Звездни Компромати - Юни'24

• 363 730
  • 3 250
  •   2
Отговори
# 2 160
Някой по-горе цитира коментар, в стил, че всички бели мадами искат да приличат на афроамериканките (устни и пр.). Според мен всички искат да приличат на Анджелина, тя преобърна световните тенденции за красота. Дори на Мерилин не са искали да приличат толкова, колкото на Анджелина.

# 2 161
  • София
Роклята на Сури е чудесна за плажно парти.

# 2 162
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Офтопик, ама прочета ли за Дензъл Уошингтън, все се сещам как в един друг форум преди години на въпрос: "да не си дензал уошингтън?", така изписано, отговорът беше: "Не съм го дензал". Flushed

А аз като чуя Дензъл Уошингтън, все се сещам какъв расист е. И как нямало да играе във филм, ако трябва да целува бяла жена. Много ми е неприятен. И все намръщен.
Той ли имаше изискване другите актьори да не го гледат в очите, и да не го заговарят?

# 2 163
В тона на днешните коментари ви питам Канието вече по-ок ли е с главата, че го спрягаха с биполярно разстройство, а при такава диагноза, поне в България не е позволено да се размножаваш и то 4 пъти.

Някой по-горе цитира коментар, в стил, че всички бели мадами искат да приличат на афроамериканките (устни и пр.). Според мен всички искат да приличат на Анджелина, тя преобърна световните тенденции за красота. Дори на Мерилин не са искали да приличат толкова, колкото на Анджелина.
Да, така е, като започнем от Ким Кардашиян и завършим с Джугани. Но пък, като млада, Анджелина беше топ красавица.

# 2 164
  • Glasgow
Кой го забранява размножаването на биполярните 🙄🧐

# 2 165
  • Пловдив
Той ли имаше изискване другите актьори да не го гледат в очите, и да не го заговарят?
Той, да.

И аз не знам кой забранява на биполярните да се размножават.

# 2 166
Дето се казва , извадено от контекста. Известните са пресирани жестоко, всеки иска да  ги докосне, общува,  да научи клюка ако щете. нормално е да искат ограничение поне като работят.

# 2 167
Въй😂

Няма връзка, но се сетих за Стив Бушеми и България - https://youtube.com/watch?v=SI6Pp-crf8w&pp=ygUac3RldmUgYnVzY2Vta … W1teSBraW1tZWw%3D 😀

LaughingLaughingLaughing

Роклята на Сури не бих я облякла, отивайки и до кварталния магазин.

Анджелина прави страхотни роли в "Джия" и "Луди години",
a в "Да изчезнеш за 60 секунди" и "Александър" е ужасно красива.

Последна редакция: чт, 20 юни 2024, 14:13 от 𝟖𝟖

# 2 168
  • Germany
Няма представа дали Тейлър Суифт е бременна, но турнето и не е свършило. В момента е на европейско турне. Имам тук едни близки момиченца, които сън не спят, че в края на юли ще е при нас 😉

# 2 169
  • Glasgow
Предната седмица имаше три дати в Единбург и фийдът ми беше залят с нея, хич не изглеждаше бременна. А днес онези хахота от stop oil са и боядисали частния самолет с оранжева боя, в Лондон ако не се лъжа

# 2 170
Анджелина зададе модата на патешкия г*з, пардон на подплънките в устните. От зор всички да имат устни като нейните се нароиха какви ли не недоразумения.
Приятелка в гимназията все повтаряше, че порасне ли, и уста ще си направи, и пазвата ще напълни. Голяма мечта и беше. Слава богу, разминаха и тези мераци. Едва преди няколко месеца подпъхна леко устните, но е съвсем малко, ако не я познава човек, няма и да разбере.

За бременността на Тейлър Суифт от снимката с червеното трико ли се съди?
То с такова трико сигурно всички бихме изглеждали бременни.

# 2 171
Само дето устата на Анджелина е естествена.

# 2 172
  • Mediterraneo
Много харесвам Дензъл Уошингтън като актьор.
Наскоро гледах някакво негово интервю, в което твърди, че чернокожите режисьори правят различни филми заради културата си на чернокожи. Много расистко ми се стори, винаги съм смятала, че точно чернокожите са най- големите расисти.

# 2 173
Офтопик, ама прочета ли за Дензъл Уошингтън, все се сещам как в един друг форум преди години на въпрос: "да не си дензал уошингтън?", така изписано, отговорът беше: "Не съм го дензал". Flushed

А аз като чуя Дензъл Уошингтън, все се сещам какъв расист е. И как нямало да играе във филм, ако трябва да целува бяла жена. Много ми е неприятен. И все намръщен.
Да, Димитър Маринов добре разказа този факт.
Като почнат да ми се правят на недосегаеми...може да си голям артист и егото да те смали до малко човече.

# 2 174
Турнето на Тейлър Суифт не е свършило и не вярвам да е бременна. Малко е напълняла може би или от позата на някои снимки така изглежда.

Общи условия

Активация на акаунт