ЯНУАРИ мина вече, плаче вкъщи малкото човече

• 14 407
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
  • Русе
Здравейте, мили майчета  Hug Ами за моето отслабване.....как да ви кажа........някак си стана неусетно ......  33uu Искам само да ви напомня, че аз не кърмя, така че не бързайте  Naughty Аз като се захласна покрай малката, не се сещам да ям, пък и големият ми апетит нещо го няма и се възползвам максимално от ситуацията. Обикновено хапвам по веднъж на ден и гледам да не ям хляб. Голям фен съм на сладкото, но когато много ми се дояде, съм си взела разни сладки неща за диабетици /горещо препоръчвам диетичния шоколад на Милка/ и така се залъгвам. Да ви кажа и аз не предполагах, че съм отслабнала толкова, защото не бях се теглила отдавна, но като го направих бях приятно изненадана. Уверявам ви, че нямате повод да ми завиждате, дори и благородно, защото аз като забременях си бях закръглена, така че за да изглеждам наистина добре трябва да сваля не още 10, а 20 кг., което може и да не стане никога  Sad Със setakap обаче се разбрахме да се пробваме да играем тенис /само дето първо трябва малко да се понаучим/  Laughing Добре че живеем близо до местния пърк, където са тенис кортовете. Ще водим и Денито и Дара с нас, току виж и те прихванали от спортния ни ентусиазъм  jump
За памперсите - и аз ползвам на Памперс 2-ката още отначало и не са ми пропускали.
Вчера бяхме на консултация с малката. За последния месец сме качили 1,150 кг и вече сме 4 ,450 кг. и сме дълги 55см. Доки каза, че ще ни прави мЪнИкенкЪ  Joy Сложиха ни и втората ваксинка за хепатит. Дени се държа много смело, плака съвсем малко, за разлика от 2-те бебчета преди нас, които слушахме да плачат пред вратата на доки 45 минути нон-стоп  ooooh! Педито ни е "за" модерните ваксини, така че ние ще слагаме от тази тривалентната - след 1 месец е първият прием.
Аника 75, съжалява, че малкият е болен. Стискам палци скоро да оздравее  Praynig
Ним, много ти е сладка принцесата  Heart Eyes  А пък канидат-зетьовете - направо да се чудиш кого да избереш  Party  Абе аз Шош бях си го заплюла още като се роди, ама айде - май ша търсим нов зет като гледам там каква опашка е  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 226
Вече втора вечер изкарвам без сън и бродя сама из форума. Всички спите  smile3524, за което искрено ви завиждам. Та докато вие спите качих снимки на бебчо Марти в албума с бебчетата на един месец, ако имате желание може да ги видите. Аз от тук нататък май ще мога да поспя, дребното се укроти.

# 227
  • София
И таз добра: почна се с компроматите!  smile3555 Ще трябва да го науча аз Шошкин, че може да посещава дамски постели, но да не се оставя да го снимат....  Naughty

Нищо, да му е за урок!  bash

Mr. Green Стиляна как не е изпълзяла още да се разсъска......   Mr. Green

# 228
  • София
А забелязахте ли как виното присъства на снимката на Нинище...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Около мен нищо уличаващо не се вижда....
 smile3534

# 229
Разгледах аз снимките от погачата на Симона.Страхотни са. Ivonskа, наистина има компромати на снимката на Ninishte с Наско.Ах, това винце.... Wine Glass
Видях и Мртин на Anika75.и той е страхотен сладур.
Хайде аз отивам да изгладя дрехите доката бебка спи.После пак ще се завърна преди поредната разходка.
Преди време Ним искаше мнения за захранването.Ето това намерих аз http://www.e-placebo.com/index.php?option=com_content&task=v … =75&Itemid=13
http://karmene.greatnow.com/otlagane.html
После ще потърся още неща.

