ЯНУАРИ мина вече, плаче вкъщи малкото човече

• 14 439
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
Топър тен Mr. GreenБре май бяхте споменали за някакви капчици за бебета,дет разхлабвали? newsm78Ивонски,май ти беше...,че много сме се спекли и сън не ни лови от коремче SickДнес за първи път пробвах с мед във водата вместо захар да видим какво ще излезе,макар,че съм чувала,че е рано за мед ooooh!

# 106
Добър ден и от нас Heart Eyes
Мами да ви питам ходи ли някой на гледат на бебко главичката на ехограф.
Да, ние ходихме на ехография на главичката, аз писах за това в предна тема. Ние бяхме в Токуда. Доволна съм. Ехографията ни направи д-р Масларска. Успех ти пожелавам и всичко да ви е наред!

# 107
  • София
Трябва ли да има някакъв проблем, или ходите профилактично на тази ехография?

# 108
Нас специално ни насочиха заради отворена малка фонтанела (отзад на тила), не е задължително иначе

# 109
  • София
На мен ми се струва, че и на Дани му е отворена още, ще видим в четвъртък.

# 110
На мен ми се струва, че и на Дани му е отворена още, ще видим в четвъртък.
на нас докторът ни обясни че при около 15% от бебетата това е норма (а не знак за няк. проблем), но ни прати за всеки случай да ни видят. Педиатърът от поликлиниката, ката му казах за фонтанелата реагира в стил "е, голяма работа!", ама ние си послушахме другия доктор, .... за всеки случай

# 111
  • Ку-куландия

Бяхме за друго и лекарката реши да го погледне профилактично, понеже ефографа беше в кабинета и работеше. Та си беше случайно, без да има съмнение за нещо.

# 112
Здравейте момичета!
И аз да се разпиша в новата тема, като гледам колко сте изписали за вас вече не е нова ама нищо.
Да ви се оплача нашия бати от неделя е болен с много висока температура, вчера ходихме на лекар и се оказа, че е с гнойна ангина, много се притеснявам направо ще лудна с тия деца, не беше боледувал от есента, а от както ни изписаха с бебо вече се разболява за втори път.
В неделя ходихме с Марти на консултация и установихме, че е наддал цял килограм за един месец.
Аз уж уча за изпити и свеки гледа бебчо, но ученето нещо не ми се отдава. В момента са на разходка, а ние с баткото се опитваме да свалим температурата. Е хайде оплаках ви се чао за сега дано скоро да мога да вляза пак.

# 113
  • София
Че за кщво ни е цикъл, сега безопасно smile3534

Ти не лежи на тая кълка, че е безопасно, че да не те търсим при декемврийките след някой друг месец! smile3534 smile3533

# 114
  • София; Дружбето
Че за кщво ни е цикъл, сега безопасно smile3534

Ти не лежи на тая кълка, че е безопасно, че да не те търсим при декемврийките след някой друг месец! smile3534 smile3533
Няма ма огрее толкова скоро за декемврийче smile3532
Е това много ми хареса: Момичето на тати
Въпреки че може да е превърне в дразнещ триумф на свекърва ви, трябва да приемете, че непосредствено след раждането вашето бебе със сигурност ще бъде умалено копие на баща си. Мъжете са просто устроени същества и ако Тати види в новороденото миниатюрен автопортрет, със сигурност ще бъде много по-усърден в доставянето на мечешка кожа и мамутско месо - в съвременната версия - в среднощните набези за памперси до супермаркета и навременното пристигане от работа за провеждане на ритуала по къпането. Mr. Green Mr. Green

# 115
  • София
При нас това се оказа абсолютно вярно! Даже и в частта с мамутското месо и къпането! Laughing

# 116
Здравейте! Днес ходихме на консултация, порастнали сме с 1 см и с 800 грама. Дотук добре. Ама много ме подразни тази лекарка - иска стане ли на 1 месец детето ( след 10 дни) да спирам храненето в 12 ч и да давам сок. Аз съм против и двете неща.  #Cussing out

# 117
  • София; Дружбето
Лиляна като си против го кажи на педиатъра. Никой не може да те накара, решението си остава твое, а с педиатъра трябва да го обсъдите. Аз така мисля поне.
Оф дзвера реве от както се прибрахме, ще откача Crazy

# 118
Абе и аз мисля,че е мноого рано за сокчета и пр.И на мен всеки ми казва,че е време,но аз не мисля да му давам.Все пак детето си е моя и аз ще реша  Mr. Green Днес бяхме на дългаа разходка от 12ч. до 15:30ч. и муника през цялотот време спинкаше и като се проибрахме надяде един воййй -гладно било детето   chef Сега е в шезлонга,а аз му качвам снимки в албума и после  ще попълвам бебешкия дневник,който ни подариха днес.  Laughing

# 119
  • София
Тя нашето педи ми разви теорията, че бебето от първия си ден трябвало нощем да прави пауза от 6 часа, в която коремчето да почива. И ако реве, да давам само вода. Аз кимах умно с глава и това беше.

Абе мацките от Южния парк голяма разходка му удариха. Чак завиждам! А аз митках памперса из района и засякох много мами с колички, ама всичките бяха на групички и аз гледах леко тъпо и начумерено. Тук даже и парк си нямаме, само автомивки и заложни къщи има в Надежда... И една кьорава градинка знам, ама още не съм стигнала пеша чак до нея, че ми е труден вървежът още Sad

Общи условия

Активация на акаунт