Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 147 - юни 2024)

• 109 202
  • 1 427
  •   1
Отговори
# 1 320
  • Дупница
Днес е последният ден за Емека. И ако правилно съм разбрала, може само 1 награда, а не 1 от вид , нали така. Ако може някой да сподели мнение (че да знам каква хартия да купя 🤣)
Само 1 награда. Като се опитах да регистрирам бележка ,ми изписа :вече сте спечелили награда. Нямате право на повече участия.

# 1 321
  • Пловдив
Току що ми звъннах от рексона, теглят резерви. Явно има невалидни бележки.

# 1 322
  • Б
От Ариана на Лидл звънят. Аз съм с перфоратор.

# 1 323
  • Сливен
И аз получих обаждане от Ариана Лидл, с раклет грил съм. Дано съм счупила каръка

# 1 324
Да ви питам - като одобрят бележка в pgonlinepromo.bg появява ли се в профила? Моите от този месец ги няма.

# 1 325
  • София
Да ви питам - като одобрят бележка в pgonlinepromo.bg появява ли се в профила? Моите от този месец ги няма.
При мен не се появяват в профила. Получавам мейл, че бележката е прегледана и одобрена.
Единствено се появяваха в томболата на Ариел от миналата година
да избереш за коя награда играеш: пералня или продукти за 1 година.

Днес 30 юни -доста томболи свършват, който има бележки за регване-сега е момента.
чакам тегленето на печелившите от Салца. Ленор,Ariel, P i G за Лидл. Маги,Хайнц(първото теглене)
Алвина и Престиж -седмичните

Някой има ли от Хепи мейл, никой не се похвали дори и с кенче.
 Снощи нямам мейл, а познах и двата мача.

Юни завършвам с около 10 награди-доволна съм!

Последна редакция: нд, 30 юни 2024, 14:25 от lite16

# 1 326
Аз съм с кенче от Хепи от снощи

# 1 327
И аз нямам късметче, но минавам да кажа, че дават най-забавния филм за "Кралиците на купоните" (обаче за отстъпки 😁) Измама за 40 милиона (Queenpins)

# 1 328
  • София
И аз нямам късметче, но минавам да кажа, че дават най-забавния филм за "Кралиците на купоните" (обаче за отстъпки 😁) Измама за 40 милиона (Queenpins)
Топ филмче, препоръчвам на всеки, който не го е гледал...

Аз съм с кенче, мрън, няма ваучер за мен, а не е като да не сме почитатели у дома.

Нямам търпение утре да се похвалим с много хубави наградии и.. месецът да ни започне страхотно.

# 1 329
  • София

По ТЛС има от 20 часа "Страхотни спестовници" които пазаруват с купони и плащат накрая 10-20 $.
Жалко , че при нас няма такъв тип промоции.
Скрит текст:
И на мен ми хареса филма за Кралиците на купоните.
Кристен Бел ми е любима актриса и й следя кариерата.
Във Фрозен озвучава Ана, но на Хелоун се облича като Елза-сетра й.
спечелете кино-награди от "Аз-проклетникът-4" до 07 юли

# 1 330
  • София
Аз съм с 10лв от Хепи.

# 1 331
Аз пак се включвам да питам никой ли не е спечелил нещо от играта на Сенсодин, моля ако има спечелили да ми пишат!

Аз съм с бира от Хепи.

# 1 332
  • у нас
Прегледах си бележките и видях, че съм отделила една с превръзки Дискрийт. Върти ми се, че има игра, но не я откривам. Може и да свършила, може и да бъркам. Някой има ли идея?

# 1 333
За дискрийт мисля Лидл и П&Г, ако покупката ви е над 20 лв

# 1 334
  • София
Миналата седмица спечелих от СкараБГ и БаоБар купон и бургер във ФБ. Вчера ходихме в Мола и си събрах спечеленото - много вкусни. После минахме през квартала и взех една бира Морети и една Шуменско от езичета, а преди малко от Лидл ми се падан някакво плажно мляко за 1 стотинка. Останала ми е и една Каменица от Happy да си взема и съм много доволна. Този месец ми беше много наситен с награди, предимно малки храни и напитки, но аз много им се радвам. Трябва ми ново телефонче, че моето не пуска ТикТок, така че се надявам да спечеля през Юли. Пожелавам на всички много и желани награди и да сте здрави!

Общи условия

Активация на акаунт