Звездни Компромати - Юни'24

• 364 288
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 435

Горките деца!
Не я следя, но преди време ми беше попаднало стори, в което тя рекламираше клиниката, в която е поставяла фасетите си, днес твърди, че е с изкуствени зъби, поставени на импланти.
Каквото сам си направиш, никой не може да ти направи….

# 436
  • Враца

Горките деца!
Не я следя, но преди време ми беше попаднало стори, в което тя рекламираше клиниката, в която е поставяла фасетите си, днес твърди, че е с изкуствени зъби, поставени на импланти.
Каквото сам си направиш, никой не може да ти направи….

И на мен ми направиха впечатление думите й за имплантите, но тя не случайно преди прякора "Палуна" има друг прякор, който е обратното на "Умното". Смятам, че не й достига капацитета и не знае разликата между фасети, коронки и импланти. Не, че съм й стоматолог, но на предни зъби импланти за да имаш, значи са извадени или паднали зъбите. Това на предни зъби е доста рядко явление и се случва или при счупване, или поради парадонтоза, или при напреднала възраст. Но тя е имала средства за лечение и поддръжка, та едва ли е пародонтоза. Пък и все е по снимки и тв, кога да е била без зъби? Аз имам един имплант и го правиха на няколко етапа. На практика доста време- месеци- нямах поставен зъб отгоре.

# 437
  • на пистата
Доколкото четох,миската е с отнета корона,защото прави някаква реклама.Някакъв си пали пурата с банкнота..не разбрах точно.

# 438
Светлана най-много я помня с едно интервю, в което беше казала как нейните съграждани от Търговище били изпаднали, не се развивали и само завиждали. Не я помним все едно нея преди Хрриси. Във Вип брадър също показа, че е хем тъпа, хем арогантна.

Последна редакция: ср, 05 юни 2024, 15:38 от Анонимен

# 439
  • София
Доколкото четох,миската е с отнета корона,защото прави някаква реклама.Някакъв си пали пурата с банкнота..не разбрах точно.
Това е гаджето ѝ, така че е без заплащане и банкнотата е фалшива. Веднага го бяха написали в коментарите, че е реквизит.

Мен всичко ми изглежда като реклама на конкурса им. Последните години само за Кравец се чу и сега отново. Този господин Санчез въобще не беше известен, но успешно се завъртя името му.

Ето я спорната реклама, ако на някого му се гледа:
https://www.instagram.com/reel/C50yY3dNk6X/?igsh=MTc5azN3dGxwMzByeg==

Последна редакция: ср, 05 юни 2024, 15:05 от Niya-

# 440
Лейди Гага
Скрит текст:

Снимките са направени от папараци на сватбата на сестра й.

# 441
Кой е бащата на Гага бебето?
Пропуснала съм последните новини около нея.

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 07:32 от zlatenceto

# 442
Пропуснала съм последните новини около нея, но се радвам, беше й време за нещо хубаво в личен план.

https://life.dir.bg/zvezdi/leydi-gaga-otreche-da-e-bremenna

# 443
Пропуснала съм последните новини около нея, но се радвам, беше й време за нещо хубаво в личен план.
Според тази статия - Майкъл Полански, е финансов предприемач и ръководител на Parker Group. Той е на 46 години и е завършил катедрата по математика и компютърни науки на Харвардския университет.
https://trafficnews.bg/bohemi/pevitsata-leidi-gaga-e-bremenna-313250/

# 444
# 445
  • На морето!
Я да видим дали ще познаете тази дама
Скрит текст:
Палуна голям карък милата. Тъкмо си хвана богат мъж и той пропиля парите, татко му спря кранчето, а сега и с лихвари се занимава. Ех, а какъв обещаващ Мечо беше, когато Мария купуваше Шанелите на килограм...

# 446
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Златната кокошчица снася на грешното място... Нищо де, нали и Александра Петканова/Богданска си беше платила неустойки за това, че е изкарвала пари без да се отчита на продуцентите си, пък не е назад от цялата работа.

# 447
Санчез е един от акционерите в Ню Бояна, нали така.

# 448
Нели Рангелова

# 449
Да, това е Нели Рангелова.

Общи условия

Активация на акаунт