Звездни Компромати - Юни'24

• 364 385
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 855
След като прочетох статията за Гущерови в kliuki.bg си казах, че не ми се вярва толкова много да прахоса, сайта не ми вдъхна доверие,но после ми попаднаха същите неща написани и в Стандарт и Телеграф.Направо е ужасно от човешка гледна точка, колко много е затънал в тази ужасна зависимост,че  да профука 4 жилища и купища пари и да фалшифицира документи.

Стоичков,Рачков и всички рекламиращи тази гад хазарта и бързите кредити отдавна са ми на кота нула .
Да пази Бог, никой не е застрахован да залитне!

# 856
Отдавна съм коментирала,че зад тази маниакалност към теглото,се крият много дълбоки проблеми.И ако знаете още колко много Светлани има из София,всичките “щастливо” омъжени в някакъв техен измислен свят.

# 857
От общи познати със Светлана знам, че е супер неуверена и комплексирана. Непрекъснато питала дали изглежда добре. А Християн имал от баща си голяма офис сграда, от която взимал месечен наем в размер на 30 000 лв. Но я профукал и продал. Отделно ми разказват за него, че цял живот е израснал без родители, само с бавачки и се чувствал самотен. Затова често плащал почивки на кой ли не, за да ходят с него. Тъжна история.

# 858
Но и с просто око се вижда, че Светлана ходи на пръсти. Няма нужда от познати.

# 859
Не е научен да цени парите. От толкова малък разполага със суми, които повечето от нас дори не могат да си представят какво е да имаш такъв месечен доход... Може сега като му се наложи да се труди за семейството си, като останалите хора, да му дойде акъла в главата. (Освен ако не прати Светлана да заработва в Реалити формати)

# 860
  • в пералнята
Как си го представяте да работи? Какво точно ще работи? Той не е пипал нищо цял живот и сега ще започне. Ако беше работил на първо време, нямаше въобще да се стигне до тук.

# 861
  • Пловдив
Ако се включат като двойка в риалититата, повече ще изкарат, Светлана сама в риалити вече я знаем.

# 862
Ами защо пък да не заработи? Неговите деца ще стоят гладни, няма да го питат тати колко готино си е издухал в казината невероятния старт, който е имал.
Да търси обяви, да подава документи, да го режат на интервюта и откази, белким стъпи на тая земя с краката си. Тогава може и да смекчи непреклонността на баща си, като види, че полага усилия.
Другия вариант с лежачката в реалита и неизменно произтичащите от това излагации.
Неговият проблем не е ,че кранчето пресъхнало, а че идея няма какво значи труд.
Толкова хора са губили събирано имане през войни, смяна на социален строй, природни бедствия... Светът не свършва, неволята те пришпорва и почваш отначало. И колко хора при липса на избор дори в днешно време не отпускат ръце, а се борят с живота пряко сили .

# 863
Хаха, няма да търси обяви, споко.

# 864
Искам да благодаря на Le Ciel, че ни разясни за конкурсите по красота в България. Ако някой в BTV или Nova си беше направил труда да проведе същото задълбочено проучване, нямаше да се вдигне толкова врява.
Le Ciel, очакваме медиите да те копират от тук, но да знаеш - ти беше първа! Simple Smile

# 865
  • ВАРНА
Разликата между нашенските конкурси,е като между Adidas и Adibas-малка,но от значение.

# 866
https://hotarena.net/pod-pricel/kak-shefat-na-sofiyskata-opera-z … iva-darina-takova

Интересна статия според която директорът на  Софийската опера Карталов е затворил устата на опонента си Дарина Такова като е взел дъщеря ѝ Мила като гост в спектакъл "Трaвиата"...

Последна редакция: нд, 09 юни 2024, 11:27 от Questar

# 867
Le Ciel, супер пост! Благодаря за изчерпателната информация!!! Сега много неща са по-ясни.
24 часа отдавна не са сериозна медия, но в подзаглавие да напишеш два пъти "кой на кому" и потресаващо неграмотно.

Още като започнаха изявите на Мила с Филхармонията ми щракна каква му е играта на Карталов, тя е чудесно сопрано и го заслужава, не по този начин обаче.Много отдавна можеше да се явява на конкурси за роли и да ги печели. Майка й винаги ще бъде в пъти по-подходяща за ролята на директор от Карталов, дано не се откаже. Да се спре малко с този унищожителен Вагнер и малко да се разнообрази репертоара.

# 868
За съжаление е възможно да се похарчат толкова много пари и то без да има нещо налице - апартаменти, коли... Имам наблюдения над подобно семейство. 'Детето' продава имоти, купувани от родителите, вместо да живее от наема им. Пръскат се луди пари за най-скъпия алкохол, пури и дрехи, за издръжка на партньор и тн.

# 869
Джони Деп днес е рожденник

Общи условия

Активация на акаунт