Звездни Компромати - Юни'24

• 364 383
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 870
Благодаря, не претендирам за изчерпателност, даже съм напълно сигурна, че не знам цялата картинка и може би е доста по-сложно, откакто го представих. Трудно е да се проследи историята като цяло.  Доколкото чета, напълно е възможно конкурсът на г-жа Папазова до един определен момент да е излъчвал нашата представителка на световния конкурс "Мис Свят". Но в един момент със сигурност има разминаване. Пример: https://webcafe.bg/vryava/106440666-balgarskata-sleda-na-mis-svyat-2015.html
Скрит текст:
Цитат
Конкурсът, който се проведе на 27 ноември 2015 г., е организиран от Ирина Папазова, собственик на марката "Мис България".

Победителката, обаче, няма право да участва в световното ниво на конкурса, тъй като организаторите от българска страна не са платили таксата за лиценза за участие на "Мис Свят".

Вместо това на конкурса се явява бившата "Мис България Вселена" за 2013 г. - Венета Кръстева. Алтернативното състезание се организира от "доайена" на модните конкурси в България Страхил Гановски, организирал първото подобно събитие "Мис Родина" през 1988 г.

Всъщност тази мис държи лицензите в момента - https://www.tialoto.bg/a/5-moda/62219-veneta-krasteva-naslediava … s-sviat-balgariia

Иначе любопитна информация - преди около година, когато запалено следях "Мис Вселена", "Мис Вселена България" беше Кристина Пламенова, която после участва във втори сезон на "Ергенът".
Скрит текст:

# 871
Черпя ви за рд с друг рожденик - Джони (61) 💚
Скрит текст:

# 872
  • софия
Джони Деп днес е рожденник
Скрит текст:
И му е пораснал шести пръст на дясната ръка 😂

# 873
Още ли ги коментирате тези нищоправци? Ще каже човек, че са от царското семейство...

Нели Рангелова в изборния ден по Нова:
Скрит текст:

Глория с някакви драг кралици:
Скрит текст:
Десислава с малкия си син:
Скрит текст:
Цеца:
Скрит текст:
Лепа Брена:
Скрит текст:

# 874
Аз още съм шокирана, че са успели да видят сметката на доход от 30 000 лева от наем... Наем! Готови пари Frowning Представяте ли си, ако получавахте толкова пари на месец, без да ви се налага да работите по 8 часа на ден? Т.е. освен всичко, да разполагате и с времето си. Оставете охолния живот, но хазартът явно е страшна болест. Не ги виждам тези двамата как ще живеят "на заплата". То и кой ще ги наеме?

# 875
  • Враца
Аз още съм шокирана, че са успели да видят сметката на доход от 30 000 лева от наем... Наем! Готови пари Frowning Представяте ли си, ако получавахте толкова пари на месец, без да ви се налага да работите по 8 часа на ден? Т.е. освен всичко, да разполагате и с времето си. Оставете охолния живот, но хазартът явно е страшна болест. Не ги виждам тези двамата как ще живеят "на заплата". То и кой ще ги наеме?
Добър въпрос.
Хора, които нищо не могат, които нямат трудови навици, и които са опропастили огромно богатство за броени години.
Освен да работят чистачи някъде, без да им се зачисляват никакви материали и средства- не зная какво може без квалификация и без да има доверие, че няма да те окраде и да ти разруши бизнеса.

# 876
  • София
И аз се шокирах от същото. И освен всичко това да имат и няколко имота за семейството, включително охолна къща и край, няма нищо. Ужас.

# 877
30к могат да се изхарчат за минути в любимия им Луи Вютон бутик Laughing
От ограничени хора какво може да се очаква? Не и да мислят рационално...
Въобще не ме учудва, че до тук са го докарали. Дано дечицата не страдат много заради глупавите си родители.

# 878
  • Варна
Елизабет Кравец за мен е най красивата миска избирана до сега, без значение с корона , без корона, лицензирана или не знам каква.

