Звездни Компромати - Юни'24

• 364 083
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 255
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Те и двете страни пускат партенки, както правят всички мощни адвокатски кантори.
Едните казват едно, другите -друго.
За подписването на NDA сега накараха Джоли да каже дали тя също не кара всички около нея да подписват такива. Съдията е изискал тя да предостави всички нейни NDA , за да види дали има основание да претендира, че това на Брад е някакво страшно и нечувано, а не шаблонното в бранша, което се подписва при всеки развод.
Пък и тя нали е борец за справедливост, предполагам не е подписала и е изкарала доказателствата в пресата? О, момент, май не сме ги чули, защо ли!

Аз лично очаквам делата да свършат, за да чуем истинските версии на двете страни и да преценим. Дотогава в пресата ще има само спускани от адвокатите и на двете страни партенки.

ПП. ФБР се отказват да образуват дело, ако няма доказателство за престъпление. Не щото така са се събудили днес Simple Smile Както виждаме, в Америка съдят всеки, дори президенти и синове на такива.
Едва ли някога ще се разбере на 100 % какво е станало, всеки има своя версия, от която няма да се откаже.

# 256
Елизабет Кравец вече не е Мис България за 2023г. Титлата отива в първата подгласничка - Мис Шумен Илияна Борисова.

Това, което мен ме впечатли, че собственик на марката Мис България е 38-годишния Гаел Бонел Санчез - уж французин, но от испански произход. Прилича по-скоро на някакво латино.
Наистина ли? Светът е полудял. От къде се пръкна тая звезда Санчез? Прилича ми на герой от 90-те.

# 257
Бритни на ВМА наградите 2001
Скрит текст:

# 258
Нина Добрев е претърпяла инцидент преди около седмица. Поства разни снимки със шина на крака.
https://www.vesti.bg/lyubopitno/zhivotyt-izglezhda-malko-po-razl … a-si-krak-6200277

# 259
Преди час в "Преди обед", Нелка Хикселка и някаква психоложка на гости на Деси Стоянова и Петър.
Естествено, психоложката само веднъж се вреди да каже нещо. Нелката беше заета да говори за вибрации и преработване на травми. Каза, че е имала труден период преди година. Накрая взе да ръси бисери от рода, че разводът изобщо не е нещо лошо, защото иначе затъваш в златната среда и била, бла..., а всъщност не знаеш, че имаш нужда от промяна.😏
За малко попаднах и аз на тях … като чух Нелка да говори и превключих Sad
Абе какво им става и на двете от Търси се … явно са имали период на търсене, намерили са се и сега духовно ще пречистват и нас !!!
Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 04 юни 2024, 17:03 от rady_plovdiv

# 260
Светлана и преди са я били. Рисковете на професията.

# 261
Сега е омъжена с деца. А и каквато и да е - абсурд е това да дава право на някой да й посегне.

# 262
Малкото Гущерче бая тъпо парче се оказа. Не стига че взе Светла за жена, ами сега мутрите нея бият.

Последна редакция: вт, 04 юни 2024, 18:12 от sigma

# 263
Лили Иванова, без филтри!

# 264
Ми на 85 е жената. Супер си е.

# 265
С Мария как нямаше такива изцепки...
Защо не го бият дебелия Гущер? Защо Светла няма охрана? Защо стария Гущер все пак не ги защити по някакъв начин - лош/добър, син му е, той си го е отгледал и възпитал, има и 3 внучета....

# 266
Внуците са 4. Ама защо да охраняваш мъж на 35-40 години?

# 267
Откъде знаем защо бият Светла?
Дали я бият наистина?
Дали са счупили зъбИ или са оскубани екстеншъни?

От едно стори и тръгва така любимият преразказ на българския учител.

# 268
Въобще не мисля , че я ще си измисля такова нещо , ужасно е , ако полицията не и помага .

# 269
Жал ми е за Светла. Ако поне единият от тях имаше повече акъл, никога нямаше да стигнат дотук. Но за нея ми е жал, защото има и деца в картинката и тя е майка.

Общи условия

Активация на акаунт