Звездни Компромати - Юни'24

• 366 219
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 975
Минал покрай хубав, хубав му е джоба.

# 976
Този младоженек е и дядо на Емануелиният син😅
Митко е таткото демек син на Динко.
То малко сложно Динко е със 7 деца, Данчо май с 5. Ма има време още де. Скоро могат футболен клуб да направят🙃

Начи ако Митко е завършил Кеймбридж да го затварят😜😅

# 977
E, Жаки, как скоро?! 5+7 е тамън, даже имат и 1 резерва Simple Smile

# 978
  • на село
От коя са двете на Данчо, че не съм в курс последните години? Аз знам само тези на Зорница. После беше с една рускиня.

Динко беше пухкав, но се стопи, откакто е с последната. Тя се позадържа. Заради нея той изгони Соня, много неприятен тип. Но Сончето има опит - събира куфарите за втори път - първият беше заради плеймейтката Мария. Заплетена е там работата - и аз трудно им следя разклонението на родословното дърво 😂

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 22:47 от ПраВещица

# 979
Тук нещата били по-сложни от "Дързост и красота".

# 980
Тук нещата били по-сложни от "Дързост и красота".
Шега, майтап, ама аз защо имам спомени, че баща и син са си делили любима през годините? Trollface

# 981
Този младоженек е и дядо на Емануелиният син😅
Митко е таткото демек син на Динко.
То малко сложно Динко е със 7 деца, Данчо май с 5. Ма има време още де. Скоро могат футболен клуб да направят🙃

Начи ако Митко е завършил Кеймбридж да го затварят😜😅
Те бетер от Софкини Joy

# 982
Оййй, да. Игра на тронове трябваше да вземат пример от нея.

# 983
  • До морето
Значи братята толкоз години не мога да запомня кой кой е. Ако са двамата един до друг ги различавам, но по отделно - ц.

# 984
Преди петнайсетина и повече години, много се пишеше за тях и лъскавите им съпруги (едната Зорница, другата не помня). Все правеха разни фамозни фиести на морето, съпругите с пайети от глава до пети, тюрбани, мурафети, братята с везани костюми. Всички гледат тежко, а зад гърба им яхти. 🤪

# 985
Поне изяснихме, че Джийзъса още много хляб има да яде за титлата баща на родината.

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 23:10 от проксима

# 986
Е, ама Джийзъса има едни 20г. пред него да ги стигне.

# 987
Но ако не сгреша Джизъса не е толкова финансово красив, само с едни фаянсови плочки в устата и тъмнокафяв тен, не става.

# 988
  • Glasgow
Значи на Ария синът е чичо на сина на Емануела 🤔🙄

# 989
Половината чалга съсловие се увъртяло с Диневи. Другата половина-с Коко Динев. 😁

Общи условия

Активация на акаунт