ЯНУАРИ мина вече, плаче вкъщи малкото човече

• 14 451
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Момичета,благодаря много за прекрасните пожелания Hug Hug Hug

Днес ни беше първото празнуване в детската градина и мина много добре Mr. Green Мама много доволна Mr. Green

Относно получаването на 200 лева/ да кажа,че преди 3 години,майките които нямат сключен брак,се водят самотни майки,и взимат 300 лева..ей,намазахте пак, да почерпите ей Mr. Green Mr. Green Mr. Green/,та Саше,много благодаря за инфото,тъкмо се чудех как става сега Hug

Никола,когато е навън спи като пукал4е, и редовно си изпуска яденето Mr. Green Я кажете кой и кога се разхожда в Южният парк,да ви пречаквам някъде Mr. Green Mr. Green

А за яслите, вече има нов закон, и записването важи само за годината на приемането,както вече някой поясни по-горе.

Я кажете какво правим с майчинството newsm78 Как е процедурата,някой има ли яснота newsm78

# 76
Я кажете какво правим с майчинството newsm78 Как е процедурата,някой има ли яснота newsm78

Ние сме в заварено положение, т.е ще си получаваме майчинството от работодателя, който пък ще го тегли от НОИ.
Иначе за Южния парк, аз съм първа пушка между 13.30 и 16 часа. Общо взето се събираме една тумба майки, даже днес се видяхе със Санди Peace Телефонът ми е 0885 505028, така че като решиш да се присъединиш си добре дошла Hug

# 77
  • София/Варна
Честит Рожден ден на Никол! Да не боледува много и да не тревожи много мама и тати!
Честит Рожден ден и на малкия Алекс! Simple Smile

Ние днес бяхме на ортопед и всичко си е на мястото. Следобед бяхме на консултация, биха ни противохепатитната ваксина, премериха мъника - за месец е наддал 1200гр. и е порастнал 6см и това само на кърма. Радвам се, че намерих педиатър, който като мен е привърженик на кърменето и късното захранване.

# 78
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/

Ние сме в заварено положение, т.е ще си получаваме майчинството от работодателя, който пък ще го тегли от НОИ.
Иначе за Южния парк, аз съм първа пушка между 13.30 и 16 часа. Общо взето се събираме една тумба майки, даже днес се видяхе със Санди Peace Телефонът ми е 0885 505028, така че като решиш да се присъединиш си добре дошла Hug

Ок,ще си го запиша и ще звънна ,при "нужда" Mr. Green

# 79
Когато нащо ако беше зелено,лекарката ми каза,че или е настинал бебока или му е малко яденето......знам ли newsm78 А на моята приятелка бебока й е на 4,5мес и все аките са му зелени,и дохтурката незнае оти са му такива аките #2gunfire

# 80
  • В офиса
ЧЕСТИТО НА ГОЛЯМАТА ВЕЧЕ ПРИНЦЕСА НИКОЛ!

ЧЕСТИТО НА БАТКО АЛЕКС!

ДА РАСТЕТЕ НАЙ-ЗДРАВИТЕ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА. И ДА ПОЛУЧИТЕ МНОГО ПОДАРЪЦИ ДНЕС.

# 81
Маминки,аз от тия масажи с кафе всяка вечер нещо не мога да заспя smile3515И сега всичко живо спи,а аз си цикля тук сам сама

# 82
  • Русе
Ааааааааа, Лилетка не си сама  wavey Аз тепърва застъпвам на поредното си нощно дежурство при моята госпожица  smile3502 Тъкмо я нахраних и сега като че ли заспа дълбоко. Дано си остане така поне още 2-3 часа. Какви са тези масажи с кафе, които си правиш? Бях чела някъде нещо, ама вече не помня какво - то едно ли е  smile3555 Аз продължавам да се мажа с ампулите на Лиерак против стрии. До тук измазах една кутия и честно казано не виждам кой знае какъв резултат. Но тъй като съм се хванала на хорото, ще си купя поне още една кутия, защото лечението трябва да продължи поне 6 седмици. Наскоро четох и за чудесата на едно кремче за прибиране на корема на Биодерм. Ще си го потърся и него и продължавам похода си към младостта, с ясното съзнание, че вече тялото ми никога няма да изглежда така, както преди  smile3518 Да се похваля, вече съм свалила 20 кг.  bowuu Остават още 10........................ smile3506

# 83
  • Русе
  Да се похваля, вече съм свалила 20 кг.  bowuu Остават още 10.........Мила,сподели как правиш номера,че аз свалих 10,остават още 20.Каква е тайната?

# 84
Добро утро, мамчета!  Hug
Днес времето изглежда ще е само за разходки! Защо не живея и аз в София да идвам на вашите срещи в Южния парк... Cry
За изплащането на парите от НОИ от нашето счетоводство ми казаха, че могат да предоставят моя разплащателна сметка в НОИ и от там да ми ги превеждат директно в нея. Даже вчера ходих да си открия такава. И без това ще ми свърши работа и за еднократната помощ и за онези 18 лв на месец, а по-нататък и за майчинството.
Моя апетит се завърна с пълна сила. И не ми е ясно как ще свалям всичките излишни кила.

# 85
Малиииииииииии,Rali_m как си ги свалила тия 20кг newsm78,и аз искаааааааааам smile3511 smile3511 после разправяш,че не помагат ампулите,а?А аз търкам се  кат луда с утайката от кафе вече 2 седмици,като че ли има някакъв ефект,ама........ще ми се по-бързо да стане цялата тая работа,щот не мога да се понасям Crossing Arms Crossing Arms #2gunfire Отивам да храня малкото джудже,че лежи милия и чака Hug

# 86
  • София
Magnoliamm, Stiliana1, и ние ще дойдем в Южния парк днес тогава!!!  Hug Ще Ви звънна щом тръгнем.

smile3521

# 87
  • Ку-куландия
Добър ден и от нас Heart Eyes
Мами да ви питам ходи ли някой на гледат на бебко главичката на ехограф. Ние ходим всеки месец в детска пидатрия на преглед заради проблем с хемоглубина и вчера ни гледаха. Видя се някакво образувание и доки каза, че е доброкачествено възелче което си среща при 50% от бебетата и не пречи. Другия мемсец пак ще ни гледат.
И да се похвалим вчера ни мериха на месец след изписването -  наддали сме 1.100 кг и сме порасттнали с 5 см. Направиха ни ваксината, бебко се държа мъжки.
А за разходките в Южния - и ние сме там, но най-много да слезем до поляната с каменните камили от входа към Хладилника, че съм с малък пешеходец-заплесанко и докато слезем до там минават 30-40 мин.  Ще сме навън м/у 11 и 13 та ако някой реши да намине с радост ще се запознаем. Ние сме с една оранжева количка Инглесина с кошче за кола отгоре, също оранжево в което пребивава бебко.
Хайде лек и успешен ден Hug

# 88
  • София/Варна
и аз ще се пробвам да дойда - да видим как ще е да се возим в автобус с количка Simple Smile

# 89
magnoliamm нещо си в грешка аз нямам подпис а пак ми се "полагат"200 лева който чакам още да ми преведат. newsm12
Моето педи вчера цял ден не ми вдига тел. smile3515а трябвало да ми пусне 48 дена болничен а предния изтече преди около месец.Някой знаели дали може да се пусне със задна дата.
rali_m как го правиш това с 20кг.аз се мъча вече толкова време  newsm39дай  " рецепта".

Общи условия

Активация на акаунт