ЯНУАРИ мина вече, плаче вкъщи малкото човече

• 14 425
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
  • София; Дружбето
Само аз ли имам проблеми с памперсите? Като спи на една страна и винаги памперса пропуска, всяка сутринт сме опикани до ушите, а и през деня често, не насмогвам да изпера дрехите Crazy
Вчера открих удоволствието от белия шум, телевизора на макс и беба заспа като ангелче (пу-пу-пу. Дано и днес действа същата процедура.
Ние сме на преглед днес и ще се бодем. Също така с нетърпение чакам доки да ми говори за ваксини Mr. Green и захранване Mr. Green Mr. Green пък да видим ще ли я сменя рано рано или ще се обичаме дълго време.
Anika дано се оправите и не ви се налага да лежите по болници Praynig

# 166
Вчера най-после бяхме на консултация сложиха ни ваксина и вече сме 4900кг и 54см.само че имаме лека херния.Мама пак е притеснена някой има ли опит с това. Знам че се оперира ама като се сетя за болница и косата ми настръхва.
За захранването и аз съм против да е въпреки че каката я захраних на 40 дена със сок.Нямаше толкова информация а медицината напредва аз ще чакам 4 месеца.Аз мамите който кърмят/подкрепям ги с две ръце аз нямах този късмет/даже се препоръчва чак след 6 месец.Но всеки сам си решава.

# 167
Момичета чак сега ви отговаря,че снощи се запилях в спалнятаи изобщо не ми се сядаше на компа.
Ами незнам от какво я вдига температурата,не го държа навлечен вкъщи-с боди,чорапки,ританки и ризка.Мисля,че е нормално,даже ми викат ,че е леко облечен.Откакто се прибрахме от разходката само мрънкаше и веерта мъжо го усети,че е топъл.Доки каза,че и ако еплакал преди това може да е вдигнал,защото след 1 час нямаше ,а и днес сутринта пак нямаше.В дъпето му я меря с обикновен термометър и тая сутриннн така ми осра не само плота за повиване,а и паркета.Така изстреля едни акита,че подскочих  Joy Аз преди това разлях едно олио на земята,та рано съм се разчистила тая сутрин...  hahaha  И ме събуди един СМС от една мноого добра дружка,че теста й е положителен Hug

Сега намерих това и искам да споделя с вас,за да може и някоя друга мама с още голям корем да се възползва  Hug http://rozali.com/fitnes.php?l=a&p=29

Последна редакция: ср, 21 фев 2007, 09:47 от mimi_81

# 168
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Клеми, и аз отдавна! съм се замислила за кино с Никола, ама единствено ме притеснява шумът  - много е силен звукът в кината,не знам как ще се отрази това на бебчо newsm78

Хора, аз вчера се разсипах от миткане  с Никола - излязохме в 11 и се прибрах в  18, като минахме през Скай Ситито ,после в центъра,после голямата разходка с мамите-пияници Joy Joy Joy/ ей,да знаете,като най-близко живееща до парка,другият път взимам винцето,чашките, вие носете мезето, и се почваме, само да не ни снимат от новините,че голям купон ще стане hahaha hahaha hahaha/, после до детската градина да прибера Алекс - а,да кажа ,че и с кучето си бях, така че картинката беше пълна Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Днес мисля да се метна до общината,да видим какви ще ги свърша newsm78

Ей,малък Ники,нещо не беше спокоен снощи,а аз едвам гледах,даже не помня кога сме заспали двамата с Никчо Crazy Crazy.... И някакви малки,червени пъпчици ни излязоха.....И много ядем вече бе,кво стана. newsm78 Вашите гладници по колко грама ядат бе хора #Crazy

Охххх,искам да съм слаба вечееееееее Sick Sick Sick

# 169
  • София
... Охххх,искам да съм слаба вечееееееее Sick Sick Sick
... И аз Sad

Клеми, "Маймуни през зимана" името на филма ли е или бойната ви женска дружина така се е кръстила? Laughing Шегувам се... то една зима навън... Laughing

Цвета, стягай памперса по-здраво. Все още са прекалено малки, че да се опикават на 3 часа така, че памперсът да не може да поеме толкова. Просто стягай лепенките по добре и оправяй ластиците след това да са обърнати навън. Нашият памперс е сложен така, че покрай крака да мога да прекарам 1 пръст, за да оправя ластика отвътре и покрай коремчето да мога да пракарам 1 пръст, за да се уверя, че не е прекалено стегнат. При така оставени пролуки от по 1 пръст памперсът ни издържа и 6 часа нощем без пропускане.

