Звездни Компромати - Юни'24

• 361 806
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 2 130
  • Добрич
Освен тя да се навлече с юргон, а той да си показва предника и задника...
Сакън! Не им давайте идеи!  (да не ви чуят Wink )

# 2 131
  • Пловдив
Моят син има костюм като на Канието, обаче червен с черна маска. Бил от филма "Игра на скариди" (това нещо никога няма да го гледам), баща му му го поръча по интернет. От мерак известно време ходеше навсякъде с него, вкл. на детска градина, но без маската, и спеше с него. На Канието ако не е на принципа "много съм известен и искам всички да разберат, че не искам никой да ме забележи", може да му е пак по такъв мерак.

# 2 132
Игра на калмари е:joy:

# 2 133
  • Пловдив
Мерси за калмарите - смятай колко правя разлика. Grinning

За роклята на Сури да се изкажа - съвсем си е добре на фона на някои нашенски абитуриентски рокли тип чалгаджийка, дето задължително ги гледаме по медиите през май. Сега, ясно, че при онези рокли снимат най-открояващите се в жанра и някой път допълват с шедьоври от предходни години, докато Сури е дъщеря на знаменитости, но все пак.
Всъщност според мен роклята минава просто за екстравагантна. Бих пуснала дъщеря си с нея, ако държи.

# 2 134
За мен Анджелина е чудесна актриса, стига да попадне на кадърен режисьор и смислен сценарий.
Затова винаги казвам, че ролята  в "Подмяната" е най-добрата ѝ. Режисьор Клинт Ийстууд, по действителен случай като повечето му филми.
Иначе като характери съм за отбор Брад Пит.

Канието сякаш еизлязъл от епизод на Призраци в изоставени затвори по Травъл ченъл.
"Подмяната" е голям зор за Анджелина, сори бът нот сори за напъна й на актриса, даже Клинт не знам как я е избирал, при положение, че е нарцис и педант в работата си. На нея й отиваха небрежни роли без много мислене, само със сластен поглед и захапани еротично джуки.
Всъщност "Луди години" е готин филм с нея, както и "Александър".
ПП: Канието от кога не е с Кимката, нещо съм изпуснала май. А тя с кого е сега?

# 2 135
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

ПП: Канието от кога не е с Кимката, нещо съм изпуснала май. А тя с кого е сега?
Разделиха се  през  2021 година с Ким, 2022 финализираха развода, и месец по късно се оказаха  женени с Бианка Ченсори на тайна церемония. Брака им е регистриран. Съвместно попечителство над децата, и 200 000 долара месечна издръжка за Ким.
 Ким Кардашиян и Пит Дейвидсън бяха гаджета още докато не бяха се развели, после имаше друг, след това нямам идея, не следя...

Последна редакция: чт, 20 юни 2024, 11:29 от Sunshine-rainbow-lollipop

# 2 136
Освен "Първороден грях" с Антонио Бандерас, мога да добавя и тези с Клайв Оуен "Отвъд граници" (всеки път рева като го гледам), с Итън Хоук "Крадец на животи", та дори и "Неуловим"....

# 2 137
  • Враца
Освен "Първороден грях" с Антонио Бандерас, мога да добавя и тези с Клайв Оуен "Отвъд граници" (всеки път рева като го гледам), с Итън Хоук "Крадец на животи", та дори и "Неуловим"....
Луди години също. Хакери Wink

# 2 138
Ее, Хакери Simple Smile. Къде ме върнахте Simple Smile

# 2 139
Добавям Томб Райдър от старите.
На мен ми харесва Спящата красавица от нейните.
А направиха и един с Брад Пит преди няколко години, направих грешката да го гледам-By the sea, най-безмисленият филм, който може да съществува.

Последна редакция: чт, 20 юни 2024, 12:39 от Анонимен

# 2 140
Шайло се е метнала на майка си по ексцентричност.
И по пластичност Trollface

# 2 141
Аз видях кадри ,дето Анджелина позира и сякаш се стреми да се "покаже" повече от детето. Ако ще го лансира ,би трябвало акцентът да не е върху нея. Не ми хареса.

# 2 142
И “Туристът” е готин филм на Анджелина.

# 2 143
И “Туристът” е готин филм на Анджелина.
Много го плюха ,че бил елементарен. Два пъти го гледах, за убиване на време ,не  е нещо велико. Но е  приятен.

# 2 144
  • До морето
И още един филм се сещам неин - Неуловим май беше, дето куршумите й правеха завои 😂
Но в Първороден грях и в Александър е дъхоспираща. Сега няма и помен от това.

Общи условия

Активация на акаунт