Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 147 - юни 2024)

• 109 949
  • 1 427
  •   1
Отговори
# 105
А барбекюта няма ли да има от КК тази седмица?

# 106
  • София
игра във Фантастико от 30.05-03.07.24г.
 покупка на Always /Олуейз/, Pantene /Пантен/ и/или Venus /Винъс/ на мин. ст-ст от 14.99лв.
https://www.pg-promo.bg/game/tombola-always-pantene-venus-vuv-fantastiko/
Скрит текст:

Спечелете фенски филмови награди от филма "Лоши момчета завинаги"

На Куинс чакаме днес
6то теглене на 03.06.2024 г., като ще бъдат изтеглени;
- 100 печеливши за брандирани плажни кърпи Queen’s и 10 резерви
- 3 печеливши за ваучери за екскурзия на стойност 2000 лв. и 3 резерви

Печеливши ваучер 20 лв от анкетата на Лидл
https://www.lidl.bg/c/pechelivshi-uchastnitsi/s10019873
Скрит текст:
След като 3 месеца им пишех да не теглят едни и същи участници.
Писаха ми, че на случаен принцип се теглят и може 1 човек да печели веднъж на 3 месеца.
Този път нито едно име не се повтаря, на предния месец за април- една жена има 3 ваучера за последните 4 месеца. Контрол+Ф и се пише името и се вижда колко пъти го има, работа за  2-3 минути.
Скрит текст:
април 2024-Севдалина Барбова 088ХХХХХ98
март 2024-Севдалина Барбова 088ХХХХХ98
януари 2024-Севдалина Барбова 088ХХХХХ98
името не е често срещано, а фамилията е рядка даже не съм я чувала
Еми явно четат какво се пише, така че нещо ако ви се струва нередно пишете до организаторите.
Постояно пиша на организаторите на игри във формата за регистрация на кирилица
 да се вписват трите имена по лична карта, а така се теглят с 1 и 2 име,
с 1 и 3 име на кирилица, на латиница, с прякори, със съкратено име, с инициали.
Ако повече хора пишат на организаторите-няма да се дразните,
 че клана и Диана печелят по посочения начин с много профили.
Скрит текст:
На Нестле след всяка томбола им пишех и ето има резултат

На Кока-кола
https://coca-cola.promo/campaigns/21/winners
Ерина  irinama*******@abv.bg
Ерина, а пък мейла е Ирина

Последна редакция: пн, 03 юни 2024, 14:43 от lite16

# 107
  • Стара Загора
Печеля от Лили и биотен   перлени обеци . Звъннаха  преди малко. Не бях печелила месеци наред, усмихнаха ми деня Simple Smile

# 108
Три броя трябва да раздадат днес, поне това пише в правилата.

# 109
С ваучер от Престиж-Мираж съм!

# 110
  • Плевен
В тази игра тези кошници за пикник наистина ли са толкова скъпоценни?
Gillette/ Gillette Venus & Lilly Drogerie - https://www.pgonlinepromos.bg/GilletteLillyLoyalty

Да не би съдържанието им да е от кристални чаши, позлатена или сребърна посуда за хранене, консерви с черен хайвер и марково шампанско?
В предходни години в различни игри също се разиграваха като награди. Може ли някои който я е печелил да сподели наистина ли са толкова скъпи, та да изискват даже за нея минимална сума на покупката от 35 лв.?

# 111
Качиха две от барбекю Тата.. лично аз им писах,играх с 3 бележки заради барбекюта та.. и какво се оказа теглят ме 3 пъти за ваучер заради софтуер а им, но имам право само на един, и в същото време ме прецакват за барбекю то ( за да спестя коментари, нищо че ме махнаха от третото теглене ми звъннаха за ваучера, аз го отказах, обясних им грешката км и да си го дадат на резервата а мен ако има възможност да си ми върнат бележката за барбекю то )...

# 112
  • София
Скрит текст:

Керамично барбекю-само 2 са изтеглени
Анелия   Anelya.*******@gmail.com
Георги    boogie******@abv.bg

спечелете книги до 06 юни 2024г.

спечелете кино-награди до 06 юни от филма Лоши момчета

чакам тегленето на Либрес
Скрит текст:
https://www.libresse.bg/
РАЗДЕЛ 6. ТЕГЛЕНЕ НА НАГРАДИТЕ
6.1. Тегленето за всички награди ще се извърши на случаен принцип, с помощта на софтуер.
6.2. Победителите от наградите ще бъдат теглени на 3 юни 2024 г., след 14:00 ч.
6.3. Победителите от наградите ще бъдат официално обявени в социалните мрежи на Libresse
Bulgaria и на уебсайта www.libresse.bg на 7 юни 2024 г. от 14:00 ч.

Последна редакция: пн, 03 юни 2024, 15:22 от lite16

# 113
В тази игра тези кошници за пикник наистина ли са толкова скъпоценни?
Gillette/ Gillette Venus & Lilly Drogerie - https://www.pgonlinepromos.bg/GilletteLillyLoyalty

Да не би съдържанието им да е от кристални чаши, позлатена или сребърна посуда за хранене, консерви с черен хайвер и марково шампанско?
В предходни години в различни игри също се разиграваха като награди. Може ли някои който я е печелил да сподели наистина ли са толкова скъпи, та да изискват даже за нея минимална сума на покупката от 35 лв.?

Сега погледнах в ЕМАГ, та има някакви за по 290, 400 даже 500лв. Та нищо чудно просто да са по-луксозни.

# 114
може да се пробва за озон ваучер кк апп. от 11 часа все ми изписва 110 броя. изпуках 2 кода.

# 115

Цитат
Усилваме емоциите от футболния терен като в периода 01.06-14.07 теглим 100 НАГРАДИ ВСЯКА СЕДМИЦА, а в деня на големия финал ще изтеглим 3 големи награди! Общо 603 награди ще бъдат раздадени на всички, които между 01.06 и 14.07 са закупили уред Gorenje и са го регистрирали в регистрационната форма долу.
https://atag.hgecdn.net/medias/GORENJE-UEFA-2024-IMAGE-Print-Ad- … WY0ZWQxN2M4ZWFkZA

# 116
Продължение то - звънна ми един мн любезен господин от кока кола и ми обясни как всички хора и всички бележки участват във всички тегления, и след това те ръчно проверяват един по един хората 1. Истинска ли е бележката, 2. Човека има ли друга награда и колко бележки има качени и за това качват толкова бавно и коригират списъците. Та стискам палци да изтеглят някой като резерва...  А това че на мен ми е звъннато за втория ваучер си било тяхна вътрешна грешка при агенцията която разпраща

Качиха две от барбекю Тата.. лично аз им писах,играх с 3 бележки заради барбекюта та.. и какво се оказа теглят ме 3 пъти за ваучер заради софтуер а им, но имам право само на един, и в същото време ме прецакват за барбекю то ( за да спестя коментари, нищо че ме махнаха от третото теглене ми звъннаха за ваучера, аз го отказах, обясних им грешката км и да си го дадат на резервата а мен ако има възможност да си ми върнат бележката за барбекю то )...

# 117
може да се пробва за озон ваучер кк апп. от 11 часа все ми изписва 110 броя. изпуках 2 кода.

Нещо тези ваучери са объркани явно, тъй като за периода от 29.04 до 16.06 са предвидени 200 ваучера, а днес 03.06 остават 110 броя?

# 118

Нещо тези ваучери са объркани явно, тъй като за периода от 29.04 до 16.06 са предвидени 200 ваучера, а днес 03.06 остават 110 броя?

Това за моментните награди ли става въпрос?

# 119
Благодаря за новата тема.
Нека юни е успешен за всички.
В петък си получих наградата от Карлсберг.
Днес ми звъннаха от сокчетата на Раух, печеля комплект.

Общи условия

Активация на акаунт