# 170
  • София
Здравейте мамита!!! Hug
Днес и аз идвам в парка!!!!  Hug HugДа ме чакате  Simple Smile
Иначе и ние вчера миткахме от 13 до 18 по Люлинското село, ама се прибирахме да си ядем вкъщи в 16/ не седнах на "ресторант простор Mr. Green"/, а после отидохме да вземем каката от детска.
Все пак успях да си подам и документите за еднократната помощ - за там се въоръжете с търпение - аз трябваше да изчакам поне 5 пенсионери, а те милите едвам стоят на краката си. а нещата дето им искат не ги разбират Rolling Eyes..........Казаха ми, че парите ги превеждат между 15 и 23, ама по-вероятно на 23.03 да ги имам   Peace
Хайде лек ден на всички!

# 171
Моя гладник изяжда по 120 гр. мляко baby_neutral

Сега нещо му се е рпоменила кожичката около дупенцето и под тестисите, станала е като настръхнала, една остра такава и с каквото и да я мажа не се оправя. Някой с подобен проблем newsm78 да каже как се е справил. То ще отида при доки, ама Thinking

# 172
  • София; Дружбето
На нас пък пак ни изкочиха пъпки по дупето. Сега свалих ританките и я оставих само по гащеризон, че ме съмнява да не и се претопля дупето newsm78
Сега се опитва да гука на играчката на леглото ама нешо не и се получава hahaha

# 173
  • София
Ним, ама много добра идея за дружинката даваш!  bowuu
Саша, абе дай да спретнем алтернативен купон в Люлин, няма само в Южния парк да пият.  Crossing Arms В коя част си? Аз съм в 1 , обаче все ще намеря начин да стигна до тебе.
Цвета, да ти кажа аз вечер и по 8 часа не сменям памперс, не искам да го разбуждам като заспи след мялкото, но не пропуска. Стягай по-добре.
Магнолия,надявам се да не е много силен звука, филма не е екшън и може би няма да надуят басовете толкова.  newsm78
Мимски,браво маце, явно нещо е бил претоплен щом днес е ОК. И при нас се задава ново бебе в компанията, но не смея да кажа още, че въпреки пол. тест на девойката още не и закъснява даже, та сега чакаме.  baby_neutral

# 174
Здравейте, момичета! Най-накрая да се включа и аз в новата/вече стара тема! Да се похваля, че вчера бяхме на ехограф да гледаме коремчето на малката, че нали един лекар ни беше уплашил (още докато бях бременна), че вижда някаква сянка в коремчето на малката, и че стомахчето, червата и пикочният й мехур са раздути. Е, оказа се, че няма нищо такова Hug! Въпросът е в това, че според лекарката прехранваме малката и затова повръща толкова често, и тя препоръчва спиране на храненето в 3ч, а като навърши малката един месец - и храненето в 12ч (нощното). Не знам как ще стане, ама ще пробвам поне храненето в 3ч да спра, че да й почива стомахчето. Та по този повод да питам - някой в някоя от старите теми беше пуснал таблица, по колко е нормално да наддават бебетата - някой знае ли къде е да я погледна (че пак според лекарката малката наддава доста много - 520 гр за 10 дни и има склонност към затлъстяване).
Айде до после от мен - отивам да гладя бебешки дрешки.

Оф, ако знаете как ви завиждам само на мамите от София за организираните разходки - ние вчера реализирахме първото ни излизане с количката, ама сами......... Ехо 82, ти в кой квартал си - може някой път да излезем заедно?

# 175
Моя гладник изяжда по 120 гр. мляко baby_neutral

Сега нещо му се е рпоменила кожичката около дупенцето и под тестисите, станала е като настръхнала, една остра такава и с каквото и да я мажа не се оправя. Някой с подобен проблем newsm78 да каже как се е справил. То ще отида при доки, ама Thinking

И при нас има подобен проблем.Кожата на дясното краче е възпален и е една твърда ,аз я мажа с преварено олио,а днес ще купя захтин-като,че ли се пооправя от олиота,ако искаш пробвай.
Клеми това е третата новина за бебе в компанията тази седмица.Да са живи издрави ще чакаме август нови бройки  Mr. Green Mr. Green

Аз правих упражненията от статията,която ви показах  Party

# 176
Анджелина , докито за баткото ми е изписвала Универтан, Клотримазол и Гентамицин, смесват се по съвсем малко и се маже.Става и за подсечено и зачервено. Пробвала съм и без Универтана, пак става.

# 177
Какви памперси ползвате? И при нас като при Цвети сме опикани нощем до ушите. Вместо само да го накърмя го преобличам целия. Ползвах Памперс за новородени и нямах проблем, но като ги смених със следващия размер - ужас. сега съм взела Канбебе но и с тях сме мокри. Помагайте

# 178
  • София
Стилияна, Саша днес и ние сме в парка. Вие по кое време излизате и къде се подвизавате? Дайте да се уговорим нещо.  newsm78
Но аз трябва да прибера щерката от училище към 12,30, та си мисля за среща някъде към 13,30 - удобно ли ви е?

И ние вече сме с втори размер на Памперс, но нямаме проблеми.

# 179
  • София
Ние сме на Памперс 3ка.

Общи условия

Активация на акаунт