ЯНУАРИ мина вече, плаче вкъщи малкото човече

• 14 451
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Да се похваля, вече съм свалила 20 кг.  bowuu Остават още 10........................ smile3506
      #Crazy  #Crazy  #Crazy

Мила,сподели как правиш номера,че аз свалих 10,остават още 20.Каква е тайната?
  Embarassed

Blush
Рали, не ни мъчи, кажи ни....   Praynig

# 91
  • В офиса
и аз ще се пробвам да дойда - да видим как ще е да се возим в автобус с количка Simple Smile
KayRenn, много си смела. По-добре вземи такси.
Последния път, когато се возих с рейс, беше няколко дни преди термина, сама с 4-годишната щерка. Тя явно се беше заплеснала и като спря рейсът, се изтърси на стълбите. Аз с големия корем бях от другата страна на стълбите и едва успях да я хвана, да не си разбие главата. И при това положение - Цвета въргаляща се на стълбите, аз с огромен корем съм се протегнала през парапета и едва я държа да не се изсипе на улицата - и един дядо буквално мина през нас за да се качи. Напсувах го като каруцарка. А той ми отвърна, какво стоите на стълбите, от де да знам слизате ли. Толкова бясна не съм била. Не знам какъв човек може да направи такова нещо. Такива емоции не ти трябват. А, да, още нещо, не очаквай като си сама с количка някой да ти помогне да я смъкваш и качваш в градския транспорт.

Момичета, как го правите с кг. Аз от родилното излязох + 10 и още съм си + 10. И коремът ми все още е като на бременна в 7-ми месец. А от втората седмица правя упражнения. Друг е въпросът, колко редовно. Вече взе да ми писва.

# 92
Моето педи вчера цял ден не ми вдига тел. smile3515а трябвало да ми пусне 48 дена болничен а предния изтече преди около месец.Някой знаели дали може да се пусне със задна дата.

Може със задна дата, но не отлагай много! Аз днес ще ходя - изтече предния понеделник! С тия килограми... и заговезни... #Crazy

# 93
  • София
Ампулите за които говори Рали са против образували се стрии девойки, не за отслабване.  Laughing
Масажа с кафе е с утайка от кафе, против целулит, нищо сложно, събирате си от кафеварките кафето, след като вече сте правили кафе с него /егати обяснението/ и в банята търкате където има целулит. Изглажда кожата.
Аз днес си чакам масажиста за първия антицелулитен масаж и съм вери хепи.  Laughing

# 94
И на мен ми се иска да дойда с вас на разходка, ама нали не сме в София...Жалко!Е и ние ще се разходим днес.То вече почти няма ден, в който да не сме навън. Може да е за 30 минути, но все пак.
rali_m, бързо казвай как става това с килограмите. Какъв е този намер?Аз за цял месец след раждането не съм свалила почти нищо. Дори ме е срам да си кажа.Но според лекарката още е рано за спорт иначе и това ще почна.

# 95
  • В офиса
Клеми, масажист, при това у вас. Аууууу. Да не стане сакатлък.
Искам и аз  Embarassed Sunglasses

# 96
  • София; Дружбето
И ние днес ще мааме гащи по езерото Mr. Green Сега как се е опулила ми иде да я метна на терасата ,пък да земе да заспи Crazy
И аз искам масажист Sad че как съм се схвнала цялата....ама само шси мечтая

# 97
  • София
 Joy
Не завиждайте  newsm03, масажиста е приятел на мъжа ми /и не е мой тип/, така че ще е само антицелулитен масаж, който всъщност хич не е приятен, защото боли, ама после пък е кеф като се разкара гадния целулит. Ще направя 10 масажа и след това 10 целутрона /може и 5 само/ и съм гадже и половина.  newsm08
Ей сега ще ви сложа снимки на рожденничката.

# 98
  • София
Ей, вампирки, още не ви е дошъл цикъла, а за чужди мъже си мечтаете!!!

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 99
  • София
 Joy
Че кво пречи?  Mr. Green

# 100
Добър ден и от нас.
Как ми се иска да излезем на радходка с бебо с вас,ама сме от друг град. Sad
Тук днес пече слънче и мисля за 5 минути да го изкарам на терасата,дано му хареса.
Днес мисля да му дам сок от ябълка,мислите ли че е рано?

# 101
# 102
  • София; Дружбето
Че за кщво ни е цикъл, сега безопасно smile3534

# 103
  • София

Да. Ужасно рано е.

# 104
Добър ден и от нас.
Как ми се иска да излезем на радходка с бебо с вас,ама сме от друг град. Sad
Тук днес пече слънче и мисля за 5 минути да го изкарам на терасата,дано му хареса.
    Може и да греша, newsm78но мисля,че точно ранното захранване навреме е довело толкова хора до стомашно -чревни болести.Почти всичките ми приятелки имат гастрит или колит.
    Аз не бих давала сокче на толкова малко бебе!Бих го пощадила!

Общи условия

Активация на акаунт