ЯНУАРИ мина вече, плаче вкъщи малкото човече

• 14 436
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Е тва е  #Cussing out, не съм влизала тук от вчера и вие се уговорихте за среща в парка, а аз чак сега виждам. Искам и ааааааааааз. И без това нещо ме е барнала депресията и все ми се струва, че нещо не ми е наред там долу.  newsm78 Някой ходи ли вече след раждането на гинеколог? Колко време трябва да мине?  
И за този ехограф на главичката, правили се ако има отток? Ние си имаме бая голяма цицина от раждането, но ни казаха да не правим нищо, само щяло да изчезне. Добре, че Бобчо е дългокос и само като го къпем изглежда наистина страшно с тази голяма подутина. И още отток същото като хематом ли е?

# 121
  • София
KayRenn, държа да споделиш как си се справила с количката в градския транспорт, в случай че си се престрашила.

Аз нашата количка мога да я кача само в трамвай 7, защото има ниска част за инвалиди. За това и ви казвам, че мога да стигна до НДК, ама до Южния - нъц! И с такси не става - знаете ли каква е вероятността да попаднете на такси, което няма газова уредба и съответно има място за количка в багажника? Ами не е голяма! Crossing Arms За мен светът ще е достъпен единствено и само с кенгуро... само да се наканя да го купя де, че то и това е сложно newsm78

# 122
  • София; Дружбето
При мене много майки с деца, ама и тука движат на групи и аз сам ои м хвърлям по един жален поглед. Добре че се запознах с едно от майчетата в училището, та ако съвсем преритам ще и звънна Blush Аз мислех да пробвах с 604 да ида до центъра, че и той има врата за инвалиди, но ако закъсам със слизането ил качването ме е страх да не увисна по центъра и да се чудя какво да правя. Май свят ще видя чак като проходи Mr. Green

# 123

И за този ехограф на главичката, правили се ако има отток? Ние си имаме бая голяма цицина от раждането, но ни казаха да не правим нищо, само щяло да изчезне. Добре, че Бобчо е дългокос и само като го къпем изглежда наистина страшно с тази голяма подутина. И още отток същото като хематом ли е?
      vicks,Моя Бебок има хематом(кефал-хематом,поточно),който изглежда като една цицина.Неговата косица хич не е като вашата и цицината се забелязва доста!
      За ехографа ни казаха,че можем да го направим,само ако имаме желание,иначе не е задължителен в случая......Аз още не съм взела направление за него.
      Хематом не се лекува,минава от само себе си.Знам,че и аз съм била родена с хематом(който се получава при родова травма),но сега съм с абсолютно нормален череп,без цицини...........Значи,наистина минава!

# 124
ЕНякой ходи ли вече след раждането на гинеколог? Колко време трябва да мине?  

По принцип трябва да те видят на десетия ден от раждането, после на тридесетия, а след това след 6 месеца за цитонамазка. Разбира се, ако нямаш оплаквания в тези периоди.

# 125
Наистина мацките  изчезнаха от хоризонта с тази разходка. После ще ни разкажат как е било.и ние се разхождахме около 3 часа, че после много ни се дояде и се прибрахме.
Аз ходих на гинеколог на 10 ден за да ми махат конците и за а провери лекарката как са нещата. Сега ми каза да отида като свършат лохиите. Пък за по-натам нямам представа.

# 126
  • София
Аз не съм ходила на гинеколог още. Предния път се замъкнах чак след 4 месеца.  ooooh! както съм го подкарала пак тогава ще ида явно.

# 127
Я да ви питам и вас дали правите някаква гимнастика за корема?На мен ми казаха,че след секцио се почва чак след шестия месец,но н мога да се понасям с тоя корем  #Cussing out

# 128
Лиляна какъв е сока който трябва да даваш?
И аз не мисля да мъча бебо с тази 6 часова почивка,човека си е гладен  и не се задоволява с вода.Всеки казва по нещо,но ние решаваме.Бебо от снощи не е акал да се притеснявам ли?

# 129
  • София; Дружбето
Аз май никога няма да ида на гинеколог, че няма кой да гледа малката Sick Клеми онази твойта девойка дето гледа Никол гледа ли и други бебчета?

# 130
  • София
Мими, има различни мнения за спорта след секцио. Аз предния път започнай на 39 ден, ето ме  - права, здрава. Сега към 40 ден започнах коремни преси, ама не редовно, защото ме мързи.
Цвета, никой не я гледа вече, за съжаление.  Confused А точно нея не ти препоръчвам, защото идва когато и се идва, а не когато имаш нужда от нея.  Mr. Green

# 131
  • София
По принцип трябва да те видят на десетия ден от раждането, после на тридесетия, а след това след 6 месеца за цитонамазка. Разбира се, ако нямаш оплаквания в тези периоди.

Добре де, ама то на 10-и и 30-и ден от раждането лохиите не са спрели още? newsm78

Да не се заричам много-много, но съм решила другата седмица да ида да ме види лекарката какви ги е свършила. Че вместо болката да минава, от вчера категорично ме боли по-силно. Вече ми писна и ми иде да седна и да се нарева... ама няма да ми мине от това. Tired
Само се притеснявам, че лохиите ми не са спрели още и само това ме спира да не съм отишла до сега. Мислите ли, че ще ми откаже преглед, ако и другата седмица не съм спряла с течовете?

# 132
  • У дома... някъде
Днес и ние ходихме на първа консултация и нашето педи каза да спрем папото в 12 и да давам вече сокчета от ябълка и морков #CrazyПорасли сме 3 см и 1.400кг сме ошишкавели Party,макар че малко множко ми се струва newsm78,ама здрава да е,взехме и направление за ортопед та сега ще си избираме.
Кога спират тея лохии #Cussing out,омръзна ми вече,сега са едни такива жълтеникави,трябва ли да се притеснявам newsm78,хайде мамите с по две деца да кажат newsm17

# 133
  • София
Днес с Шош сме от 12.30 в Южния!!! До 17 часа.  newsm44

Бяхме 5-6 колички, включително МагнолиаММ  Mr. Green, Стиляна1, Санди и КайРен!!! Имаме и снимки, между които една " Ресторант Простор"  Mr. Green - ние, подредени на една пейка с бебовците "включени" към млекоцентралата  Mr. Green Беше супер и добре, че не намерихме от къде да купим вино - така щяхме да отпразнуваме първия месец на бебето на Магнолиамм, че нямаше да ни познаят у дома ...  Drunk
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ще има снимки, споко.

Айде, другият път чакаме още попълнения! Викс, ако знаех, че има вариант и за теб, щях да ти звънна...

Д-р Мазнейкова каза да отида в края на 2 месец. Но не знам дали ще успея...

# 134
  • София
Аз май никога няма да ида на гинеколог, че няма кой да гледа малката Sick Клеми онази твойта девойка дето гледа Никол гледа ли и други бебчета?

А татито не може ли да се оправи с беба за няколко часа, а ти да намериш гинеколог, който да те прегледа в събота? В София поне това не е проблем. newsm78 Пък и даже да отидеш с беба на преглед. Тя навън нали все още спи?!

Общи условия

Активация на акаунт