Преместване в Кършияка

• 1 422
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
Аз бих дошла да го видя, преди да се преместя. Такива обяви има, че зор можеш да патиш... Пише едно, после изобщо не е което е снимано и разказано. Силно ти препоръчвам да хванеш един полет за няколко дни в града, да си огледаш имота, да си вземеш решението за покупка на място, да ти е мирна главата..
После можеш много да патиш и изобщо да не стане с преместването веднага, след като цъфнеш с цялото семейство ..

# 16
  • Пловдив
Попитай за адреса на жилището и искай снимки от прозореца да ти кажем на колко минути от къде е.

# 17
  • До хладилника, който обичам
Кършияка си има точно очертани граници, нищо, че навремето е значело на другия бряг, и аз съм кое се пада, 4-5то коляно кършакалийка. Винаги е имало разлика между Кършияка или Гагарин или Захарна фабрика като части от р-н Северен. Да, до Новотела е ултра-супер-дупер, идеално е за придвижване до центъра, има много магазини наоколо за всичко, аптеки, на тая част на Кършияка началното училище по район е Хр.Ботев. Детската градина по район е или Марица, или филиалът на Марица до реката. Паркирането точно в тая част на квартала е изключително неприятна задача, защото голяма част от гаражите са преобърнати на магазини, много хора паркират там за работа, пазаруване и разходки по моста и центъра. Малък кошмар е да се паркира, когато сутрин в 9 дойдат хората, работещи в магазините наоколо, и се напаркират, следвани от разхождащи се. А е мръднал човек, а някой му се паркира на мястото Simple Smile
Но поне линк към обявата би било добре, надали избирате жилище даже без снимки?
Дискусията в тази тема сега видях, че е спряла преди 20 дена, но сега ми я показа и да не хабя написаното... Smile

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 18:41 от Бу

Общи условия

Активация на акаунт