Звездни Компромати - Юни'24

• 366 551
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 1 320
Честно казано, жената на Миро си е ок. По добре да е бозава, отколкото лустросана като папагал. Не се навира в предавания, интервюта, под касти, над касти, не парадира че му е жена. Явно не обича да е под прожекторите като други личности. Миро е оценил съдържанието, а не опаковката.

# 1 321
Аз не я намирам за безцветна. Просто е със съвсем различно излъчване на флегматизъм и отегчение. Изморена изглежда и вяла. На фона на неговата енергична усмивка и пренавитост. Те май от много малки се познават.

# 1 322
Интересно тогава защо гърците сключват и граждански брак, след като църковния дава такива права. Нещо бъркате ми се струва.
Не, не бъркам. Доста съм запозната даже....
Все едно да питате в БГ като може и двата защо след гражданския не всеки сключва църковен. Въпрос на виждания, потребност... не всеки е религиозен. За силно религиозните хора религиозният брак е с много по-голяма стойност, без значение дори от законодателството.

Последна редакция: пт, 14 юни 2024, 10:21 от domino56

# 1 323
Мисля, че в Гърция и двете процедури са законни и можеш да избираш - гражданска или църковна.
Явно не е така, защото ги правят и двете.

Възможно е да си права, но ето например:

Both civil and religious marriages are legally accepted and recognized in Greece. Couples can have a civil wedding or a religious marriage or both according to their preferences.

Източник: https://blissfulplans.com/legal-wedding-in-greece/

# 1 324
Ще ме уморите днес. 😂
Защо пък безотговорно, от всички определения? 😂

Бюти Куийн, съвсем без да се заяждам, стана ми интересно - къде си била свидетел на изявите на Миро в секта? И ти защо си присъствала, била си част от паството, или както там се нарича, или по друга причина? Разбира се, не си длъжна да споделяш, но ми стана любопитно.

# 1 325
Абсолютно нямам никакъв проблем да споделя, то беше преди мнооооого години в родния град на Миро, където живееше сестрата на баба ми и бях на гости. Едно познато момиче ме заведе в една огромна соц зала, казваше се Добруджа или нещо подобно. Не съм била част от “патството”, те си набираха нови членове или симпатизанти, раздаваха листовки и т.н. Едни листовки цветни с библейски сцени, тогава ми се сториха много красиви. И ние отидохме от любопитство. Ходихме един или два пъти, на мен никак не ми хареса, беше шантаво и неприятно, то така или иначе ваканцията свърши. Там съм виждала Миро, е беше отдавна, но със сигурност беше той и беше доста вътрешен. Имаше един пастор Бакалов или нещо подобно, който крещеше като откачен и беше за мен доста потискащо.

# 1 326
  • софия
Интервюто с госпожа гекон е "зашеметяващо". Леко изнервена звучи, но не ѝ следя поведението и може да го разчитам неправилно.

# 1 327
Благодаря, Бюти. Явно от малък е вербуван или просто си го влече. Аз понеже познавам лично човек, който е част от някаква си "църква", личното ми убеждение е, че нещата са мнооого сбъркани там. Хем имат някакви много логични и смислени разсъждения, хем залитат в някакъв момент нанякъде. Надявам се Миро да е от по-разумните.

# 1 328
  • Бургас
Религиозния брак ако го сключваш по всички правила си е сложно нещо. Преди години мои познати решиха като се вдига сватба да има и църковен ритуал. Обаче, майката на младоженеца -вярваща и запозната с всички изисквания ги посъветва да не го правят. Едно, че ако не си вярващ е като атракция и не усещаш идеята, с което реално обиждаш вярващите и бог. Второ- ако наистина искаш да си по канон, има пости, причестяване....за секс преди това и дума да не става, естествено.

# 1 329
Миро, когато се хвана с жена си, беше със залязла кариера и забравен. Миро винаги ми е изглеждал като човек, който би използвал заможни дами. Миро има изгода да е с независима и богата жена, но остава загадка защо тази жена се занимава с човек със съмнителна сексуална ориентация. Вероятно е влюбена в него.

# 1 330
Ох, гледах и аз Гущерица. Мъка. Наплю стария Гущер, каза, че откакто забременяла, той спрял връзките с тях заради жена му, било я страх от наследниците, защото те самите нямали деца. Били му карали на вратата да си види внуците, а той ги заплашвал с полиция. Ама няма да ги заплашва с полиция само защото на жена му я е страх от наследници. Крие се истинската причина.
Естествено, каза, че не дължат пари на никого, и не били разорени.
Определения като "психопат" и "наркоманка" ми дойдоха малко в повече в сутрешен блок, но карай.
С една дума, видях в това интервю същата простакеса, която беше преди. Същият просташки изказ и излъчване.

Последна редакция: пт, 14 юни 2024, 13:11 от Анонимен

# 1 331
Благодаря, Бюти. Явно от малък е вербуван или просто си го влече. Аз понеже познавам лично човек, който е част от някаква си "църква", личното ми убеждение е, че нещата са мнооого сбъркани там. Хем имат някакви много логични и смислени разсъждения, хем залитат в някакъв момент нанякъде. Надявам се Миро да е от по-разумните.

Напълно е възможно вече да си е от светлата страна. Това са много стари впечатления, но може би точно затова са ми вкоренени.

# 1 332
Ай леле. Дотук беше финансовото кранче. Ще трябва Хррриси да поработи като обикновен човек.

# 1 333
Гущерицата взе да къса синджира.
И семплия и изказ, и бедния и речник, и махленското и поведение, всичко взе да лъсва. Ако не беше на екран щяхме да видим точно една простакеса и каруцарка. Пфуу, тамън си излъска имиджа и айде пак всичко на мегдана.
Киро представяш ли един луи вютон нямал преди да се запознае с тях, дори един едничък нямал, миличкия жив да го ожалиш. И дядо и той едно балонче, една близалка за 0.10ст. не е дал на внуците. Егати. И даже полиция викнал като отишли да го видят.

# 1 334
Ох да, това за Луи Вуитона беше най-якото. Киро преди Хриси един ЛВ нямал. И това в национален ефир. Те са дъното (тя, де), а после се чудят защо старият Гущер се е отказал от тях Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: пт, 14 юни 2024, 14:39 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт