Звездни Компромати - Юни'24

• 364 397
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 810
А Simple Smile - 60 K е софтуерна фирма. Джонатан Гладуиш беше собственик - не знам самостоятелен или със съдружници. Мисля, че реализираха сериозни печалби и имаха стотици служители.

# 811
  • София
Гущерите къде в чужбина ще отидат и как без пари ще се оправят? Верно са много тъпи, включително и Добромир, който е допуснал това. Знам, че трудно се вади дете от зависимости, но можеше по-навреме да врътне кранчето.

# 812
  • Враца
А Simple Smile - 60 K е софтуерна фирма. Джонатан Гладуиш беше собственик - не знам самостоятелен или със съдружници. Мисля, че реализираха сериозни печалби и имаха стотици служители.
Сега има смисъл Wink

# 813
Хазартната зависимост е толкова отчайващо почти нелечима.
И въпреки това, ако дамата до Гущеров беше поне малко умна, то нямаше да се стигне дотам. Мислела е, че е като ямата и сиренето - ще извират вечно.

Малина - прочетох, че е поп-фолк звезда. Аз ако на 57 изглеждам така ще съм безкрайно горда пред себе си, жената е разкошна, фигурата страхотна!

Радев е бивш летец, поддържа се човекът, браво!

# 814
60K е кол център, не е софтуерна фирма, но със сигурност сумата е била голяма.

# 815
  • Наблизо
Гущерите къде в чужбина ще отидат и как без пари ще се оправят? Верно са много тъпи, включително и Добромир, който е допуснал това. Знам, че трудно се вади дете от зависимости, но можеше по-навреме да врътне кранчето.
Да и на мен ми е интересно плюс Палуна едва български говори,какво остава за друг език.Интересен е следващият епизод,но освен ако не идат в Австралия например,лихварите ще си намерят като стой та гледай.
И пак,онзи в Южна Африка го намериха и там.

# 816

Четох за 30 млн. продажна цена, естествено, това е приход, а не чиста печалба, но очевидно се оправят в живота Simple Smile

# 817

Четох за 30 млн. продажна цена, естествено, това е приход, а не чиста печалба, но очевидно се оправят в живота Simple Smile

При подобни сделки за сливане няма "приход" и "чисто печалба", има значение каква собственост е компанията, колко души с какви дялове са в борда и много други неща. Продажбата така или иначе е от края на 2022 и отдавна всичко е преструктурирано.
Иначе не бих си и помислила да се интересувам дали някой се "оправя".

# 818
Нямам представа за какви подобни сделки говориш и за какво сливане става дума. Аз прочетох, че 60К е продадена. При всяка продажба има приход, а печалба може да има, може и да няма, зависи от счетоводния резултат. Ако ти знаеш, че дружеството е слято с/влято в друго,  а не продадено, можеш да разкажеш Simple Smile.

Очевидно всички тук се интересуваме от чуждия живот, хайде Simple Smile.

# 819
Щом пишем в тази тема значи се интересуваме, въпросът е колко.
Някои си чешаме езиците, други са по-мотивирани. А зависи и от обектите  на коментар Stuck Out Tongue Winking Eye Някои и в челна стойка да се снимат ми е все тая, по-любимите са ми по-любопитни.

Мъжът на Нана си беше успешен и преди да се съберат. Хубаво е, че са си заедно, гледат си детето, пътуват и най-вече Нана имаше силата да премине през нелеките изпитания.

# 820
Мис Алабама 2024

# 821
  • София
За Алабама си е супер миската. Свежа, нахилена, 200-килогравама, таман.
За хубостниците в костюми - това Роксана певицата ли е?

# 822
Конкурсът на Алабама е да подпомага млади жени с таксите за колеж, като има и част с полагане на общественополезен труд.

# 823
Изглежда като изяла конкуренцията 😃😂.

# 824
  • При семейството си
Добре, де целта на конкурсите Мис едно време не беше ли все пак да се покажат, съответно спечелят млади, стройни красавици, борещи се за световния мир.
Мис Германия бил за успешни, реализирани, обществено значими жени.
Мис Алабама сега с някаква полу благотворителна цел.

Общи условия

Активация на акаунт