Звездни Компромати - Юни'24

• 364 425
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 780
Готина е Малина , в страхотна форма е .

# 781
Може и да си е глътнала корема за снимка, но поне не си обработва снимките до неузнаваемост като други нейни колежки (Андреа, Есил, Софка..)

# 782
Точно Малина няма корем, който да гълта, супер изглежда жената.

# 783
  • Glasgow
На мен винаги ми е харесвало нейното тяло, спортно, оформено.

# 784
На 57г, дори и леко да е глътнат, си е цял късмет (и усилия) да имаш такъв корем.

# 785
Малина винаги е била с убийствено тяло. Не просто плоско и слабо, а много тренирано.

# 786
Малина изглежда страхотно. Винаги е имала тренирано и стегнато тяло.
Някой ще ме светне ли кои са пижамите, които продава Гущерова, май само аз не съм разбрала...

# 787
Малина с топ тялото на 57 си била глътнала корема, аз дори и да искам, няма да мога да го глътна моя на доста по-малко. Само възхищение за формата на тази жена, не се натрапва на никого, нито пък някога е има кой знае колко скандален имидж или аморално поведение.

# 788
Малина не е затлъстяла тетка с корем и натрапчив целулит, напротив, слаба и поддържана жена е, но за мен и не само тя, повечето дами от шоу бизнеса правят заучени пози с гълтане на корема при снимането им. Така и Емилия когато е на поза е слаба, а по участия изглежда с корем.

# 789
Много ми е смешно, когато някой каже: ама, този има три фирми, добре е” 😄 В България най- лесното нещо е да имаш фирми, колкото ти душа иска. Но замислете се, каква дейност имат тези фирми, с какво се занимава този собственик на фирми. От какво разбира този човек? Какво е учил и какво работи? Само като видиш изкуствените профили на хората в инстаграм и може да ти стане ясно колко фалшив е този живот, тенденциозно показван на хората. Откъде ше дойдат тези много пари при малкото Гущерче, че да демонстрира такъв стандарт? Дори и бащата да има пари, той му е дал някакъв начален капитал, някаква недвижимост и това е! Но, дори и тези с така наречените куфарчета, са имали задачата да се погрижат за тези средства, да ги направят повече. Те не са раздадени за личен харчлък. Но малкото Гущерче, това неграмотно момче, откъде да знае, че за да имаш пари трябва да работиш?

Бившата Гущерова Мария, снимана сякаш сред празни тави от баници в пекарна:

# 790
  • Bayern
Ерик Дейн с дъщерите си
Скрит текст:
Скрит текст:

Съпругата и дъщерята на Матю Макконъхи
Скрит текст:

# 791
Мария певицата тука ме пита дали искам да ми измие колата:
Скрит текст:

Тука отива да вземе препарат за колата:
Скрит текст:

Златко Райков
Скрит текст:

Симетричната и много красива Джулиана Гани
Скрит текст:

Още българска красота:
Скрит текст:

# 792
Да ти се прииска да си спестиш такава красота.

# 793
Мария певицата тука ме пита дали искам да ми измие колата:
Скрит текст:

Тука отива да вземе препарат за колата:
Скрит текст:

Златко Райков
Скрит текст:

Симетричната и много красива Джулиана Гани
Скрит текст:

Още българска красота:
Скрит текст:
Разсмя ме Joy

# 794
Всички са много красиви и натокани, но най-много ме впечатли ръката на Ганито Scream

Общи условия

Активация на акаунт