Преди 1 час имаше 37.4/37.5 Обадих се на мойта док. и каза да му я премеря след 1 час,ама той сега заспа.Дано да няма
Спадна му на 37.2 и Доки каза утре сутринта в 6ч, да му я премеря пак и да й звънна към 8ч.Оххх,дано е добре детето
Преди 1 час имаше 37.4/37.5 Обадих се на мойта док. и каза да му я премеря след 1 час,ама той сега заспа.Дано да няма
Спадна му на 37.2 и Доки каза утре сутринта в 6ч, да му я премеря пак и да й звънна към 8ч.Оххх,дано е добре детето 

,а аз се бях замукнала на 20-ти
Не съм аз лудата, моята луда приятелка Елена /от ББ2 , ако се сещате/ и една нейна приятелка решиха че по обяд нямало никой в салоните и мжоело да отидем с малкия. Той ми е кротанчо и най-вероятно гласа няма да му се чуе, пък и винаги можем да излезем от салона.
Плюс това съм още бакалавър, като си взема магистърската степен тогава ще му мисля, хама ха!
, направо ви завиждам. Цяла нощ не съм мигнала, батито е с висока температура и с ужасно оттекло гърло и хърка зверски чак спира да диша, та аз стоя до него и го побутвам да си поеме въздух. От понеделник е на Аугментин, но полза никаква, с нетърпение чакам да стане 8 часа и да се обадя на док и да хващаме пътя за Варна, дано само не ни оставят в болница, че не знам как ще се оправим с бебчо
. Е пак ви се оплаках отивам да си направя кафе, защото вече си удрям главата в масата и не знам как ще изкарам след поредната безсънна нощ. Препоръчани теми