Звездни Компромати - Юни'24

• 364 334
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 465
Мерси, звънче ❤
Иначе аз виждам как тя се е протегнала през прозореца на колата и нещо му жестикулира разпалено, после той я хваща, ама за косата ли, зъбите ли ѝ удря.. много глупаво точно този момент да го замажат, то точно там се вижда какво е станало реално.

# 466
Няма как да не го замажат. Факт е, че протяга ръка към нея и се вижда рязко движение на главата й.

# 467
  • Glasgow
Ясно се вижда, че и посяга.

# 468
И след тов видео ли има съмнения , че е била ударена ?

# 469
Въпреки замазаното се вижда, че я хваща за косата. Ако е ударила зъбите си, то това се е случило във вратата.

# 470
  • При семейството си
Въпреки замазаното се вижда, че я хваща за косата. Ако е ударила зъбите си, то това се е случило във вратата.
Тя самата Светлана каза, че има откъснат кичур коса.
Тъй като аз имам фасети на предните 2 зъба, които стояха 15 години и при едно падане в банята преди години , единствените, които изхвърчаха (буквално) бяха точно те.
Видимо е, че той агресира към нея, дърпа я рязко, но е наистина за секунди и не е точно побой, избити зъби и т.н.

# 471
Няма съмнения, че ѝ е посегнал. Просто не се вижда за косата ли я е хванал, зъбите ли ѝ е избил, какво точно е станало.

# 472
  • Berlin
То за зъбите и секунда е достатъчно.

# 473
Следствието би следвало да установи какво точно се е случило и какви ще бъдат последствията за насилника.
Клетите деца, колкото повече порастват, толкова повече ще имат причини да се срамуват от родителите си.

# 474
Е значи не лъже Светлана, ние каква ли не я изкарахме

# 475
  • София
Тя Светлана каза какво се е случило, хванал я е за косата и я е блъснал надолу три пъти, съответно удряйки си зъбите. Замъглили са, но става ясно, че е вярна нейната версия.

# 476
А защо са го замъглили?

# 477
  • Glasgow
Но Христо Шопов като се разправяше със съседката не беше ли задържан? Даже май нямаше телесна повреда там.

# 478
Съд, прокуратура и полиция имат избирателна глухота и немота.

# 479
А защо са го замъглили?

Защото е насилие...

Общи условия

Активация на акаунт