Звездни Компромати - Юни'24

• 363 682
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 2 145
Шайло танцува така както танцуват сега всички тинейджъри. Ама хич не е лесно това, което прави де, пробвайте:)
Не бих казала, че ми харесва особено, но аз гледам на нея като на приятелите на сина ми - дете, деца - танцуват по тоя начин, обличат се така, носят се така.
И на Сури роклята ми се вижда съвсем нормална.
Дали аз бих я носила - не, но аз съм дърта.
Може би нямате тинейджъри край вас.
Света се променя, децата и те и са нормални, всичко е наред. И те като и нас на тяхната възраст търсят себе си, пробват стилове, моди, правят каквото другите правят и така.
Леле като се сетя как съм се обличала и как съм се гримирала между 12-3 и ранните 20, ахахах свят ще ви се извие.
А колко глупости сме сътворили, добре че няма снимки Sweat Smile и да имаше, ще го преживиея де:)))) младост е това (почти) всичко и е простено!

# 2 146
Анджелина обикновено гледа сласно, повдига въпросително дясна или лява вежда, цупи устни. Толкова й е актьорският талант. Това, че на някой му е приятно да я гледа или пък не очаква кой зне колко от един филм, е отделен въпрос. Но нека да не я нареждаме до актриси, които наистина го умеят този занаят и се са станали известни просто заради тати, целувки с език с братчето и интимни връзки, в които си пием кръвта, щот сме мноооого кууул.

# 2 147
Освен "Първороден грях" с Антонио Бандерас, мога да добавя и тези с Клайв Оуен "Отвъд граници" (всеки път рева като го гледам), с Итън Хоук "Крадец на животи", та дори и "Неуловим"....
Да, и тези не са лоши, но тогава филмите с Джоли се гледаха, заради визията й, после се опита да експериментира с по-сложни сюжети и не й се получи. Но не мога да отрека, че в ранните си изяви на екран е убийствено красива в лице.
"Туристът" трябваше да е триумф повече за Джони Деп, ама ядец, то и той, защото е големият актьор.... А Анджелина имаше и някакъв филм с Пит за разрухата на брака, малко очаквана история се оказа, но не съм го гледала, ако някоя добра душа ми помогне със заглавието, ще бъда благодарна.

# 2 148
Най-точното мнение за Джоли, точно затова и никога не съм я харесвала. Това нейно самосъзнание, че е най-неземната красавица, ми е действало винаги отблъскващо.

Анджелина обикновено гледа сласно, повдига въпросително дясна или лява вежда, цупи устни. Толкова й е актьорският талант. Това, че на някой му е приятно да я гледа или пък не очаква кой зне колко от един филм, е отделен въпрос. Но нека да не я нареждаме до актриси, които наистина го умеят този занаят и се са станали известни просто заради тати, целувки с език с братчето и интимни връзки, в които си пием кръвта, щот сме мноооого кууул.

# 2 149
Към не лошите филми на Анджелина добавям и Колекционерът (The bone collector), с Дензъл Уошингтън.

# 2 150
Танцуващото девойче нали е същото дете, което като по - малко искаше да е момче, а преди година-две се появи на червения килим като млада дама и събра всичкия интерес?

# 2 151
  • Пловдив
На мен роклята на Сури ми харесва. Освен, че е по-шантава, има и елегантен и женствен елемент с бюстието отгоре. Не е точно като за бал, но вече младото поколение не се интересува толкова от това.
Наскоро наблюдавахме завършващи в Толедо. Нямаше пищни и елегантни рокли, бяха по-ежедневни и всички с много грозни големи и груби обувки на ток.

# 2 152
Към не лошите филми на Анджелина добавям и Колекционерът (The bone collector), с Дензъл Уошингтън.
Този филм е такова клише... Ама и там е все още хубава Анджито.
Танцуващото девойче нали е същото дете, което като по - малко искаше да е момче, а преди година-две се появи на червения килим като млада дама и събра всичкия интерес?
Да, тя е, ама мама тогава беше съгласна да й смени пола, даже нямаше и 14 години. Искаше да се казва Джон детето, тя и Вивиан беше започнала да се облича по мъжки по едно време, май само Захара винаги е била женствена от поколението . То и аз с такова семейство сигурно щях да искам да съм Джон, не случайно Брад толкова се пропи и излизат все по- зловещи новини за Джоли-Пит.

Последна редакция: чт, 20 юни 2024, 13:37 от FreakOnALeash

# 2 153
  • Пловдив
Офтопик, ама прочета ли за Дензъл Уошингтън, все се сещам как в един друг форум преди години на въпрос: "да не си дензал уошингтън?", така изписано, отговорът беше: "Не съм го дензал". Flushed

# 2 154
  • София
Офтопик, ама прочета ли за Дензъл Уошингтън, все се сещам как в един друг форум преди години на въпрос: "да не си дензал уошингтън?", така изписано, отговорът беше: "Не съм го дензал". Flushed

А аз като чуя Дензъл Уошингтън, все се сещам какъв расист е. И как нямало да играе във филм, ако трябва да целува бяла жена. Много ми е неприятен. И все намръщен.

# 2 155
  • Berlin
Въй😂

Няма връзка, но се сетих за Стив Бушеми и България - https://youtube.com/watch?v=SI6Pp-crf8w&pp=ygUac3RldmUgYnVzY2Vta … W1teSBraW1tZWw%3D 😀

# 2 156

А аз като чуя Дензъл Уошингтън, все се сещам какъв расист е. И как нямало да играе във филм, ако трябва да целува бяла жена. Много ми е неприятен. И все намръщен.
Това вряно ли е, ужас?! Ами, да си гледа работата Дензъл, защото от години полит-коректността, даже и при Оскарите, изисква да се покаже двойка от черен и бяла, бяла и черен, азиаткта и бял, и т.н. расови комбинации. Иначе някак не върви рейтинга...

# 2 157
  • Пловдив
И предполагам, ще прояви разбиране, ако бял артист не би целунал чернокожа жена? Wink

# 2 158
Въй😂

Няма връзка, но се сетих за Стив Бушеми и България - https://youtube.com/watch?v=SI6Pp-crf8w&pp=ygUac3RldmUgYnVzY2Vta … W1teSBraW1tZWw%3D 😀

😂😂😂 Край! Сега всеки път като видя Стив Бушеми, ще се сещам за Марк Антъни. 😂

И "Колекционерът", и "Отвъд граници" са хубави филми, но не заради Анджелина.

# 2 159
На Сури роклята ми харесва много, не разбирам какво ѝ е неприемливото или пък чак циганското. Нормална 3/4 прилепнала рокля с десен. И по-добре, отколкото джендърче с обръсната глава, костюм и вратовръзка.

Последна редакция: чт, 20 юни 2024, 14:58 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт