Звездни Компромати - Юни'24

• 364 350
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 915
TMZ съобщава, че Бен и Джен продават дома си в който са живели след сватбата и поемат към развод.

# 916
Аз ако съм на Цвети Биометова ще си гледкам кученцата, ще им се радвам и няма да се излагам с уъркшопи. То едни успехи, едни постижения… толкова пък да нямаш реална представа какво си, какво можеш и какво не, граничи с психично отклонение.

# 917
Най-голямото постижение на Биометова е, че се хвана с чичо си. Това трябва да се отбележи в точката как е стартирала кариерата и. Без този ключов момент, щеше да сънува този живот и уорк шопите на които ръси акъл и приказки  за наивници.

# 918
Аз ако съм на Цвети Биометова ще си гледкам кученцата, ще им се радвам и няма да се излагам с уъркшопи. То едни успехи, едни постижения… толкова пък да нямаш реална представа какво си, какво можеш и какво не, граничи с психично отклонение.
Не е психично отклонение, а комбинация от ефекта "царят е гол" и човешката жажда за слава и пари.
Интересно ще бъде да видим профила на посетилите уършопа.

Ирен Леви. Предполагам снимката е фотошопирана и въпреки това много я харесвам Ирен.

# 919
Джил Байдън в разкошна рокля на Schiaparelli (от официалния им профил в Инстаграм)
Скрит текст:

Наборките 😜

Скрит текст:

# 920
Брижит е 2 г.по-млада, но спрямо възрастта разликата е незначителна. Те са и колежки, и двете са били учителки 😀
Не мога да реша избора на партньор на коя от двете е по-несполучлив.

# 921
Роклята на Джил Байдън много ми харесва. Тя е уважение към Франция (френска модна къща).

Госпожа Макрон най-после е оставила у дома чантата с дръжки, която все носи на официални събития, все едно си пренася портфейл и ключове Simple Smile

# 922
  • Враца
Роклята на Джил Байдън много ми харесва. Тя е уважение към Франция (френска модна къща).

Госпожа Макрон най-после е оставила у дома чантата с дръжки, която все носи на официални събития, все едно си пренася портфейл и ключове Simple Smile

И двете дами много ми харесват, но с това за чантичката не съм съгласна. Когато облеклото е официално, тоалетът ми изглежда незавършен, ако няма клъч или друга елегантна чантичка.

# 923
  • Наблизо

И двете дами много ми харесват, но с това за чантичката не съм съгласна. Когато облеклото е официално, тоалетът ми изглежда незавършен, ако няма клъч или друга елегантна чантичка.
Да,когато става въпрос за елегантна,но нормална рокля за събитие.
Тези от метгалата и да искат,не могат да държат чанта.

# 924
Клъч - да, както Катрин на Уелс носи. Чанта с дръжки на официално събитие не ми харесва, колкото и скъпа да е.

Това си е моето мнение, Брижит Макрон сигурно има кой да я посъветва Simple Smile.

# 925
Най-голямото постижение на Биометова е, че се хвана с чичо си. Това трябва да се отбележи в точката как е стартирала кариерата и. Без този ключов момент, щеше да сънува този живот и уорк шопите на които ръси акъл и приказки  за наивници.
Ама какво си мисли наистина? Че някаква десциплина или знания ѝ печелят парите? Или като стане в 5 сутринта, от кранчето потичат пачки?
Ако е честна и започне със "1. запознайте се с богат мъж", признавам я

# 926
В какъв смисъл "възрастен овен"?
Ако визирате само възрастта, Байдън са семейство от 1977-ма. Вие не възнамерявате ли да остареете с партньорите си?

# 927
  • Glasgow
Риана с натуралната си коса, след като анонсира серия за коса на козметичния си бранд
Скрит текст:

# 928
Каква грозна чанта. Въобще като цяло нищо хубаво!

# 929
  • Sofia
Под палтото блуза няма, но пък с два сутиена.
Един нокът и липсва.
Толкова красива беше някога!

Общи условия

Активация на акаунт