Ами за моето отслабване.....как да ви кажа........някак си стана неусетно ......
Искам само да ви напомня, че аз не кърмя, така че не бързайте
Аз като се захласна покрай малката, не се сещам да ям, пък и големият ми апетит нещо го няма и се възползвам максимално от ситуацията. Обикновено хапвам по веднъж на ден и гледам да не ям хляб. Голям фен съм на сладкото, но когато много ми се дояде, съм си взела разни сладки неща за диабетици /горещо препоръчвам диетичния шоколад на Милка/ и така се залъгвам. Да ви кажа и аз не предполагах, че съм отслабнала толкова, защото не бях се теглила отдавна, но като го направих бях приятно изненадана. Уверявам ви, че нямате повод да ми завиждате, дори и благородно, защото аз като забременях си бях закръглена, така че за да изглеждам наистина добре трябва да сваля не още 10, а 20 кг., което може и да не стане никога
Със setakap обаче се разбрахме да се пробваме да играем тенис /само дето първо трябва малко да се понаучим/ 
За памперсите - и аз ползвам на Памперс 2-ката още отначало и не са ми пропускали.
Вчера бяхме на консултация с малката. За последния месец сме качили 1,150 кг и вече сме 4 ,450 кг. и сме дълги 55см. Доки каза, че ще ни прави мЪнИкенкЪ
Сложиха ни и втората ваксинка за хепатит. Дени се държа много смело, плака съвсем малко, за разлика от 2-те бебчета преди нас, които слушахме да плачат пред вратата на доки 45 минути нон-стоп
Педито ни е "за" модерните ваксини, така че ние ще слагаме от тази тривалентната - след 1 месец е първият прием.Аника 75, съжалява, че малкият е болен. Стискам палци скоро да оздравее
Ним, много ти е сладка принцесата
А пък канидат-зетьовете - направо да се чудиш кого да избереш
Абе аз Шош бях си го заплюла още като се роди, ама айде - май ша търсим нов зет като гледам там каква опашка е
, за което искрено ви завиждам. Та докато вие спите качих снимки на бебчо Марти в албума с бебчетата на един месец, ако имате желание може да ги видите. Аз от тук нататък май ще мога да поспя, дребното се укроти.
Ще трябва да го науча аз Шошкин, че може да посещава дамски постели, но да не се оставя да го снимат.... 

Та ми се ще да знам има ли други като нас или само нашата ламя нощем гледа да не заслабне. 

Компроматът на Нинище е детска играчка.

Пък и сега има миални машини