Звездни Компромати - Юни'24

• 364 376
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 885
Защо наистина всичко при тези хора е така показно - от почивките, през раждането на челяд, та до разхвърлянето на зъби и екстеншъни. Интересно защо се чувстват длъжни да занимават цялото общество с особите си. Не са обществено значими личности, защо тогава ни се навират непрекъснато? Паднали са ти милиони от небето - пътувай си, живей си, каквото искаш прави - но не, трябва и да са известни, а сега пък и да им съчувстваме...

# 886
Защото са комплексирани и жадни за слава.
Пък и 2 поста да им платят в инстаграм, 1000лв да изкарат дори (знам, че вадят повече), кой им ги дава, реално за 2 снимки. Известността им носи и пари в соц.мрежи и не само. Тук ще ги поканят, там, хонорарче.

# 887
Есил Дюран в момента се изказва за днешните избори по телевизията.
Опънатото лице и бухналите екстеншъни не могат да скрият зловещо сбръчканата шия.
Няма ли подходящи процедури и за този проблем?

# 888
И какво му е на сбръчканото?

# 889
Ето тук публикувам 2 кадъра, не много успешни може би.
Ами, Боряна, няма нищо страшно в една сбръчкана шия, но когато не жалиш средства, за да изглеждаш като набор на сина си (а Есил го прави), всеки пропуск в това начинание прави впечатление.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 890
Разбирам, за мен проблемът е в първото - дето се прави на набор на сина си. Другото е нормално.
 Остарява се и  дори умира, клишето никой не излиза жив от живота е вярно.
 Не ми е  проблем Есил или друга , една по една не са проблем. заедно са, защото  налагат мода ,към която се стремят много като тях. То не остана нищо естествено. И се пренесе и извън телата, във всичко, дето се сетиш. Фалш.
 Леки промени с мярка са поддръжка. Другото е  ...не знам какво  е даже.
 А такива сладки бабчета има, да се поклониш.

# 891
Тая шия и сз я бях коментирала по същия начин преди време, но съфорумки споделиха че тя казала в някакво интервю че била от инцидент с кола, от който едва е оцеляла. Та може да не е от дъртоза, а естетичната медицината да е безсилна да повлияе по-успешно.

# 892
Според мен филтърът на камерите на телевизията обхваща само лицето, но не и шията, затова и веждите изглеждат като изтрити с гумичка, заглаждащ бръчките филтър, но дори и при това положение погледът, изражението, Абе има нещо, което издава жена, която не е млада.

# 893
Най-възрастният модел в света, Кармен Дел'Орефиче, която е на 92 г. - компилация от нейни дефилета:

Последна редакция: нд, 09 юни 2024, 21:17 от zlatenceto

# 894
Аз знам, че лице се опъва, шия не.

Толкова много страници за гущер и гущерица!?! Кой каквото си е надробил, да си го сърба.

Ан Хатъуей и Кайли Дженър. И двете с интересни рокли.

# 895
  • софия
До кого ще ляга е избор на Светлето.

# 896
  • Пловдив
Да, а освен това и при грозните все някой ляга, дори и безплатно, не седят девствени.

# 897
Не е въпрос до визия. Всеки има своя чар. "Хубав", "грозен", са възприятия на друго ниво. Може да е "красив" като картина и да те отблъсква и "грозен" като дявол, но да те привлича. Всичко се свежда до това, че ако си грозен душевно, ако някой те е избрал, той е направил своя избор. Да, може да заблудиш отсрещния, но щом покажеш истинското си лице и другия го види, това вече е негов избор дали ще е с теб или не.
Светлана е видяла истинското лице на мъжа си, но продължи да ражда деца от него. Тя е направила своя избор. Надявала се е на нещо, но това не е било любов. Не мисля, че го обича. Мисля, че се е надявала на ползи без да мисли за цената която плаща и последствията. Но сега почна да изпада в ситуацията: Те ти булка Спасовден. Като не мислиш, тЕй става. Sunglasses Всичко си има цена и дори ти да си склонен да я платиш, поради що и децата ти трябва да я плащат, питам аз и отговор не търся.

# 898
Момичета, Светла си е дала з@дника под наем, отлично знае с кого се е хванала, че и 4 деца на конвейр. То се мисли малко, ако имаш акъл де.
Хриси от 17-18 годишен е тотален нахранимайко.
Бая скалпове на фолк певачки е увесил на пояса, бая клипове е спонсорирал, както е плащал за цели вили за снимки и почивки на други лица, докато вече беше с ПаЛуна. Та тя си трае и е удобна и затова я е и взел Хриси. Сега ли се светна с какво се занимава мъжът и?! Че то е обществена тайна. Айде да не говоря, да изкарвам заплатите на жълтурите. Но България е многоооо малка.
В цялата история ми е жал само за децата, затвоа че родителите им са …. Това което са и са станали свидетели на случката.
А такива хрантутници и синове на бащите си има толкова много, ядат, пият, друсат, тати плаща. И вика е той е млад бе къде 30 години, ще поживее па ще се вземе в ръце. Обикновено не става така, старият патрон опъва каиша докато може, полсе синчето разпродава и потрошава всичко постигнато, щото така е научен…. САдба.

# 899
Пломбите на Джулия и Клуни . Мислех , че натам са били по-развити в технологиите.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт