Звездни Компромати - Юни'24

• 364 164
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 2 550
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Има хора, излезли от сектата, тъй че Том Круз няма оправдание, и не мисля, че от някакво благородство си заряза детето. Негов избор. Със своята слава и пари можеше да избере детето си и да зареже сектата.
Мисля, че ако не беше в сектата тази слава, и парите, които дойдоха, нямаше да ги има... Ако си беше тръгнал, според мен, де, щеше да залезе много бързо като актьор.
Сциетолози са - Джена Елфман ( Дарма в "Дарма и Грег") , Джон Траволта, Кърсти Али, Елизабет Мос ( "Историята на прислужницата") , Джовани Рибизи, Джулиет Люис, Чък Кърия... И май Уил Смит ?

# 2 551
Аз мисля, че Мими Роджърс не толкова го е отворила за Холивуд, колкото за сциентологията.
Никога няма да излезе от паметта чи снимката на Никол Кидман след развода и това огромно облекчение.
Доколкото съм чела, осиновените им деца не общуват с Никол и са част от сектата.

# 2 552
Дори и да му пострада кариерата, нали щеше да има детето си... По-важно от всяка кариера. Той се разведе 2012, тогава вече беше утвърдено име с много хитови филми зад гърба си.

# 2 553
Детето му е много след църквата в класацията.

# 2 554
Така е,жалко,но изборът негов!

# 2 555
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Така е,жалко,но изборът негов!
Може да са го убедили, че ако се махне, ще навредят на него, и на детето...

# 2 556
При сциентолозите играят големи пари и голямо влияние. Ние не можем да оправим Миро и неговия приятел пастора с Картието,  дето лекува хора от разстояние… Какво остава за Том Круз и влиянието на сциентологията върху живота му.

# 2 557
Голяма работа са думите!

Николета почива в някаква разкошна вила, много ме се иска да разбера къде се намира. Изглежда приказно. Бих събирала пари да отида 😁

Дайте снимка на Николета и вилата й, че ме загриза грозно любопитство Grinning

За Том Круз - имам някакъв смътен спомен, че по едни години (90-те ли?) беше изпаднал в немилост в Холивуд. Не си спомням причината, обаче.

# 2 558
  • ВАРНА
Когато Том Круз влиза в сектата,вече е популярен.И те много се радват,че става сциентолог,защото е чудесна реклама.Засипвали са го със скъпи подаръци.Мисля,че брат на Мими Роджърс е някакъв шамат на ниско ниво и е проводник за членството му.Гледах филм за сектата преди време и по спомен пиша.Доста са го "ухажвали" Том Круз.

# 2 559
  • София
Том Круз няма никакво намерение да излиза от сектата, той Е сектата, той е лицето и общо взето най-важният човек там, заедно с формалния ръководител.
Наистина Мими Роджърс го довежда и след това църквата решава, че му трябва друга жена и ги развеждат. Правят нещо като прослушване за нова булка, имаше историята на една, която е пропаднала в процеса на селекция, че нещо на слушала на вечеря с ръководителя на сектата.
Абе ужасна история е.

# 2 560
Какво чудно има, че такава организация съществува и си прави необезпокоявана, каквото си иска? Един Джефри Епстийн за десетина година разработи сводническа мрежа за най-богатите и известните, представете си сега сектата за 50 години как се е окопала.

# 2 561
Аз пък не разбирам това ожалване на Кейти Холмс. Привлечена в сциентологията, сватбата по техните правила, пък после развод с Том, щото е сциентолог и е много страшен. Ми да е мислила!

# 2 562
В такъв случай, съвсем очевидно, Кейти Холмс също е била избрана/одобрена от сциентоложката църква, иначе той нямаше да се ожени за нея. Какво се случва после можем само да гадаем.
Опитвали се да премахнат страха от смъртта (успех в начинанието!), и не били просто тъпа секта... Че не са тъпи е очевидно, иначе нямаше да привлекат толкова много народ и да им изсмукват парите, както и да имат толкова влияние и власт. То това е всъщност в дъното на всички подобни формирования - привличане и оплитане на податливи и после изстискване, ако може до живот.

# 2 563
Кейти се е омъжила млада и глупава, заслепена, че Том й е обърнал внимание. После е родила, поразмислила как живее мъжът й, уплашила се е от сектата и решила да спаси себе си и детето.

# 2 564
  • София
списък на певците от прайда в София
Скрит текст:
Нарисувано от ИИ
Скрит текст:
Салма Хайек
Скрит текст:
Мария и Мария
Скрит текст:
Ева Лонгория
Скрит текст: