ЯНУАРИ мина вече, плаче вкъщи малкото човече

• 14 433
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
Оххххххх,малкия има температура  Tired Преди 1 час имаше 37.4/37.5 Обадих се на мойта док. и каза да му я премеря след 1 час,ама той сега заспа.Дано да няма  Praynig Praynig Praynig Спадна му на 37.2 и Доки каза утре сутринта в 6ч, да му я премеря пак и да й звънна към 8ч.Оххх,дано е добре детето  Praynig

# 151
Оххххххх,малкия има температура  Tired Преди 1 час имаше 37.4/37.5 Обадих се на мойта док. и каза да му я премеря след 1 час,ама той сега заспа.Дано да няма  Praynig Praynig Praynig Спадна му на 37.2 и Доки каза утре сутринта в 6ч, да му я премеря пак и да й звънна към 8ч.Оххх,дано е добре детето  Praynig
    Как,(къде) му мериш температурата на бебето,mimi_81?

# 152
Оххххххх,малкия има температура  Tired Преди 1 час имаше 37.4/37.5 Обадих се на мойта док. и каза да му я премеря след 1 час,ама той сега заспа.Дано да няма  Praynig Praynig Praynig Спадна му на 37.2 и Доки каза утре сутринта в 6ч, да му я премеря пак и да й звънна към 8ч.Оххх,дано е добре детето  Praynig

Мими, къде му я премери температурата? Под мишницата или в дупето?

# 153

Добре де, ама то на 10-и и 30-и ден от раждането лохиите не са спрели още? newsm78

Хич не се притеснявай, имат си ръкавици, слагат дезинфектант. Мен ме гледаха след десетия ден и то няколко пъти, дори и с вагиналния накрайник на видеозона. Лекарите са свикнали и не им прави впечатление.
Здравето е по-важно! Simple Smile

# 154
mimi_81 на мен лекарката ми каза преди да меря температурата в дупето да оставя малкия малко без памперс и после нали знаеш,че се махат 0,5 от това дет показва термометъра...........а и ми каза,че най-добре да мерим с обикновен,а не електронен термометър

# 155

Добре де, ама то на 10-и и 30-и ден от раждането лохиите не са спрели още? newsm78

Хич не се притеснявай, имат си ръкавици, слагат дезинфектант. Мен ме гледаха след десетия ден и то няколко пъти, дори и с вагиналния накрайник на видеозона. Лекарите са свикнали и не им прави впечатление.
Здравето е по-важно! Simple Smile
Ми на мен що ми каза гинеколожката че по принцип чак след 40 дни трябвало да се ходи на преглед smile3515,а аз се бях замукнала на 20-ти

# 156
  • София
Mimi,дано нищо му няма на малкия. Да не си го претоплила?
Аз за утре имам такава програма ... пращаме дребната на ясла и после към 12 излизаме с Дани в кенгурото, ще ходим да вземем едно списание професионално за мен и после на кино.  Joy Не съм аз лудата, моята луда приятелка Елена /от ББ2 , ако се сещате/ и една нейна приятелка решиха че по обяд нямало никой в салоните и мжоело да отидем с малкия. Той ми е кротанчо и най-вероятно гласа няма да му се чуе, пък и винаги можем да излезем от салона.  Mr. Green Ще гледаме "Маймуни през зимата", само да не ни мине котка път.

# 157
  • В офиса
ха,хааа, Клеми, и аз си мислех за кино. Не сте само вие лудите. Ама така си е, по обяд няма да има никой.

# 158
  • София
Ужас, то нашите изпълнения край нямат, добре че още някой си го е мислил, че ме хвана срам по едно време. Абе ... имам си оправдание, млада майка на две деца, може да съм изперкала, к'во?  Joy Плюс това съм още бакалавър, като си взема магистърската степен тогава ще му мисля, хама ха!  Joy

# 159
  • В офиса
Ти си млада, ама аз не съм. Какво ми е на мен оправданието. А да, аз си мислех за 3Д киното, където филмите са по 45 мин.
Елена няма ли да бременее? Много ще й отива.

# 160
  • София
За сега не. Laughing

# 161
  • ville de Quebec
Мими, може наистина да е от претопляне температурата. Митко в болницата правеше такава температура от претопляне и като го разсъблечем и спадаше....

# 162
Бродя си аз сама из форума, май всички спите newsm78, направо ви завиждам. Цяла нощ не съм мигнала, батито е с висока температура и с ужасно оттекло гърло и хърка зверски чак спира да диша, та аз стоя до него и го побутвам да си поеме въздух. От понеделник е на Аугментин, но полза никаква, с нетърпение чакам да стане 8 часа и да се обадя на док и да хващаме пътя за Варна, дано само не ни оставят в болница, че не знам как ще се оправим с бебчо newsm45. Е пак ви се оплаках отивам да си направя кафе, защото вече си удрям главата в масата и не знам как ще изкарам след поредната безсънна нощ.

# 163
  • София
Аnika 75   Hug Hug Hug Кажи после как е баткото и дано се размине бързо!

На мен док ми е казал да свалям по 0,5 от измерената температура...  newsm78 тоест - 37,5=37!

# 164
Здравейте. Пак за захранването. Д-р Слънчева съветва захранването да става НАЙ-РАНО след 3- тия месец. А друг педиатър, който практикува в Гърция ме посъветва - детето да се храни САМО с кърма или АМ до 5.5 - 6 месец!!! Така че аз ще ги слушам и НИКАВИ СОКОВЕ НА ПЪРВИЯ МЕСЕЦ!!!!!!!   

Общи условия

Активация на акаунт