Звездни Компромати - Юни'24

• 364 462
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 645
Естествено е, когато някой ти дължи пари да си търсиш правата по съдебен ред.
Нецивилизовано, но по-естествено е мъж да се сбие с друг. Ама мъж спортист срещу 40 кг жена с 3,4 деца е направо нечувано. На този всякакви титли трябва да му отнемат. Особено тази на представител от мъжки пол.

# 646
Е добре де, ако някой човек е подложен на психически тормоз чрез преследване и то от година, без да са взети мерки поради финансова и каквато и да е възможност, е съвсем нормално да му писне вече и да се опълчи. Вие какво, ако някой ви следи и тормози само ще си кротувате депресирани ли ? Да не мислите, че полицията помага ?
Много ясно, че ще й писне в някакъв момент и ще му каже, че това трябва да приключи.
Този е пълен психопат, насилник, нещастник. Учудвам се как есенцията на мненията не е проявеното насилие, а това кой какви финансови проблеми има и с кого е спал в миналото си, сякаш има значение.
Най-малкото спирам да харча и се хващам на работа, за да връщам заемите.
Ама най ги обичам тия - изхарчват чуждите пари (без значение от банка, приятел или лихвар) и после вдигат рамене "не мож ми взе душата".

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 20:36 от dariVale

# 647
  • При семейството си
Естествено е, когато някой ти дължи пари да си търсиш правата по съдебен ред.
Нецивилизовано, но по-естествено е мъж да се сбие с друг. Ама мъж спортист срещу 40 кг жена с 3,4 деца е направо нечувано. На този всякакви титли трябва да му отнемат. Особено тази на представител от мъжки пол.
Много често в тези среди, в тези отношения парите не се отпускат по съответния документиран ред, съответно не можеш и да си ги търсиш по съдебен ред.
И съм почти убедена, че именно с това злоупотребяват и Гущерови.
А когато и твоето семейство, ти, бизнеса ти са засегнати от некоректни партньори, не особено цивилизовани такива също така, да, накрая и ти си принуден да се държиш по подобен начин.
Ами именно, Мечо (Хриси) да беше си защитил семейството, а не да се шмугва и крие в гаража, и да пуска жена си с децата на първа линия.

# 648
Идвам с порция свежи клюки за бебета на хорозонта.
Гери Дончева очаква второ. Андрей и Емануела Толева също ще имат второ
А Маестрото ще има поредно дете от поредната си съпруга. За нея ще е първо

# 649
  • Glasgow
А Роси Черногорова какво бебе има? преди доста време някой писа тук, че е бременна, трябва да е родила вече.

# 650
Вече започвам да си мисля, че деца в колата е нямало.
А може и да са се връщали от тържеството в детската градина. Точно когато писаха в темата й видях профила в Инстаграм. В стори първо имаше снимки на децата от тържество и после пишеше за избитите зъби. На другият ден снимките на децата бяха махнати.
А иначе да - всяка нормална майка, първо ще помисли за сигурността на децата си, а не за да защитава честта на мъжа си, дето дори не е там тогава.

# 651
"Отдавна нямам никакво отношение със сина си, не се интересувам от него. Нито от съпругата му.Не ме занимавайте с тях“, отсече Добромир Гущеров от далечна Испания.

# 652
Сега я втасаха.

# 653
"Отдавна нямам никакво отношение със сина си, не се интересувам от него. Нито от съпругата му.Не ме занимавайте с тях“, отсече Добромир Гущеров от далечна Испания.

Къде това?

# 654

Къде това?

https://kliuki.bg/kliuki/dobromir-gushterov-vdigna-race-ot-sina- … a-skandala/224549

# 655
Абе тоя Гущер младши майка няма ли. Да пускали са снимки тук, разбрахме че е много мила, любезна и скромна жена. Той не е ли възпитан от нея, все за Гущеров старши се говори, то младият Гущер не е ли възпитан и от майка.

# 656
Много нескопосано и неграмотно написано, но не отричам, че може и да е вярно. Тогава всички Добромировци и Добромири не са трогнали Гущер старши.

# 657
Колкото и да се бориш срещу тъпотата, рано или късно се предаваш.Та разбирам го Гущеров-старши.

# 658
Ако наистина е имало подправяни подписи (къщата в Китцбюел), въобще не се учудвам, че ги е отсвирил тотално.
Следва продължение.

А сега накъде?

# 659
  • Glasgow
Той единствено дете ли им е Хриси, като че ли съм виждала снимки на старши с други, но може да са на новата му жена

Общи условия

Активация на акаунт