Последна редакция: чт, 22 фев 2007, 08:34 от Flowerlina

# 230
  • София; Дружбето
Момичета само ви чета как бебоците пропускат нощното хранене. При нас имаме 2 нощни и няма тенденция да намаляват newsm78 Та ми се ще да знам има ли други като нас или само нашата ламя нощем гледа да не заслабне.
Нищо не сте решили за разходката гледам, пак ще си скитам алоун

# 231
  • София
Времето ще е хубаво, какво ще кажете 12.30 в Южния? Там е по-удобно за паркиране... Аз приемам и градинката на Заимов, с/у Кракра, ако някой може - да каже.

Hug

# 232
  • В офиса
Цвета, и моят не пропуска. Но той си е такъв - дебел, доволен и щастлив  Sunglasses
За срещата ще надзъртам да видя има ли твърда уговорка и ще реша в последния момент. Хем ми се ще да видя сродни души, хем да се усамотя на някоя пейка и да забия нос в някоя книга, наслаждавайки се на тишината. Социопатка такава (за социо не знам, но патка със сигурност съм Wink
Моят мъж ме заплаши, че щял да пише мейл до ла лече лигата - вие хубаво научихте жена ми да кърми, ама да я бяхте отучили да пие  Laughing Или да пусне тема тук - Жена ми кърми и пие, помогнете Simple Smile Компроматът на Нинище е детска играчка.
Ама много готино сте се забавлявали в Ним. Браво, само така.
А в снимката на Шош проблемът не е, че е в женско легло, а че жената е избягала. Ах, този Наско.

# 233
  • София
Ние сме за Южния или НДК, но можем най-рано 13-13,30ч, щото каката ни е на училище. После ще ви търсим по Gsm. Само решете къде.  Naughty

# 234
Няма никакъв компромат - виното е на заден план и не се знае кой го пие ... а виждате ли ivonska как гледа - вече си е изпила винцето  smile3534. А как мислите защо Ним я няма на снимка - тя вече е на незнам си коя чашка  hahaha Joy
Ама верно са супер сладки на "романтичните" снимки. Там където Симона е между ергените вижте Наско как се пъчи от кеф  newsm53
Ще зема да ви събера в нас - ще е яко - в някой не толкова слънчев ден за да не изпускаме разходка.

# 235

А в снимката на Шош проблемът не е, че е в женско легло, а че жената е избягала. Ах, този Наско.

на мама хитреца. Прай се на ущипана лисица - дреме, ама измъкна момата под носа на Шош   smile3533

# 236
  • София
Аз предлагам среща днес по обяд около НДК. Предлагам там, защото оня ден сте били в Южния, а и защото до НДК мога да стигна лесно и без чужда помощ. Моля свиркайте навити ли сте - примерно между 12 и 13 часа, кой когато успее и ще се търсим по телефоните. Ако предпочитате южния, аз май ще пасувам... Thinking

# 237

Ми то сватята май е ясно коя е и с Нинище ще се сродяваме. Той младежът е кротък, тих, майка му само го набеждава, че реве. Спа като ангелче през цялото време. Само да се научи да мие чинии и съм го одобрила за зет. Тъй де, младите като се харесват, нека се вземат.

татко му ще му даде пример - тук нямаме проблеми  bowuu Пък и сега има миални машини  Peace

# 238
И аз съм за среща. Южния или НДК към 13 часа все ми е тая вие решете. В парка ще е по-спокойно, а в центъра наистина има проблем с паркирането.
Тинкърбел, ти си ми по път и мога да те взема, ако нямаш транспорт,но нямам място за друга количка в багажника.

# 239
  • София
Нещо като гледам много се моткаме и няма да се организираме.
Хайде да бъде НДК, щото да могат да дойдат повече бебоци. Това важи за Цвета, Ним, Давинчи.........
Времето ще е хубаво, какво ще кажете 12.30 в Южния? Там е по-удобно за паркиране... Аз приемам и градинката на Заимов, с/у Кракра, ако някой може - да каже.

Hug
Ивонска, не може ли да паркираш на паркинга на БТВ  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт