Звездни Компромати - Юни'24

• 364 395
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 840
Не знам защо, но от начина по който собственика на Мис България се обяснява в интервюто за Кравиц, аз останах с подозрението, че може да е бил отхвърлен от нея и да е имал и други мераци към нея.... тя пък по детски е реагирала, непрофесионално и без да мисли за последствията

# 841
  • София
Всеизвестно е, че на една мис в продължение на година ангажиментите се определят от агенцията, която организира конкурса. Миската се съобразява изцяло с ангажиментите към конкурса. Чак такава тъпота не бива, барабар с гаджето.

# 842
  • Sofia
Ирина Папазова каза че Кравиц им дължи над 20хил.€

# 843
  • Варна
Гаджето й ми е много анти.
Гледа като теле в железница.

# 844
  • При семейството си
А тази която са избрали служебно за Мис България вместо нея може да е всичко друго, но не красива.

А коя е тя?

Последна редакция: сб, 08 юни 2024, 23:01 от Elpis

# 845
  • In The Middle Of Nowhere
Илияна Борисова се казва и според мен добре изглежда, даже малко ми прилича на самата Елизабет.

# 846
Ето я:

Не е лоша, но Кравиц ми хресва повече.

# 847
Аз явно друга жена съм гледала в един сайт. Тази Илиана е красива също като Елизабет.

# 848
Хепи уикенд, момичета.
AI images, направо ми е жал да ги сложа в скрит текст.
На Лео плачаааа Laughing
И рязко ми се приядоха ягодки Stuck Out Tongue Closed Eyes
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Ей, не се научи това AI да прави всички ръце с по пет пръста.😂

# 849
Скрит текст:
Конкурсите за красотата са ми много безсмислени. Издига се на пиедестал външността, но само външност не стига.

Онзи ден гледах интервю с Елизабет Кравец  Мис България 2023 относно отнетата корона. Хванала си гадже, отишла да живее при него и решила  да стане инфлуенсър.  От Мис България не й одобрявали всяка покана за ангажимент и тя решила да поеме нещата в свои ръце, да не изтърве момента Grinning
А от конкурса казаха, че имала много несериозно отношение и не спазвала ангажиментите си като Мис по договора, който е подписала.
А пък тя каза, че с майка й подписали договора, имало някакви финансови санкции, ама после го забравили тоя договор. Grinning
Нямало да отиде на Мис Свят, но явно така трябвало да стане.
За мен това момиче трябваше да се стегне една година, да отиде на Мис Свят, като нищо и там щеше да е в топ 3 и после предава короната и е свободна от договорни отношения.
Ама пусто инфлуенсърство, много е апетитно Joy

Само дето този конкурс, който Елизабет го спечели, няма лиценз за световния конкурс "Мис Свят" и няма и нищо общо. Макар че ПР-а и врявата около него е голяма. Но не изпращаме миската нито на "Мис Свят", нито на "Мис Вселена". Друг е конкурс и друг държи лиценза.
 Щяха да я пратят на конкурс в едно грузинско читалище - Miss Planet (да не се бърка с Miss Planet International) - https://www.facebook.com/missandmisterplanet
Нивото е доста зле - https://fb.watch/sAubrK2IsM/ Ето я и предната ни миска там -
Интересното е, че основател на този конкурс "Мис Планет" е г-жа Ирина Папазова (която доскоро държеше "Мис България"), заедно с една грузинка.

Така че, ако питате мен Елизабет нищо не е изтървала, напротив. Според мен си е взела максимума от това, което можеше да получи. Може би е гледала вечеринката от грузинския конкурс и е разбрала, че нищо няма да изтърве.

# 850
  • In The Middle Of Nowhere
Ами коя нашенка отива на мис Свят тогава?

# 851
Ами коя нашенка отива на мис Свят тогава?

От https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B8%D1%81_%E2%80%9E%D0%A1 … B8%D1%8F%E2%80%9C
Цитат
„Мис Свят България“ е ежегоден национален конкурс за красота, за неомъжени българки, част от най-реномирания и стар международен конкурс за красота в света „Мис Свят“. Конкурсът определя българската победителка за „Мис Свят“. В рамките на конкурса биват избирани победителките за трите най-големи конкурса за красота от Големия шлем „Мис Свят“, „Мис Вселена“ и „Мис Гранд Интернешънъл“.

От не помня колко години лицензът се държи от "Бок Стар Моделс", може би 10тина има вече - https://www.facebook.com/MissWorldBulgaria/. Тази година това момиче отиде на "Мис Свят" през април в Индия - Ивана Събева

Иначе за следващата година още не са избирали, мисля.

Знам ги тези подробности, тъй като се бях запалила покрай "Мис Вселена" миналата година да следя и тогава установих, че в България всъщност има два конкурса за "Мис България" от известно време насам.
Но момичетата, покрай които има най-много ПР и врява, всъщност не са тези, които ни представляват.

Последна редакция: сб, 08 юни 2024, 23:57 от Le`Ciel

# 852
Чисто законно как е възможна такава тавтология ?
Кой изобщо ги регулира тези неща... Как се случва самата регистрация и патент...

# 853
Чисто законно как е възможна такава тавтология ?
Кой изобщо ги регулира тези неща... Как се случва самата регистрация и патент...

Не е регистрация и патент точно. Доколкото разбрах, когато проучвах, правото да изпращаш участник на "Мис Свят" или "Мис Вселена" е на т.нар. "franchise license holders" или носители на лиценза. Историята на конкурса "Мис България" като цяло е доста мътна и мисля, че началото на 2000-те години пак е имало два конкурса.
Малко история, която намерих из нета от тук https://hilife.bg/whoiswho/evgeniia-kalkandjieva:
Скрит текст:
1998 година е времето на нейния триумф – взема лиценза за Мис Свят. Прави го по сложна схема чрез фирма на Иван Славков, управлявана от верния му съратник Страхил Гановски – стар столичен плейбой и бохем.
Макар и по-близки до провала, изданията на Мис България във вариетето на Слънчев бряг през 1998 и 1999 г. се провеждат при голям интерес и налагат името на Визаж като терминатор в модния бранш.
Алтернативната Мис на вдовицата на загиналия при атентат край дома му в квартал Лозенец предишен лицензиант на конкурса Васил Папазов обаче ражда звездата на Наталия Гуркова.
Избухва медийна война на красавицата с Калканджиева – тема, която по онова време вълнува цяла България. Всичко приключва през 2000 г., когато Жени вече има правата не само за Мис Свят, но за Мис Вселена – най-комерсиалния конкурс, поддържан от милиардера Доналд Тръмп. Лично Ахмед Доган е специален гост на събитието в трета зала на НДК.
А тя се весели с приятели в ритъма на Дезърт роуз на Стинг или на Бял мерцедес ме преследва в живота на Нелина, както в лъскавите клубове, така и в кварталната дискотека до дома й в Надежда.
След победите и купона обаче идват дни на проверка...
Едно е да имаш конкуренция, а друго е да нямаш. И двете положения имат свои плюсове и минуси. Това е основната тема на размисъл за Жени Калканджиева през 2000 година. Тогава в бизнеса се появяват две нови амбициозни жени.
Първа през лятото изгрява звездата на Розалия Тинкова. Тя изкупува дялове във висаджийската модна агенция Ъндърграунд, в която е работила като букер, преди да се омъжи за Евтим - бившия шофьор на Илия Павлов, а по онова време вече директор на хотел в системата на Мултигруп. Дамата прекръства фирмата на Ексграунд.
Тя събира силен екип и добър отбор от модели, започва амбициозна програма и даже прави от скромния конкурс Супермодел мащабно шоу. Година по-късно тя вече е реален конкурент да измести Визаж от водещите позиции в бранша.
На 11 декември 2000 година изневиделица на партито за рождения ден на Жана Жекова в тузарски мезонет в Лозенец до Кемпи с целия си блясък се появява Дарина Павлова. Съпругата на най-богатия българин на момента не крие амбициите си да покори София като моден бос, след като се е провалила в опитите си да го направи като актриса навремето. Тя първо предлага сделка на Розалия Тинкова да изкупи дялове в Ексграунд и да обединят усилията си. Офертата малко високомерно е отхвърлена от най-върлата почитателка на Донатела Версаче.
Дарина обаче не се отказва. Тя прави своя фирма за моден и артистичен мениджмънт Мегаталант и плаща правата за провеждане на Мис България. Конкурсът в началото на март 2001 година е най-голямото шоу, което се помни в индустрията на красотата у нас. В първа зала на НДК се събират всички най-богати и най-известни хора в страната, въпреки че победителката е известна предварително и това е Ивайла Бакалова. Медийната истерия не секва месеци наред, като превръща Дарина и новата Мис България в две от най-ярките и най-одумваните звезди от светския елит. Въпреки приказките, че делят един и същи мъж, те се държат като приятелки. И започват да работят заедно – Дарина като президент, а Ивайла като мениджър на Мегаталант.
Визаж е в положение нокдаун, от което трудно се съвзема в течение на повече от година. Фирмата разширява дейността си в чужбина, като открива представителен офис в Милано, управляван от ветеранката на световния подиум Албена Петрова.
Скарването на Дарина Павлова с лицензианта на Мис България Страхил Гановски дава началото на края на конкуренцията. Визаж се завръща. Конкурсът за най-красива жена у нас през 2002 година отново се провежда под егидата на Жени Калканджиева, а изборът на победителката Теди Бургазлиева е отлично приет.
Мегаталант отвръща на удара, като взима на работа опитни кадри, включително и такива на Визаж. Следващата година и Визаж, и Дарина Павлова подготвят свои конкурси. В петък, на 7 март 2003 г. е убит пред офиса му Илия Павлов. На следващата вечер Жени е планирала своя конкурс. Галавечерта в експоцентъра на Цариградско шосе е истински светски магнит – напрежението в залата е огромно. Калканджиева успява да направи перфектен спектакъл, Ива Титова – по онова време приятелка на единия от мултимилионерите братя Бобокови, печели короната.
Дарина Павлова, въпреки тежкото си емоционално състояние, не иска да отстъпи и да се признае за победена. На 30 март тя все пак организира своята Мис България в първа зала на НДК.

Гореспоменатия в скрития текст и в линка г-н Гановски всъщност е държал лицензите и за "Мис Свят" и за "Мис Вселена" доста години чрез "Бок старс". В момента друг човек я управлява. Има още скандали около тези лицензи всъщност - https://petel.bg/Magi-Valchanova--Davam-kazusa----Ganovski----na … atite-mi-__144832

Както казах цялата история на тези конкурси в Бг си е мътна и кървава. Със сигурност обаче Елизабет нямаше да отиде на "Мис Свят" и конкурсът на г-н френски бизнесмен няма лиценз.

# 854
Ново 20, опити за самоубийство имала наша Светлана. Тъжно, ако е вярно.

https://search.app/X5nrBpdxkFQwfxTM9

Общи условия

Активация на акаунт