Звездни Компромати - Юни'24

• 366 134
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 1 680
Немец е новият мъж на Роксана.
Май е българин,който работи и живее в Германия.
Вероятно съм се заблудила. Понеже гледах преди време снимките им от Германия, а и той чисто рус.

Frozen, относно Бонка четох коментар на Тони Димитрова, където тя споделя, че първата ужасно кълняла. Някъде са били заедно в предаване или реалити.

# 1 681
  • Glasgow
Е Мариана нали стана интериорен desiNGEr, или то беше за ден два

# 1 682
То цялата сватба е един голям кич - то са фойерверки, бенгалски огън, 1000 гости....голямо изхвърляне 😀
Роклята много добре се връзва на цялата обстановка
А тя Роксана от къде има толкова много пари? От изявите й по разни реалити и интервюта, а и тя не крие, че е много заможна, и има много, много пари. От пеене може ли да ги изкара? Или топлата връзка с Кучетата на ада намира своето обяснение 😀

# 1 683
Е Мариана нали стана интериорен desiNGEr, или то беше за ден два
Със сигурност вече е забравила за това си "амплоа". Тя така възхваляваше живота си в село Тъжа, до Казанлък, и отричаше София, после щеше да става учителка в музикалното училище в Плевен, после щеше школа за деца да прави...Накрая се изпокараха с всички колеги, режисьори, продуценти...Гледам ги онзи ден на снимки от някакъв измислен фестивал на лавандулата в някакво село. Ми те изкарали 20 стола на площада и едни баби гледат. Не им е лесно.

# 1 684
Аз още и още не мога да повярвам, че Наум Шопов младши предпочете да си стои вкъщи и да снима жена си в кухнята, пардон, да е инфлуенсър и да води тъпизми от рода на "Ергенът", пред това да бъде лекар.

Как няма да предпочете - вероятно за един час взема месечна лекарска заплата.

Деколтето на новата булка не оставя нищо на въображението.

# 1 685
Роксана какво не разбра от първия път, че 3ти път се жени. Спомням си я в Смени жената, едната баба гледаше детето, а тя по участия по цяла нощ. Много пъти е казвала, че издържа цялата рода.

# 1 686
Е да, по соца така казваха - не се жени втори път, видял ти се е късмета Simple Smile

# 1 687
Не им е лесно на Мариана и Плачков, когато развинтената им фантазия и реалността нямат нищо общо. Изпуснахте в цялата ретроспекция и това, че щяха няколко пъти да емигрират неуспешно.

# 1 688
Изобщо не знам, коя е Роксана, но какъв точно ви е проблемът, че се жени трети път?
Клюките и коментарите за сватбата, роклята и т. н. ги разбирам, но драмата с броя бракове - не.

# 1 689
  • ВАРНА
Да е участвала в Черешката на тортата?Сякаш там съм я виждала.

# 1 690

Едни младежи за оправяне на вкуса от  псевдозвезди.

# 1 691
За Черешката не знам, но е участвала в Звездния отбор на Хелс Китчън.

# 1 692
Аз не видях някой да има проблем с  браковете на Роксана. Просто се коментираше броят им. И това ли вече не може да се казва, сакън някоя чувствителна душа се обиди, че е изкоментирано.....

# 1 693
Роксана ми изглежда добър човек. Дано този път е случила на мъж, въпреки че този ми напомня Гринго вайб. Rolling Eyes

# 1 694
Да е участвала в Черешката на тортата?Сякаш там съм я виждала.
Участва и направи страхотна баница с пиле. Още ми е пред очите.

Общи условия

Активация на акаунт