Звездни Компромати - Юни'24

• 363 877
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 180
Някаква мутра, бивш борец. Нали уж с Гущер младши дължат пари.

# 181
  • Наблизо
Значи все пак май е вярно.Тя Палуна рязко почна да се снима в подеземен гараж.
Жалко ,че пред децата..а и шопар едрия й мъж дефакто е виновен,тя с мозъчната си  клетка й дават и тя взима.

# 182
А кой е тоя Кирил Терзиев
Дано е добре Гущерова, че ми дожаля, в друга тема цял ден за зъби се говори
Може ли на лични да ми кажете другата тема
Това е абсурдно да се защитава насилник. Поне според моите разбирания. Но, ако това е официална информация, въобще не знам защо се коментира, а ако не е, си остава ЕЖК. Ако влезем в сферата на догатките, Анджелина си е драматична според мен и е много възможно да си придава важност. Това обаче няма отношение дали удар в стената е за прощаване или не. Не е за прощаване. И е насилие. А колко е провокиран преди това няма значение. И мен по цял ден ме провокират лица зад волана, ама още никой не съм тряснала в главата. Има си начини за отпускане на напрежението, има и възможност да се изнесе (Пит) като е толкова напрегнат, сигурно има още 13 имения. А проблема с алкохола, ако хора като тях не могат да го решат, горко ни на нас бедните и никому неизвестните.

# 183
  • в пералнята
Доста гадно за Светлана. Тя е 40 кг, въобще не отива на когото и да било да я удря. Страшно безобразие...

Последна редакция: пн, 03 юни 2024, 21:34 от Arhinora

# 184
Нямаше ме известно време ама не мога да не изразя възмущението си! Който дължи пари - да се разправя! Как може такова нещо - тя е 40кг и с три деца в колата!

# 185
Щом с нея са постъпили така, как ли е мъжът ѝ.

# 186
  • Glasgow
Дано са добре с децата, ужас. Егати мутрата, да се разправя с жена дето не знам има ли 40кг.

# 187
Относно поведението на Андж. Джоли, поне от това, което се знае, може смело да се каже, че тя копира това, което е преживяла като дете и го пренася в своя живот.
Трудните отношения с баща и, с когото не са поддържали връзка години наред, но баща и твърди, че Джоли и брат и са били настройвани против него от майка им. Че той е искал да помага и да ги вижда, но тя не позволявала.
В пубертета съвсем се влошават нещата и Джоли преспива с гаджето на майка си на 16 годишна възраст ( майка и живее 12 години д Бил Дей, но през 1993г се разделят заради това с Анджелина).
Така освен с баща си, вече има трудни отношения и с майка си, а също и с брат си.
Анджелина отказва да носи името на баща си - Войт , подава документи и избира да носи само името на  майка си - Джоли.
Дежа вю?
Отношенията с майка и се стоплят, когато тя започва да осиновява първите си три деца.
След нейната смърт по настояване на Пит , Джоли се сдобрява с баща си, въпреки това са често в конфликти предимно на политически въпроси.
С брат си тя отказва да има отношения и да го вижда и до ден днешен.
Каквото и да си говорим, като прибавим и проблемите и с наркотиците и алкохола от по-млада възраст...тя не е светица.
Опитва се да повтори живота на май си и разказва в интервю, че искала като майка си сама да отглежда децата си без баща.
Жалко, че са толкова егоцентрични тези знаменитости, че побъркаха децата си.

# 188
Светлана пък какво има общо с този? Какъв е случаят?

# 189
# 190
Относно поведението на Андж. Джоли, поне от това, което се знае, може смело да се каже, че тя копира това, което е преживяла като дете и го пренася в своя живот.
Трудните отношения с баща и, с когото не са поддържали връзка години наред, но баща и твърди, че Джоли и брат и са били настройвани против него от майка им. Че той е искал да помага и да ги вижда, но тя не позволявала.
В пубертета съвсем се влошават нещата и Джоли преспива с гаджето на майка си на 16 годишна възраст ( майка и живее 12 години д Бил Дей, но през 1993г се разделят заради това с Анджелина).
Така освен с баща си, вече има трудни отношения и с майка си, а също и с брат си.
Анджелина отказва да носи името на баща си - Войт , подава документи и избира да носи само името на  майка си - Джоли.
Дежа вю?
Отношенията с майка и се стоплят, когато тя започва да осиновява първите си три деца.
След нейната смърт по настояване на Пит , Джоли се сдобрява с баща си, въпреки това са често в конфликти предимно на политически въпроси.
С брат си тя отказва да има отношения и да го вижда и до ден днешен.
Каквото и да си говорим, като прибавим и проблемите и с наркотиците и алкохола от по-млада възраст...тя не е светица.
Опитва се да повтори живота на май си и разказва в интервю, че искала като майка си сама да отглежда децата си без баща.
Жалко, че са толкова егоцентрични тези знаменитости, че побъркаха децата си.

Това няма нищо общо с алкохолизма и агресията на Брат Пит ... Да отива да се лекува, а не да си травмира децата, че тези травми са в повечето случаи нелечими!

# 191
Светлана пък какво има общо с този? Какъв е случаят?
Е, едва ли тя има общо. По-скоро мъжът й.
В стори пише, че я бил преследвал и тя спряла да го пита защо.
Бил я заплашвал цяла година.
Намесени са в нещо явно .

# 192
  • София
Може да е същия, който я заплашваше скоро с киселина.

# 193
  • Пловдив
От последните коментари разбирам, че ако Гущерова е 90 кг няма нищо лошо да я набият и избият зъбите.

# 194
Анджелина не се понася с баща си, брат си и тримата си мъже, но разбира се някой друг е виновен. Абе хора. Каква токсична мъжественост.

Общи условия

Активация на акаунт