Звездни Компромати - Юни'24

• 364 505
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 555
Софка
Скрит текст:
Ирена Милянкова
Скрит текст:
Направо като магаре и космос е визията им. ( игнорирайки чудовищния талант на Софи).
И тя не можа да мине без джуки, значи.

# 556
  • София
Джейк Джилънхол
Скрит текст:
Сара Джесика Паркър
Скрит текст:
Джена Дюън
Скрит текст:
Никълъс Кейдж
Скрит текст:
Кейти Пери
Скрит текст:
Карли Клос
Скрит текст:
Луси Хейл
Скрит текст:
Джесика Алба
Скрит текст:
Дженифър Анистън
Скрит текст:
Били Айлиш
Скрит текст:
Лили Колинс
Скрит текст:
Дженифър Лорънс
Скрит текст:

# 557
  • Sofia
Малкото Брадли купърче му е одрало кожата.

Ирина Шейк
Скрит текст:

# 558
Кейти Пери какви Flowers Peach и крака изкара Open MouthTwo Hearts

# 559
Светлана е качила стори на видеото без замазване.
Аз виждам как тя му се кара през прозореца, след което той я хваща и разтриса за екстеншъните, и накрая тя го плюе.
И двамата не са излъгали за това, което другият е направил, просто всеки е скрил неговата си част. Като малките деца.

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 09:09 от Анонимен

# 560
Погледнах великия клип. Държат се като две маймуни. Едното скубе, а другото плюе.

# 561
Няма да гледам, вярвам ви.

# 562
  • София
Виждала съм плюещи деца, в случая може да се каже, че копират родителите си.

# 563
Бая коса е дръпнал, ама се изсмях на ситуацията. Да се сбият като мъже и да не се лигавят. Последното, което изглежда е уплашена, да не кажа, че пак му ръкомаха в края.

# 564
Ужасни примати са и двамата. Светлана съжаление ли иска да събуди, що ли? Не им е чиста работата и на двамата. Сигурна съм, че скоро и други нелицеприятни подробности ще лъснат.

# 565
Според мен иска да го изобличи като нападател и по този начин поне временно да го изпъди от тях. Сега мутрата поне временно няма да ги доближава, за да не го арестуват все пак. А и неговата не е чиста в техните отношения, така че може би ще си затрае.

Грозен цирк. Старият Гушер явно добре е прозрял що за стока е Светлана и докъде ще стигнат.

# 566
И все пак тя го наплюва след неговия удар, не преди това. Нямат никакво оправдание действията на този "мъж", каквато ще да е Светлана.

# 567
Проблемът е, че въпросния борец може да е само "представител" на други мутри. Кофти ситуация.
Всеки може да залитне да изхарчи повече, отколкото изкарва. Но при тях явно са някакви колосални суми. Голяма безотговорност. Лъскав живот, без да изкарваш нищо - Светлана. Много жени на нейно място щяха досега по три бизнеса да имат.

Насилието няма опрвдание, да.

Глупостта също има тежки последствия.

# 568
Видеото без замазване е ужасно
В крайна сметка Кирил Терзиев лъже.
А, и екстеншъни не се слагат отгоре, на главата, където са отскубнатите кичури, отскубано е “на живо”

И скубането и удар в зъбите са много болезнени, а и едно е да те плюват, друго е да те удрят. Дано лъжеца си понесе последиците.
Жал ми е за Светлана и какво била в миналото няма нищо общо с настоящата ситуация, никоя жена не заслужава да е беззащитната / и слаба страна в конфликт
Ми наплюй я и ти бе, мухльо
Ненавиждам такива нещастници, които удрят, знаейки, че жената не може да се защити

# 569
Виновен е Гушеров младши. Той е осигурявал парите за харчене и не си е правил сметка. Светлана е едно простовато дете. Колкото й дадеш, толкова ще изхарчи.

Общи условия

Активация на акаунт