговаряте!Хайде аз отивам да сменя памперса и да се нахраним, че после и ние ще тичаме на разходка.
Добре се сватосвате... smile3501

# 188
И аз ще съм с голямата щерка Peace

Добре се сватосвате... smile3501

smile3521 newsm53
Като стана дума, сватке куде си се покрила днес??? Да не водиш Шош пак по сгледи,а?  bash

# 189
  Анджелина,имахме същия проблем с дупето миналата седмица.Първо,грапава зачервена кожа около ануса,след това и пъпки и зачервяване по цялото дупе,чак до гръбчето.
   Започнах при всяка смяна на памперса да мия дупето в лек разтвор калиев перманганат и СЪС САПУН Бюбхен.Преди това го миех без сапун и явно не всичко се отмива и кожата остава недоизчистена.Като завършек го мазах с цинкова паста,по препоръка на педито.
   Сега си имаме хубаво,гладко бебешко дупе!

# 190
Вчера бяхме на консултация - вече сме 5400 кг и сме 56 см - наддали сме 2 кг и 6см само за 40 дни. Малко ни се скараха ама какво да правя като циците ми не са разграфени на милилитри. Joy И аз вземам Памперс 3ка, но явно не  го слагам добре.
Клеми, да разкажеш филма, че може тайно да поспиш в киносалона Laughing

# 191
   И нашите памперси пропускат,но не винаги.Сигурно и аз не ги затягам достатъчно добре.Пробвах и с поевтини Хепи Бейби,да ги сменям по-често,но....не ги препоръчвам .....още повече пропускат,даже и аката излизат през тях..

# 192
И аз слагах памперс в началото- същата работа- мокър до уши. А ги сменям на всяко папкане, дори през нощта.Взех Либеро да пробвам и съм доволна засега. Само ако не го сложа добре е намокрен, но рядко.
Поздрави!

# 193
     всичко живо е на разходка........ newsm09

Последна редакция: чт, 22 фев 2007, 10:17 от ejkajujka

# 194
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Аз ползвам Либеро - и с Алекс, и сега с Никола - доволна съм много Grinning

Аз храня в момента и отивам в парка,да видя дружината как е  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт