Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 147 - юни 2024)

• 110 004
  • 1 427
  •   1
Отговори
# 1 260
Влизам да "похваля" една дама от инстаграм - iliyanna.nedeva. Спечелих уж от дубайските парфюми. Писа ми за данни, дадох, това се случи на 10.06. Вчера ми пише, че не съм била спазила правилата...15 дни по-късно 🤣 Следя си ги нещата, обикновено, не играя от вчера и наистина влизам и страницата не е последвана. Разбира се, че няма да го изпрати сега. Питам дали е изтеглила друг победител, все пак е редно наградата да отиде при някого. Имало резерва и тя била писала на лично съобщение... Не знам защо правиш игра, когато си решил да не даваш наградата. То не стига че тагваш 2 души и те блокират, ама като се появят и такива, ти се отщява да се включваш.

# 1 261
Влизам да "похваля" една дама от инстаграм - iliyanna.nedeva. Спечелих уж от дубайските парфюми. Писа ми за данни, дадох, това се случи на 10.06. Вчера ми пише, че не съм била спазила правилата...15 дни по-късно 🤣 Следя си ги нещата, обикновено, не играя от вчера и наистина влизам и страницата не е последвана. Разбира се, че няма да го изпрати сега. Питам дали е изтеглила друг победител, все пак е редно наградата да отиде при някого. Имало резерва и тя била писала на лично съобщение... Не знам защо правиш игра, когато си решил да не даваш наградата. То не стига че тагваш 2 души и те блокират, ама като се появят и такива, ти се отщява да се включваш.

Ми то пък може тя да те е премахнала за да не ти даде наградата 😃 И все пак 15 дни по-късно да направиш проверката.. много съмнително,а пък ако някой се е оплакал от неспазване на правилата, тя би следвало да го направи публично и да обяви нов победител. Явно не й се е давало награда, а да се съберат последователи. 😄

# 1 262
  • Пловдив
Макар че не е игра, ще споделя в темата: Имам билет за довечера за "Заклеваш ли се в децата" в лятно кино "Орфей" Пловдив с начало 21 часа. За съжаление няма да мога да отида на представлението и искам да подаря билета. Мястото е хубаво. Има ли някой желаещ от темата? Моля на ЛС.

# 1 263
  • София
Същото се случва и при мен.ИГ премахва последвания или лайкове на игри от последните дни,съответно аз си мисля,че всичко е ок ,но като се върна в запазени да видя какво става и гледам-коментари мои има,но не и лайк или следване.

# 1 264
Здравейте, имате ли проблем с въвеждането на код в приложението на КК. Не успявам да въведа и се чудя дали е от телефона...

# 1 265
Здравейте, имате ли проблем с въвеждането на код в приложението на КК. Не успявам да въведа и се чудя дали е от телефона...
Миналата седмица ми се случи да ми изпише невалиден код.Писах им и ми отговориха,че кода бил от стара кампания и като си купувам продукт да гледам срока на годност или да купувам от бързооборотни магазини или заведения...Беше езиче от кен КК

# 1 266
Миналата седмица ми се случи да ми изпише невалиден код.Писах им и ми отговориха,че кода бил от стара кампания и като си купувам продукт да гледам срока на годност или да купувам от бързооборотни магазини или заведения...Беше езиче от кен КК

Благодаря за отговора, но при мен проблема е, че изобщо не излиза клавиатурата със символи за въвеждане. Стои като неактивна функцията въведи код.

# 1 267
Печелившите от играта на моторола
https://hellomotoart.com/bg/#vote-and-win
Само един българин и 6 победители румънци Hushed
Втора година печеля почивка на хубаво място и на третия ден детето се тръшна от вирус та чак в пирогов ходихме по нощите.
Направо си мисля,че ми е противопоказно да играя за почивки щом ще завършват така Flushed

# 1 268
  • Сф
Печелившите от играта на моторола
https://hellomotoart.com/bg/#vote-and-win
Само един българин и 6 победители румънци Hushed
Втора година печеля почивка на хубаво място и на третия ден детето се тръшна от вирус та чак в пирогов ходихме по нощите.
Направо си мисля,че ми е противопоказно да играя за почивки щом ще завършват така Flushed
Според мен, се похвали другия път тук и всичко ще е 6!
Бързо оздравяване!

# 1 269
Тия от Толк панела минават всякакви граници вече. Бях решила да ги отсвиря, но тъй като ми оставаха да събера няколко точки още за ваучер 10 лв. за Емаг, викам си, айде ще попълвам като за последно. С последната попълнена анкета (повече от 30 мин.) потрих доволно ръце и реших да заявя ваучер и хоп изненада - премахнали са ваучерите за 10 лв., оставили са само тези от 20 лв. срещу 2000 точки. Отсвирвам ги с кеф!
След няколко дни пак проверете. Имат навика да махат ваучери и по-късно да ги връщат.
Ваучерът 10 лв. за Емаг е върнат в Толк панела. Преди малко проверих и беше наличен.

# 1 270
  • София
Кока-кола петъчните награди
Скрит текст:
спечелете книги до 04 юли
спечелете кино-награди от "Аз, проклетникът-4" до 04 юли

# 1 271
Има 2 билета за всички дни за EXE BEACH FESTIVAL.Ако на някой му се ходи……първият
писал му ги давам.
Подарени вече

Последна редакция: сб, 29 юни 2024, 17:56 от Alize_

# 1 272
От 1 юли започва нова игра на Престиж и Роден край

# 1 273
От 1 юли започва нова игра на Престиж и Роден край
https://prestigepromo.bg/PreotkriiRodenKrai/

# 1 274
Здравейте ,да се похваля печеля тениска от играта на Леки (добре че не е престилка да ми се смее ММ )
Вчера пазарувах  и всички покупки си ги минавах на касите за самообслужване, всичко за игрите разделено

Общи условия

Активация на акаунт