# 879
  • Враца
Ами тя Светлана никога не е имала кой-знае какво да покаже.
Разкрепостена е, но не е хубава. Снимките в Плейбой й бяха максимума.
Не е умна, няма дар-слово или богат речник, не е убедителна, няма умения никакви- дори поне като домакиня. Сигурно не е най-подходящо сравнението, но ето- Ирина Т. си домакинства- къде за хоби, къде за доход.
Светла не е спортна натура, не разбира от диетично хранене, няма познания да е от тия измислените модерните- астролог, таро или такива...
За какво да я ангажираш в Инстаграм?
За собствени бизнеси, които да рекламира, вече едва ли ще има средства.
За да рекламира нещо чуждо- няма да става, защото до сега са я ангажирали на базата на това, че една богата жена ползва еди какви си услуги- да се прилъжат и други богати или целещи се в тези среди. Сега и това отпадна.
Нищо не се сещам, голям късмет трява да извади, за да изскочи някаква идея, която и пари да носи.

Последна редакция: нд, 09 юни 2024, 14:02 от Трън в Очите

# 880
Боже, както сте ги размислили тия Гущери, ще кажеш, че са ви у дома. Чак взехте да редите сценарии за работа по обяви, интервюта, чистачи.
Такива като тях не стават чистачи. Без работа ще стоят, клошари ще станат, но да извършват труд, твърдо не. Ама деца имали, ама трябвало да ги гледат. Те чини ми се хабер нямат от такъв род ангажименти. Проблема при тях е, че таткото е разглезен, зависим и безотговорен, страхлив и на всичко отгоре явно и насилник, а мама е глупава, недалновидна, необразована дори и да е завършила средно, не е хитра, не е особено умна, не е комбинативна и се е научила, че най лесно се "работи" по гръб.
Като си виждаш мъжа и отношението на семейството му към теб, от какъв зор му народи толкоз деца. Няма лошо в децата, нито в бройката им, но тези деца трябва да се гледат, хранят... А като виждаш къде отиват парите на мъжа ти, поне заделяй, за да имаш нещичко, за да продължиш напред и да си стъпиш на краката, за да си гледаш децата. Учи, чети, запиши някакви курсове. Ама не, кой ще чисти полилеите у чуждата къща, зер не са имали някоя и друга чистачка докато са имали пари.
Хич не ми е жал за тях. Що народ се претрепва от работа, гърбав и болен стана, богат не, че тези сега да ги мисля, с парите наготово и че са вложили всичките си усилия по изхарчването им.
На каквото са си постелили, на това ще си легнат и въпреки това смятам, че и през тази криза ще преминат и сухи ще излезнат, тъй че не ми е зор да ги мисля и жаля.

# 881
Аз се чудя от какъв зор Светлана даваше интервюта миналата година по всички телевизии?

# 882
На мен не ми е жал за Светлана. Това са хора, които цял живот паразитират на гърба на обикновените хора (от които са откраднати куфарчетата с пари). Дори и фалирали, са видяли и изживяли повече отколкото ние вероятно за цял живот. Светлана се е возила в луксозни коли, каквито повечето от нас не са виждали. Отсядала е в най-луксозните хотели, невъзможни за средностатистическия българин. Носила е най-скъпите марки. И всичко това - без 1 работен ден или положено усилие. Известна е с това с кого е спала, нито е красавица (колкото и пари да имаше, не успяха да помогнат), нито е умница. За добро или зло - кармата е голяма ку*ка и някой някъде ще плати за всичко. За жалост обикновено са децата.
Но все пак има баланс във вселената и едноклетъчните не могат да "царстват" над нормалните хора. Не само не са нещо повече от тях, а са лош пример, който не трябва да се показва и обсъжда.

Последна редакция: нд, 09 юни 2024, 23:26 от vanesa_georg

# 883
Ами на някой хора им се получава по-лесно ( не говоря за Светлана ) , не може да ме дразни фактът, че отсяда в луксозен хотел.

# 884
Всъщност, едва ли повечето хора се дразнят или завиждат на луксозния начин на живот на светланките и златките. Просто не им съчувстват.
Няма празно в природата. В крайна сметка всеки си получава заслуженото рано или късно, пряко или косвено.
Но след като си гледал снимки от екзотични почивки на НиЛо, Кондаков, гущерки, дами и т.н., си задаваш въпроса: аз какво не правя, както трябва в тоя мой скапан живот?!
Като стана въпрос за почивки - повечето от тия псевдо звезди, които са без един работен ден, от какво си почиват?

Общи условия

Активация на акаунт