Звездни Компромати - Юни'24

• 363 982
  • 3 250
  •   2
Отговори
# 2 220
  • 🌊
Мен ми е странно как се е задържала толкова на сцена - грозновата визия и грубоват, пресипнал глас не ми се връзват с успешна певица.

# 2 221
Фолкаджиите като кажат: 20 години на сцената😂 Правилно е да казват: 20 години в кръчмата.
Те отдавна не пеят по кръчмите, не знам излизали ли сте в последните 15 години - всичко е клубове и дискотеки.
Не, не съм излизала. Но, гледала съм клипчета, в които едни жени грачат и се разхождат, а по токчетата им закачена тоалетна хартия. Предполагам на това му казват клубове и дискотеки.

# 2 222
Аз пък даже си мислех че вече народа поумня, захитря, израстна се това време и никой не я слуша тази музика, а то клипове на кило, че и чак в чужбина снимани, сякаш  БГ се свърши на територия и няма достойно място за подобни глупотевици.

# 2 223
Има по 1,2 хита изобщо в кариерата си, и пълнежа е отврат, затова се опитва да компенсира с атрактивни видеа, които лично мен не ме впечатляват, верно язък за парите, които са дали за всичко.

# 2 224
А какво стана с Клайв Оуен? Къде се загуби тоз човек? В ранните '00 беше набрал супер скорост, участваше в доста хитови заглавия и изведнъж изчезна от А-листата.
Да не би да е кенсълнат за нещо и той?
Скоро го гледах в един минисериал

https://m.imdb.com/title/tt15227418/
.
Добре си е.

# 2 225
Ток по тялото е на Кристали оригиналът
https://youtu.be/7NqsvuM1iMg?si=xPUo9P-IuCuLs-Dh
И тя като Мара се опитва да прави кавъри на стари обичани класики, но и двете песни не могат да се стъпят на малкия пръст на оригиналите.

# 2 226
  • Пловдив
А защо прави кавъри? Толкова ли е безидейна тя и екипът й? По показаното тук  съдя, че да 😂

# 2 227
И аз не съм впечатлена от новите песни на Галена. Личи си, че за клиповете са похарчени супа пари, ама пак цялостното ми мнение е “не”. Много насилен сексапил. Твърде много еротика. Не ми е новатор вече. Тази ѝ линия е предсказуема.

# 2 228
А защо прави кавъри? Толкова ли е безидейна тя и екипът й? По показаното тук  съдя, че да 😂
Щото напипаха мекото на хляба с възраждането на стари хитове в последните години.
Ама няма лошо, не сме открили ние правенето на кавъри. Grinning

# 2 229
Фолкаджиите като кажат: 20 години на сцената😂 Правилно е да казват: 20 години в кръчмата.
Те отдавна не пеят по кръчмите, не знам излизали ли сте в последните 15 години - всичко е клубове и дискотеки.

А клубовете и дискотеките са? Големи сцени???

# 2 230
А клубовете и дискотеките са? Големи сцени???

Ами, вие как виждате музикалния шоубизнес в България? Разбира се, че това са сцените тук.
Една Лили и един Любо не могат да преобърнат това положение.
В България няма такъв шоубизнес какъвто има в Бивша Югославия или в Румъния примерно., където се правят постоянно концерти в спортни зали и арени.
Тук дори и най-актуалните имена като Дара, Михаела и т.н. пеят на клубна сцена.

# 2 231
С Румъния отдавна не можем да се сравняваме.

# 2 232
  • Sofia
Починал е Доналд Съдърланд

# 2 233
Сега ретро чалгата е на мода, на хората не им харесват новите чалга песни и слушат старите.
Иначе и аз съм възмутена колко излишни пари са се хвърлили за тези продукции, имащи целта единствено да почешат егото на Галена, иначе са неслушаеми.
Едно време клиповете бяха евтини, но две-три десетилетия по-късно песните още се слушат и обичат от хората.

Последна редакция: чт, 20 юни 2024, 21:56 от Анонимен

# 2 234
  • на село
А, задимени дискотеки не са кръчми, не!
Някой мина и насипа клипове на Галена (не за първи път) и народът цъка. Дано Галена да плаща добре.

Общи условия

Активация на акаунт